Ama degerlerim yüksek değil mi ? .Acayip stresliyim .Siz ve yakınlarinızdan böyle bi sey yasayan oldu mu ?/Panik yapmayin hemen gorunmez zaten.
Devlet hastanesine gittim inanin ki 5 kisiyi ayni anda muyaine ediyor sorumuza cevap dahi alamiyoruz .Goremedim keseyi diyip kestirip atiyorDoktorunuz bilgilendirmedi mi?
5 haftada gorunmemesi illa bir problem var demek degil. Benimki 6. Haftada gorunmustu.
Hayirlisi olsun. Stres size ve bebeginize yaramaz. Takilmayin. Haftaya yine gidersiniz.
Yaaaaa ilk defa boyle bi sey duydum .Ola bilir mi gercekten ??????İkiz olabilir canım umarım öyledir, allah sağlık versin.
Bir gun aralikla yaptim iki kat artis var .Ama kese neden gorunmuyor.Yorumun ve destegin icin tsk cnmEğer gerçekten 5 haftalık ise zaten görünmemesi normal olabilir.bence 2 gün sonra kan testini tekrar ettirin.2 kat artmış olması gerek.
İnsallah dedigin gibi olur bende de .Benim değerim 1683dü kese görünmedi 4 haftalıktı 6. Haftada göründü o da idrara sıkışınca görüldü hayırlısı neyse o olsun insallah sakin olun biraz
Dis gebelik olmasinda beklerim.Daha yeniymiş bi dahakine görünür inşallah
Dış gebelik de olabilir ama bi hata daha bekleyin
Belki gec döllenme dir
Devlet hastanesine gittim inanin ki 5 kisiyi ayni anda muyaine ediyor sorumuza cevap dahi alamiyoruz .Goremedim keseyi diyip kestirip atiyor
Yok kilom 51 kilollu biri degilim .Bi dahakine alttan bakalim dedi ama ben istemiyorum .Duyduklarima gore dusuk riski oluyormus vajinadan bakincaEğer kilonuz varsa görünmesi zor oluyor görmediği zaman alttan muayene etmesi gerekir di etmedi mı.?
İnsallah canim dedigin gibi olurAyy su devlet hastanelerindeki doktorlar hicbisey göremiyor canım korkma 1 hafta sonra görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?