• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese görünüyor bebek yok

2cocukanne41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
7
2
1
34
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranizda size sorum olacak cvplarsaniz sevinirim sat 30 nisan 4haziranda adet gunumdu tahlil yaptirdim beta 490 çıktı adetim 1 hafta gecti 11haziranda tekrar yaptirdim 11bin küsur çıktı bugün ultrasonla bakildi kese göründü bebek gozukmedi 2hafta sonra tekrar bakalım küçüktür dedi.... Bu şekilde bir durum yaşayan varmi?

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranizda size sorum olacak cvplarsaniz sevinirim sat 30 nisan 4haziranda adet gunumdu tahlil yaptirdim beta 490 çıktı adetim 1 hafta gecti 11haziranda tekrar yaptirdim 11bin küsur çıktı bugün ultrasonla bakildi kese göründü bebek gozukmedi 2hafta sonra tekrar bakalım küçüktür dedi.... Bu şekilde bir durum yaşayan varmi?
Devletemi gittiniz? Benim 5000 lerde, kese zor gözüktü. Alttan baktırmadım. Sonucta gebelik yeni diye çok küçük dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi.

Önce kese sonra bebiş gözükür değeriniz güzel artmış olumlu düşünün 🙏🏻🩷🤩

Back
X