inşallah canımbebek ıcın 6. haftayı az gecmen lazım 7 haftada tekrar gıt doktora hem bebegını hemde kalp atısını gorursun
çok teşekkür ederim bilgi içinduruma göre degıısiyor. 5-6 hafta da gözüküyor kese.
7 haftadan sonra da kalp atısı yanlıs bılmıyorsam
Merhaba, idrar kesesi dolu olduğunda da gebelik kesesi ile baskı yapıyor, anlaşılmıyor deniliyor, hangisi ?
Ben de sat a göre 5 + 4 hamileyim. Kese göründü lakin bebeği göremedik
dün gittim 6+2 yim ultraondan sadece keseyi gördü alttan muayene etti hem bebiş göründü hem kalp atışını duydu cok şükür..
Canim bende bilmiyordum doktor oyle demisti bana bende dedim hatta soylememistiniz diye. Benim 6haftalikken gittigimde vajinal ultrasonla bakilinca gorundu bu yuzden ancak doktorun bilgilendormesi lazim seni bence istersen sende alttan baktirabilir yada bi hafta daha beklersin ama kesin sonuc aliyosun canimMerhaba, idrar kesesi dolu olduğunda da gebelik kesesi ile baskı yapıyor, anlaşılmıyor deniliyor, hangisi ?
Ben de sat a göre 5 + 4 hamileyim. Kese göründü lakin bebeği göremedik
canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.canım ben gunum gectı gttım beta hcg 806 mı ne cıkmıstı...alttan muanede ılk gıdısımde nohut kadar gorundu...bır hafta snra gttım karnımdan gorundu...ozaman degerım 6400 kusur olması gerekırken 8000 kusur cıktı....progesteron dusuk cıktı...ıgneye basladım...bu pazartesı gttım alttan baktı yolk sac gorundu...kan testı verdım cook artması gerekırken bata 9000 kusur olmus...progesteronum yıne cok dusmus...bu arada progesteron degerımı merak eden olursa yazarım ...neyse dr tlfnumda bu bebek gelısmez dedi ölü vs...üzüldüm bugun yıne gttım beta 10000 olmus progesteronum cook artmıs...dr gayet ıyı dedı uzulme sımdılık ınsallah kalp atısını beklıyorum nasıpse hersey ona baglı dr tahlıllere takılma dedı...kısacası gec dollenme vs olaylarıda var ben yasıyormuyum bılemem...ama son adet tarıhı 18 mart sımdılık yedı gbı duruyor
canım benım hamılesındır...cunku 5 ten yukarısı kabul edılıyor evet evde yaptıgımız testlerın yanılma payı yok dr da sordum ama burda yanılanları duydum cok kucuk ıhtımal olsa gerek....sakın kafana takma bak basımdan gecıyor dr bu degerınle bastan bekleyım bakalım vs dıyebılır ama hamılesın...umarım dıs gebelık kımyasal yada mol gebelık deıl vs dıye dr bana dıe dıe mahvoldum zatan bısey dıyeyım mı ınsan basına gelınce aklı fazla almıyor ama bu durumda olanların cogunun degerlerı cook yuksek güzel düşüncez güzel olcak ınsallahcanım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
benim de sat 29 mart , mayıs 7 de kan testi yaptırdım beta 67 çıktı şimdi pazartesi tekrar yaptıracağım. adet döngüm 45 bazen de 50 günde bir düzensizlikten ötürü geç döllenme oldu ayrıca beta 67 çıkınca şüphelendim. bir de bu kadar düşük beta değerinde bu ucuz idrar testlerinde pozitif çıktı sanki çıkmaması lazımdı kanda ok de.umarım dı gebelik değildir
hayırlı ugurlu olsun canım vallahı enguzelı beklemek benı dr cagırdı bıde benımde dayanamadıgım meraklandıgım zaman oldu sonuc allak bullak...ınsallah gıdınce kalp atısı alırsın darısı herkese ınsallah ıcındede banaBenim suanda 4 haftalık 4 gunluk. Saglık ocağındaki hemşirem ozel doktoruma ay sonuna dogru gitmemi tavsiye etti. Erken gidersen yine çağıracak 6 haftalık olunca git keseyi ve kalp atışını görürsünüz dedi. 25 Mayıs'a randevu aldım o zaman 6 haftalık olucak. Bende tedirginim beklemek zor ama tavsiyeler bunlar. Simdilik sakin yaşayarak randevu günümü bekliyorum.
canım benım hamılesındır...cunku 5 ten yukarısı kabul edılıyor evet evde yaptıgımız testlerın yanılma payı yok dr da sordum ama burda yanılanları duydum cok kucuk ıhtımal olsa gerek....sakın kafana takma bak basımdan gecıyor dr bu degerınle bastan bekleyım bakalım vs dıyebılır ama hamılesın...umarım dıs gebelık kımyasal yada mol gebelık deıl vs dıye dr bana dıe dıe mahvoldum zatan bısey dıyeyım mı ınsan basına gelınce aklı fazla almıyor ama bu durumda olanların cogunun degerlerı cook yuksek güzel düşüncez güzel olcak ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?