- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Ozel baya bi pahali cnm ya sadece giris parasi 150 tl diyor .ultrosonu kan tahlilide cabasi
Alttan baktırmayın düşük riski oluşturuyor.Zaten kilonuz da iyi 6.hafta mutlaka görünür.Yok kilom 51 kilollu biri degilim .Bi dahakine alttan bakalim dedi ama ben istemiyorum .Duyduklarima gore dusuk riski oluyormus vajinadan bakinca
Sagol canim Allah razi olsunKese vajinal muayene ile görünür. Karından belki erkendir..
İnşallah hayırlı haberler alırsınız..
Valla ben de duydum dusuk rizki olusdurdugunu ama artik sabrim kalmadi .Stres beni oldurcek boyle giderseAlttan baktırmayın düşük riski oluşturuyor.Zaten kilonuz da iyi 6.hafta mutlaka görünür.
Yok cnm bebek degil kese gozukmuyor.Bebeyin gorunmesi icin daha erken onun farkindayim ama kese gozukmuyor beni korkutan buBahsettiğiniz şey kese mi yoksa bebek mi ?? Kese normalde görünür fakat bebek için henüz erken..
Doğrudur canım.Ozel baya bi pahali cnm ya sadece giris parasi 150 tl diyor .ultrosonu kan tahlilide cabasi
Yok cnm oyle degil iste daha bu gun sordum.O senin dedigin tc vatandaslari icin.Ben tc vatandasi degilimUltrason muayne ücretinin içinde ona ayrı para ödenmiyo
Tahlilleride yazsın devlette yaptır
Karindan mi bakti yoksa vaginal mi? Belkide ultrason cihazi eskidir falan degeriniz guzel artmis bence bi sorun yoktur merak etmeyinİyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
Strese girmeyin bebisiniz etkilenmesin :)Valla ben de duydum dusuk rizki olusdurdugunu ama artik sabrim kalmadi .Stres beni oldurcek boyle giderse
İnsallah canm pazaertsei gidecem.Sikisik olumca daha mi iyi gozukuyor ?Doğrudur canım.
Hiç panik yapma boşuna.
Şu an 4000lerdeyse pazartesi en az 8000 olur.
İdrara sıkışık git ya da bol bol su iç ki idrara sıkşırsım bu arada...
Ne kadar ıdrara sıkışık olursan o kadar rahat görünür.
İnsallah dediginiz gibi olur :)Strese girmeyin bebisiniz etkilenmesin :)
Ben olumlu hissediyorum.Burdan güzel haberler vereceksiniz.
Panik yapmayin hemen gorunmez zaten.
Ama degerlerim yüksek değil mi ? .Acayip stresliyim .Siz ve yakınlarinızdan böyle bi sey yasayan oldu mu ?/
Karindan bakti cnm .Yok bozuk ihtimali cok az cunki benden onceki hastanin kesesi gozuktuKarindan mi bakti yoksa vaginal mi? Belkide ultrason cihazi eskidir falan degeriniz guzel artmis bence bi sorun yoktur merak etmeyin
Amin cnm cok tsk ederim :)Benimkide hemen gorunmemisti ordan biliyorum
Saglikli dogumlar dilerim
Aynen. Ama karından bakılırsa...İnsallah canm pazaertsei gidecem.Sikisik olumca daha mi iyi gozukuyor ?
Yok cnm oyle degil iste daha bu gun sordum.O senin dedigin tc vatandaslari icin.Ben tc vatandasi degilim
Senin ki de baya varmis cnm yabende suan 5. haftamdayim benimkide gorunmedi degerim onbinin uzerinde olmasina ragmen
Malesef oyle degil benim gittigim hastanede .Keske dediginiz gibi olsaTc vatandasıyla neilgisi var?
Kadın doğum doktoru isterse gerek duyarsa ultrasonla bakar bukadar basit
Bütün özellerde bu böyledir muayne + ultrason ücreti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?