Kese neden gorunmuyor :(

Sirtimda ve bacagimda agri ,lekelenmem yok ama gaz sancisi var hafiften

Sirtimda ve bacagimda agri ,lekelenmem yok ama gaz sancisi var hafiften
Hafifse normaldir de bıçak saplanır gibi keskinse korkmak lazım. Vajinal ultrason yaptırdın sandım ben, karından keseyi görmesi zor şu an. dış gebelik mi diye endileşeleceğine vajinal ultrason yaptırırsan için rahatlar. 4. 5. Haftalarda muayeneye giden herkes böyle baktırıyor, sırf bu sebepten düşük yapanı da duymadım, boşa korkuyorsun bence.

Alttan baktı mı canım?
Alttan daha rahat görünüyormuş.
Karında hemen görünmüyor
Ben Haziran'ın 6sında hamile olduğumu öğrenip 16'sında keseyi görmüştüm 3mm.di o zaman bile. Gerçi maalesef düşükle sonuçlandı.
Yarın da gidicem keseyi görmeye bakalım. İnşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağıma.
Sakın boş yere üzme kendini

Benim 7.haftada göründü, 13.haftada rutin muayenede ikinci bebek göründü:)
Bu arada bulantı ve lekelenme nedeniyle hem özelde hem devlette 4-5 doktor gezmistim.daha erken olabilir

Yok canim karindan bakti .Doktor vajinadan bakalim dedi ama korktugumdan baktirmadim.insallah sen de sag salim hayirlisiyla kucagina alirsin canim.

Benim 7.haftada göründü, 13.haftada rutin muayenede ikinci bebek göründü:)
Bu arada bulantı ve lekelenme nedeniyle hem özelde hem devlette 4-5 doktor gezmistim.daha erken olabilir
İnsallah bende de ayni durum olur cnm.Ama ne bileyim belki de ilk gebeligim oldugu icin bu kadar pinpirikliyim

Yok canim karindan bakti .Doktor vajinadan bakalim dedi ama korktugumdan baktirmadim.insallah sen de sag salim hayirlisiyla kucagina alirsin canim.
İnşallah canım. İnşallah sen de göreceksin keseyi yakın zamanda.
Haberleşelim mutlaka.
Alttan korkmana hiç gerek yok. Ben de başta çok korktum bir de doktorum erkek olduğu için çekindim ama düşükte alttan bakması şarttı. Boşuna korkmuşum.
İstanbul'da mısın?

Artik son care o.İnsallah vajinadan gorunur

İnsallah ..Yok canim ben ankaradayim

Daha gebeligin bu evresinde bu kadar aceleci davranir stres yaparsan doguma kadar cok yipranirsin. 1 hafta sonra gorunur. Hayirli olsun simdiden bebegin.

7. haftada bir sıkıntı yoksa görünecektir.
Bu arada bence de ikiz olma ihtimali var.
Hayırlısı olsun :)

Kese vajinal muayene ile görünür. Karından belki erkendir..
İnşallah hayırlı haberler alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…