Ayyyy insAllahBekle biraz daha sabırlı ol gözükecek merak etmesaklanmış annesi çok kucucuc cunki nohut
Sıcak basması da belirtiEvet doğru bende de belirti yok sadece sicakliyorum ve şişkinlik var hepsi bu. Bende belirtilerden değil merakımdan öğrendim hamile olduğumu
Evet yaaa insAllah sağlıkla kucagima alirimSıcak basması da belirtiadet olacakmış gibi bı şişlik bı sıcaklara ama bişey yok cunki nohut var
İnşallah benim nohutum kucağımda suan kokluyorum on günlük oldu Rabbim seninde nohutunu 9 ay sonra sana koklatsinEvet yaaa insAllah sağlıkla kucagima alirim
İnsAllah benimde sağlıkla kokusunu içime çekmek nasip olurİnşallah benim nohutum kucağımda suan kokluyorum on günlük oldu Rabbim seninde nohutunu 9 ay sonra sana koklatsin
İnşallahİnsAllah benimde sağlıkla kokusunu içime çekmek nasip olur
Su an bunu siz söyleyince bir ağlama geldi bana teşekkür ederimİnşallahRabbim sağ salim.kucagina almayı nasip etsin koklaya koklaya uyursun.
Kucağına alicada insan zaten ağlıyo rabbim kucağına alibda ağlamayı nasıb etsin o ağlama çok başkaSu an bunu siz söyleyince bir ağlama geldi bana teşekkür ederim
İnsAllah kucağıma da gelir Rabbim kim istiyorsa kucağını boş bırakmasın bana da çokça dua edin insAllahKucağına alicada insan zaten ağlıyo rabbim kucağına alibda ağlamayı nasıb etsin o ağlama çok başkaartık o nohut senin kalibine girmiş
Ama.simdi ağlama kıyamam aff et beni hamişsin sana ağlamak olmazSu an bunu siz söyleyince bir ağlama geldi bana teşekkür ederim
bunlar.guzel aglamaklar Rabbim kötü gün göstermesin yeterkiAma.simdi ağlama kıyamam aff et beni hamişsin sana ağlamak olmaz
Ederim tabiİnsAllah kucağıma da gelir Rabbim kim istiyorsa kucağını boş bırakmasın bana da çokça dua edin insAllah
İnsAllah Allah razı olsun Rabbim sizin yavrunuza da sağlıklı uzun ömürler versinEderim tabiRabbim çok güzel bı bebek versin sana inşallah
Dogurunca ağlasın şimdi o nohutu dusunss ve gülümsebunlar.guzel aglamaklar Rabbim kötü gün göstermesin yeterki
Sayenizde moralim çok yerine geldi kötü düşünceler silindi aklımdan teşekkür ederimDogurunca ağlasın şimdi o nohutu dusunss ve gülümse
Teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim sizinde yavrunuzu korusun sağ salim kucaginiza kavusdursunİnsAllah Allah razı olsun Rabbim sizin yavrunuza da sağlıklı uzun ömürler versin
AmiiiiiinnnnTeşekkür ederim Allah razı olsun rabbim sizinde yavrunuzu korusun sağ salim kucaginiza kavusdursun
Allah'a guvenicen hep morelinide hiç bozmuycanSayenizde moralim çok yerine geldi kötü düşünceler silindi aklımdan teşekkür ederim
O zamanları görürsem mutlaka burdan size geri dönüş sağlayıp tekrar teşekkür edicem bu gün için emin olunAllah'a guvenicen hep morelinide hiç bozmuycanbı bakicam karnin olmuş kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?