Kese kucuk bebegin kalp atisi var

kardelen515

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
2
2
16
40
Merhaba hanimlar,6+2 haftalik hamileyim doktorum kesenin 11 mm oldugunu bebegin kalp atisi oldugunu ama kesenin cok kucuk oldugunu soyledi, bu bizi yarida da birakabilir devam da edebilir dedi,bu durumu yasayan var mi ve sonucu ne oldu merak ediyorum.kese zamanla büyüyebiliyor mu yoksa kurtaj mi oluyor bunun sonucunda.ayrica progestan igne basladik

5. Haftamda öğrendim hamile olduğumu haftaya gelin kalp atışına bakalım dedi. Bir hafta sonra gittiğimizde bir kese daha görüldü fakat doktor çok küçük bir kese muhtemelen tek bebekle yolumuza devam edeceğiz dedi. Şimdi o küçük keseden 15 aylık kızım var. Sağlıkla kucağima aldım ikizlerimi. Bebeğiniz sizinle kalacak bence

Malesef gecen hafta kalbi durdu ve kaybettik,boylesi hayirliymis demekki

Malesef gecen hafta kalbi durdu ve kaybettik,boylesi hayirliymis demekki
İnsan uzuluyor tabi ki.. ama en doğrusunu söylüyorsunuz hayırlısı böyleymiş. Yakın bir arkadaşım da ikizlerinden birini kaybetti hamileliğinde. Benim bebekleri görünce "çok üzülmüştüm ama senin halini görünce hayırlısı böyleymiş benim için de diyorum " dedi. Allah kalan bebeginizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…