- 17 Haziran 2025
- 7
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi 2cocukanne41
-
Yaaa inşallah değildir...Boş gebelik bu bende yasadim
Yolk saçı gordumu doktorYaaa inşallah değildir...
O ne kizYolk saçı gordumu doktor
Ya siz nasıl bu kadar peşin hüküm verebiliiyorsunuz doktor bile boş gebelik ihtimalinden bahsettmemiş. Kadını stres yaptırıyorsunuz boş gebelik diyerek.Boş gebelik bu bende yasadim
Devletemi gittiniz? Benim 5000 lerde, kese zor gözüktü. Alttan baktırmadım. Sonucta gebelik yeni diye çok küçük dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranizda size sorum olacak cvplarsaniz sevinirim sat 30 nisan 4haziranda adet gunumdu tahlil yaptirdim beta 490 çıktı adetim 1 hafta gecti 11haziranda tekrar yaptirdim 11bin küsur çıktı bugün ultrasonla bakildi kese göründü bebek gozukmedi 2hafta sonra tekrar bakalım küçüktür dedi.... Bu şekilde bir durum yaşayan varmi?
Ben varsayimla konuşuyorum isaallah bebek vardır ondan iyi haberler alirizYa siz nasıl bu kadar peşin hüküm verebiliiyorsunuz doktor bile boş gebelik ihtimalinden bahsettmemiş. Kadını stres yaptırıyorsunuz boş gebelik diyerek.
Evet devlete gittimDevletemi gittiniz? Benim 5000 lerde, kese zor gözüktü. Alttan baktırmadım. Sonucta gebelik yeni diye çok küçük dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi.
2 hafta sonra gitcem bakalim nasipBoş gebelik olsa değerleriniz çok daha az artar bence. Kese görmüşsünüz, doktorunuzun dediği gibi beklemede kalın :)
Önce kese sonra bebiş gözükür değeriniz güzel artmış olumlu düşününMerhaba arkadaşlar ben yeniyim aranizda size sorum olacak cvplarsaniz sevinirim sat 30 nisan 4haziranda adet gunumdu tahlil yaptirdim beta 490 çıktı adetim 1 hafta gecti 11haziranda tekrar yaptirdim 11bin küsur çıktı bugün ultrasonla bakildi kese göründü bebek gozukmedi 2hafta sonra tekrar bakalım küçüktür dedi.... Bu şekilde bir durum yaşayan varmi?
Teşekkür ederimÖnce kese sonra bebiş gözükür değeriniz güzel artmış olumlu düşünün
Erken bebek hemen gözükmez 6 haftaya kadarO ne kizvalla bisey demedi kese küçük suan zaten gözükmez 2 hafta sonra gel dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?