kese ne zaman görünecek, kalp atışları ne zaman başlayacak deneyimli arkadaşlar bilgi verebilirmi

dün gittim 6+2 yim ultraondan sadece keseyi gördü alttan muayene etti hem bebiş göründü hem kalp atışını duydu cok şükür..

Ben gebelik testi yaptigimda ikinci cizgi silikte olsa vardi kan testindede cikti doktora gittigimde kese gorunmedi 10 gun sonra gittim cikmisti yani yani kese 5.haftada gorundu

Arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim ama su dia gebelik bos gebelik olayinda içim icimi yiyor ilk 868 de kan degerim sonra 6710 a çıktı sizce dış gebelik olasılığı nedir

Meraba kizlar bende dün kn testinde ögrendim buqün adet günüm 159 cikti dünkü testte hcg kac haftalik simdi ? Ne zaman görürümm ultrasonda ?

Amin canımQUOTE="babuu, post: 40876774, member: 411790"]:):) maşallah kardeş sana, demek ki sabırlısın. Allah bu sabrını korusun :)
seninle aşağı yukarı aynıyız sanırım hafta olarak.
Allah bize kucağımıza almayı da nasip etsin[/QUOTE]
Amin canım inşallah sen kalp atışını duydunmu ben cumartesi gittim doktor yoktu yarın gidicem inşallah

Merhaba, idrar kesesi dolu olduğunda da gebelik kesesi ile baskı yapıyor, anlaşılmıyor deniliyor, hangisi ?
Ben de sat a göre 5 + 4 hamileyim. Kese göründü lakin bebeği göremedik

canımm ilk gebeliğimde (boş gebelikti ne yazık ki) ben wc' ye girip dr yanına girdim. idrar kesen dolu olsun, öyle gel bir dahaki sefer, dedi. Kulağıma küpedir, şimdi öyle gidiyorum.

Merhaba, idrar kesesi dolu olduğunda da gebelik kesesi ile baskı yapıyor, anlaşılmıyor deniliyor, hangisi ?
Ben de sat a göre 5 + 4 hamileyim. Kese göründü lakin bebeği göremedik
Canim bende bilmiyordum doktor oyle demisti bana bende dedim hatta soylememistiniz diye. Benim 6haftalikken gittigimde vajinal ultrasonla bakilinca gorundu bu yuzden ancak doktorun bilgilendormesi lazim seni bence istersen sende alttan baktirabilir yada bi hafta daha beklersin ama kesin sonuc aliyosun canim

canım ben gunum gectı gttım beta hcg 806 mı ne cıkmıstı...alttan muanede ılk gıdısımde nohut kadar gorundu...bır hafta snra gttım karnımdan gorundu...ozaman degerım 6400 kusur olması gerekırken 8000 kusur cıktı....progesteron dusuk cıktı...ıgneye basladım...bu pazartesı gttım alttan baktı yolk sac gorundu...kan testı verdım cook artması gerekırken bata 9000 kusur olmus...progesteronum yıne cok dusmus...bu arada progesteron degerımı merak eden olursa yazarım ...neyse dr tlfnumda bu bebek gelısmez dedi ölü vs...üzüldüm bugun yıne gttım beta 10000 olmus progesteronum cook artmıs...dr gayet ıyı dedı uzulme sımdılık ınsallah kalp atısını beklıyorum nasıpse hersey ona baglı dr tahlıllere takılma dedı...kısacası gec dollenme vs olaylarıda var ben yasıyormuyum bılemem...ama son adet tarıhı 18 mart sımdılık yedı gbı duruyor

canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
benim de sat 29 mart , mayıs 7 de kan testi yaptırdım beta 67 çıktı şimdi pazartesi tekrar yaptıracağım. adet döngüm 45 bazen de 50 günde bir düzensizlikten ötürü geç döllenme oldu ayrıca beta 67 çıkınca şüphelendim. bir de bu kadar düşük beta değerinde bu ucuz idrar testlerinde pozitif çıktı sanki çıkmaması lazımdı kanda ok de.umarım dı gebelik değildir

Benim suanda 4 haftalık 4 gunluk. Saglık ocağındaki hemşirem ozel doktoruma ay sonuna dogru gitmemi tavsiye etti. Erken gidersen yine çağıracak 6 haftalık olunca git keseyi ve kalp atışını görürsünüz dedi. 25 Mayıs'a randevu aldım o zaman 6 haftalık olucak. Bende tedirginim beklemek zor ama tavsiyeler bunlar. Simdilik sakin yaşayarak randevu günümü bekliyorum.

canım benım hamılesındır...cunku 5 ten yukarısı kabul edılıyor evet evde yaptıgımız testlerın yanılma payı yok dr da sordum ama burda yanılanları duydum cok kucuk ıhtımal olsa gerek....sakın kafana takma bak basımdan gecıyor dr bu degerınle bastan bekleyım bakalım vs dıyebılır ama hamılesın...umarım dıs gebelık kımyasal yada mol gebelık deıl vs dıye dr bana dıe dıe mahvoldum zatan bısey dıyeyım mı ınsan basına gelınce aklı fazla almıyor ama bu durumda olanların cogunun degerlerı cook yuksek güzel düşüncez güzel olcak ınsallah

hayırlı ugurlu olsun canım vallahı enguzelı beklemek benı dr cagırdı bıde benımde dayanamadıgım meraklandıgım zaman oldu sonuc allak bullak...ınsallah gıdınce kalp atısı alırsın darısı herkese ınsallah ıcındede bana

Normalde kalp atisi 5 hafta 4 gunlukken duyuluyor ama benim 6 hafta 5 gunlukken duyuldu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…