Sirtimda ve bacagimda agri ,lekelenmem yok ama gaz sancisi var hafiftenHcg normal artıyorsa, haftasına göre yüksekse ikiz olma ihtimali var, seninki öyle gibi.
Ağrın sancın veya lekelenmen var mı hiç? Hcgn yüksek, eğer dış gebeliks gaz sancısı gibi sırtına veya bacağına vuran bir ağrı ve lekelenme tarzı kanama oluyor genelde.
Hafifse normaldir de bıçak saplanır gibi keskinse korkmak lazım. Vajinal ultrason yaptırdın sandım ben, karından keseyi görmesi zor şu an. dış gebelik mi diye endileşeleceğine vajinal ultrason yaptırırsan için rahatlar. 4. 5. Haftalarda muayeneye giden herkes böyle baktırıyor, sırf bu sebepten düşük yapanı da duymadım, boşa korkuyorsun bence.Sirtimda ve bacagimda agri ,lekelenmem yok ama gaz sancisi var hafiften
Yok canim karindan bakti .Doktor vajinadan bakalim dedi ama korktugumdan baktirmadim.insallah sen de sag salim hayirlisiyla kucagina alirsin canim.Alttan baktı mı canım?
Alttan daha rahat görünüyormuş.
Karında hemen görünmüyor
Ben Haziran'ın 6sında hamile olduğumu öğrenip 16'sında keseyi görmüştüm 3mm.di o zaman bile. Gerçi maalesef düşükle sonuçlandı.
Yarın da gidicem keseyi görmeye bakalım. İnşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağıma.
Sakın boş yere üzme kendini
İnsallah bende de ayni durum olur cnm.Ama ne bileyim belki de ilk gebeligim oldugu icin bu kadar pinpirikliyimBenim 7.haftada göründü, 13.haftada rutin muayenede ikinci bebek göründü:)
Bu arada bulantı ve lekelenme nedeniyle hem özelde hem devlette 4-5 doktor gezmistim.daha erken olabilir
İnşallah canım. İnşallah sen de göreceksin keseyi yakın zamanda.Yok canim karindan bakti .Doktor vajinadan bakalim dedi ama korktugumdan baktirmadim.insallah sen de sag salim hayirlisiyla kucagina alirsin canim.
Artik son care o.İnsallah vajinadan gorunurHafifse normaldir de bıçak saplanır gibi keskinse korkmak lazım. Vajinal ultrason yaptırdın sandım ben, karından keseyi görmesi zor şu an. dış gebelik mi diye endileşeleceğine vajinal ultrason yaptırırsan için rahatlar. 4. 5. Haftalarda muayeneye giden herkes böyle baktırıyor, sırf bu sebepten düşük yapanı da duymadım, boşa korkuyorsun bence.
Normal Can'ım korkma.Adetinin üzerinden 1 hafta geçti miOzele de gidemiyorum malesef .Tc vatandasi olmadigim icin baya bi pahali
İnsallah ..Yok canim ben ankaradayimİnşallah canım. İnşallah sen de göreceksin keseyi yakın zamanda.
Haberleşelim mutlaka.
Alttan korkmana hiç gerek yok. Ben de başta çok korktum bir de doktorum erkek olduğu için çekindim ama düşükte alttan bakması şarttı. Boşuna korkmuşum.
İstanbul'da mısın?
Özele gitme durumun var mı canım?İnsallah ..Yok canim ben ankaradayim
Ozel baya bi pahali cnm ya sadece giris parasi 150 tl diyor .ultrosonu kan tahlilide cabasiÖzele gitme durumun var mı canım?
Daha gebeligin bu evresinde bu kadar aceleci davranir stres yaparsan doguma kadar cok yipranirsin. 1 hafta sonra gorunur. Hayirli olsun simdiden bebegin.İyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
Sagol cnm destegin icin tskDaha gebeligin bu evresinde bu kadar aceleci davranir stres yaparsan doguma kadar cok yipranirsin. 1 hafta sonra gorunur. Hayirli olsun simdiden bebegin.
İnsallah canim bi sikinti olmasinda .İnsallah ya ikiz olur da bi daha bu stresi yasamam :)7. haftada bir sıkıntı yoksa görünecektir.
Bu arada bence de ikiz olma ihtimali var.
Hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?