Bende öyle valla doktor bana da dedi iyiki erken geldin iç kanama riskin var dedi hala daha var umarım geçerMaalesef öyle senin değer baya yüksekmiş beni dış gebelik çok erken zamanda farkedildi değerler küçükken hatta ben regil oldum sandım aşılama için doktora gittim eğer o ay dr aşılama için gitmeseydim de şüphelinip gebelik testi yapmasaydı ben ne hamile olduğumu anlardım çünkü regil oldum sanıyordum nede dış gebelik geçirdiğimi ve Allah korusun iç kanama bile geçirebilirdi m
Tüplerde gördüyse birşey diyemem kese falan yoktu değilmiEvet doktor da bu kadar sağlıklı yükselişe nasıl dış gebelik diye şaşırdı ama tüplerde görünce dış gebe kesinleşti
Kese tüplerin içindeydiTüplerde gördüyse birşey diyemem kese falan yoktu değilmi
Orda büyüdüğü için de beta değerim sağlıklı şekilde artmış. Bugünde 8000 çıkma sebebi kese yırtılma olunca yüksek çıkıyormuş artık düşüşe geçecek dedi kanamam da oldu yanlarım sağ salim atlatırım bu süreciAaaof yaa
Bugün 7. Günü beta deperim 8000 den 9292 olmuş 2. Doz yapacaklar ne biçim iş bu yaBuarada tavsiyem sonrasında bir rahim filmi çektir çünkü bu tarz operasyonlar da tüpler kapana biliyor yada yapışıklık olabiliyor oda hamileliği zorlaştırır
Maalesef düşük zor dış gebelik ondan zor Allah yardımcın olsunBugün 7. Günü beta deperim 8000 den 9292 olmuş 2. Doz yapacaklar ne biçim iş bu ya
Çok zor. Mental olarak yoruldum. Ağrım sancım yok ama değer düşmüyor 1 haftadr hastanedeyim hala korkuyorum için kanama olur mu diyeMaalesef düşük zor dış gebelik ondan zor Allah yardımcın olsun
Doktor ameliyat dedi keseye fayda etmemiş ameliyataDüşecek merak etme aynı şeyi bende yaşadım senin sadece çok yükselmiş değerin benim erken fatkedilip müdahale edildi tek dozla kurtuldum hatta hastanede bile yatmadım aynı gün çıktım senin de 2/3 güne düşüşe başlar .
Kese nerde gelişmiştiDoktor ameliyat dedi keseye fayda etmemiş ameliyata
Sol tüpümdeKese nerde gelişmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?