Kese neden gorunmuyor :(

Allah a sukur tıp.bilgim sizden iyidir merak etmeyin...

Dedigin gibi hicbir literaturde yok ayrica bazi seylerin erken teshisi icin vajinal bakin diyen yayinlar var

Dedigin gibi hicbir literaturde yok ayrica bazi seylerin erken teshisi icin vajinal bakin diyen yayinlar var
aynen öyle. vajinal bakıldığı için hiçbir gebe düşük yapmaz. ama millet en ufak bir tıbbi bilgileri olmadan yorum yapıyor çünkü başlarına gelen olayları maalesef yanlış yorumluyorlar. neyse herkesin kendi bileceği iş. isteyen istediği yerden baktırabilir.

Eger degerlerin iki gune bir iki kat artis gosteriyorsa strese girmeni gerektirecek bi durum yoktur. Bazi dr larin kullandigi cihaza gore bile degisiyor gorup gormemesi.

Malesef kizlar korktuğum başıma geldi dış gebelikmiş Sizde de boyle bi durum varsa lutfen hemen hastahaneye gidin.Benim durumuma dusmeyin

çok cok geçmiş olsun canim, iyiki daha da fazla ihmal etmedin. basindan beri anlatmaya calistigimiz buydu, umarım ameliyat filan gerekmemiştir? ilac ile hallolmustur?

çok cok geçmiş olsun canim, iyiki daha da fazla ihmal etmedin. basindan beri anlatmaya calistigimiz buydu, umarım ameliyat filan gerekmemiştir? ilac ile hallolmustur?
Keske sizi dinleseydim .Malesef ameliyyatla aldilar.6 haftalik oldugu icin iyne ilac ise yaramaz soyledi doktor

Cook cok gecmis olsun bende su an dis gebelik yasiyorum. Ilac tedavisinin 10. Gunu. Rabbim kimseye yasatmasin.

Vajinal ultrason ile baktirin gorunur hemen

Keske sizi dinleseydim .Malesef ameliyyatla aldilar.6 haftalik oldugu icin iyne ilac ise yaramaz soyledi doktor
Beni de 10. Haftaya kadar gittiğim her doktor oyaladı ve hiçbiri dış gebelik şüphesiyle yaklaşmadı. Hatta tüplerde herhangi bir sıkıntı olmadığını söyleyen bile oldu. 10. Haftada tüpüm patladı acil ameliyatla tek tüpüm alındı. Bu süreçten sonra çok umutsuzluğa kapıldım hamile kalamazsam diye. Ama doktorun tavsiye ettiği bekleme süresinin ardından hemen hamile kaldım çok şükür ve şu an her şey yolunda. Sen de umutsuzluğa kapılma canım. Vakti zamanı gelince hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah

İnşallah canım inşallah. Sana ne kadar bekleme süreci verdi dkr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…