İyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
Yarin 5+6 olacak insallah cnmM Mira93 mecbur olmadigin sürece vajinal ultrason tercih etme. 4 haftalik iken karnimdan 7 cm keseyi gorduk. Ilk gebeliklerde ve riskli gebe grubundaki hastalarda alttan muayene onerilmez. Ilk bebegin ve endiselisin sanirim. Baktirma alttan bir sey olmayacak olsa dahi icine kurt dusurme lüzumu yok. Pazartesiyi de bekleme. Yarina randevunu al ve git bi hastaneye. Kac haftalik olacak yarin
hacettede hangi dr vajinal baktirmanın düşük yaptığını söylemiş çok merak ettim? bunun sana ya da bana bakilmakla alakasi yok, usenmedim tek tek arastirdim yabanci yayin okudum. tip literaturlerinde hic bir tane bile vajinal ultrasonun zararlı olduğuna dair yayın yok. ayrıca ilk gebelik haftalarında ektopik gebelik, heterotopik gebelik vs. dışlamak için vajinal usg öneriliyor bile. siz ne okudunuz acaba? kaynak gosterseniz de bizde faydalansak?Isteyen istedigi yerinden baktirsin yahu. Bu millet boyle. Kendine kulagindan bakildiysa bile artik normal olarak onu kabul eder. He he tamam sizinki normal coook normal boşuna değil asiri normal. Koskoca hacettepe yanılıyor egitim yanlis tip yanlis siz haklisiniz size defalarca alttan bakanlar hakli ve dogru. Cunku sizd bakildi o sekilde. Kotu olma luksu var mi hic.
ayrıca tabiiki isteyen istediği yerden baktırsin, zaten hic bir dr hicbir hastaya istemedigi kabul etmedigi bir muayene yapmaz. ama vajinal usg dusuk riski yapiyor diye yalan yanlış haberlerle doldurmayınız buraları.hacettede hangi dr vajinal baktirmanın düşük yaptığını söylemiş çok merak ettim? bunun sana ya da bana bakilmakla alakasi yok, usenmedim tek tek arastirdim yabanci yayin okudum. tip literaturlerinde hic bir tane bile vajinal ultrasonun zararlı olduğuna dair yayın yok. ayrıca ilk gebelik haftalarında ektopik gebelik, heterotopik gebelik vs. dışlamak için vajinal usg öneriliyor bile. siz ne okudunuz acaba? kaynak gosterseniz de bizde faydalansak?
Yarin 5+6 olacak insallah cnm
ayrıca tabiiki isteyen istediği yerden baktırsin, zaten hic bir dr hicbir hastaya istemedigi kabul etmedigi bir muayene yapmaz. ama vajinal usg dusuk riski yapiyor diye yalan yanlış haberlerle doldurmayınız buraları.
Bu hastane ankarada mi kiOrtadoguya randevu alip git bence yarin. Varsa da yoksa gorunur inan bana. Detayli ultrasona yollarlar gerekirse ki orada herseyi gorurler. Geciktirme ayni hataya ben düştüm sen dusme.
Tsk ederim canim .soyledigini dikkate alacamEki Görüntüle 2084452
Konu sahibi bak bu cekildiginde tam 31 gunluk hamile idim. Senden daha da kucuk ama gozuktu. Ortadoguya git keseyi gor rahatla. Bi ihtimal eger dis gebelik ise cok büyük riskleri var beklemenin bekleme.
Herkeste olmayabilir fakat ben yaşadım. Acele edipte riske atmaya değmez.oluşturmuyor efendim. düşük riski oluşturuyor diyen kadın dogumcuya hiç rastlamadim, eğitiminden de şüphe ederim. düşüğün sebebi olmadığı gibi, düşük riski de oluşturmuyor. boş bilgilerle insanların kafasını bulandirmayınız.
:)) Canım ya çok güzel yazmissin belli ki arkadaşlar böyle kesin ve net konuşmayı, iddia etmeyi alışkanlık edinmişler. Tamam onlar alttan baktirsinlar ben bire bir yaşadım diyorum,siz kendi doktorunuzdan bahsetmişsiniz hala sabit fikir olabilirlilik örnekler yok yani.Isteyen istedigi yerinden baktirsin yahu. Bu millet boyle. Kendine kulagindan bakildiysa bile artik normal olarak onu kabul eder. He he tamam sizinki normal coook normal boşuna değil asiri normal. Koskoca hacettepe yanılıyor egitim yanlis tip yanlis siz haklisiniz size defalarca alttan bakanlar hakli ve dogru. Cunku sizd bakildi o sekilde. Kotu olma luksu var mi hic.
Bu hastane ankarada mi ki
:)) Canım ya çok güzel yazmissin belli ki arkadaşlar böyle kesin ve net konuşmayı, iddia etmeyi alışkanlık edinmişler. Tamam onlar alttan baktirsinlar ben bire bir yaşadım diyorum,siz kendi doktorunuzdan bahsetmişsiniz hala sabit fikir olabilirlilik örnekler yok yani.
Yine söylüyorum alttan baktırmayin arkadaşlar sabırlı olun doktorunuz haftasında görsün. Başkasında olmaması bizde olmayacağı anlamına gelmez.
Hem bu bir yaşanan durumu paylaşmaktır kimseyi korkutup kafa bulandırmak degildir!
Tsk ederim canim .soyledigini dikkate alacam
Evet canım aynen ..Tesekkur ederim canim malesef var böyle tibba yuzde yuz guvenen insanlar. Benim ucuncu hamileliğim ılkinde 2 gun ardarda alttan bakıldı. Kanamam basladi doktor gittik dusuk baslamis dedi. Vajinal bakildi mi dedi evet dedik keske boyle yapmasaydınız dedi . Memorial hastanesinde oldu bu olay. Bebek düştü ikinci de hacettepe ye gittim. Ben direk alttan mi dedim . Doktor risk yok ,gorulmeyen birsey yok neden alttan bakalim ki dedi. Ama anlatamazsin ki. O yuzden hic yormadim kendimi fark ettiysen. Vicdan yapıyorlar. Yaptigina kotu dedirtmiyor kimse
Evet canım aynen ..
Sende sıkıntılar yaşamışsın ama şimdi hamilesin şükür. Bebeğini sağlıcakla kucağina alman dilelerimle
Aminnn darısı benimde başıma bir kız evlat istiyorum hemde çok :)Amin kuzum sagolasin . Insallah darisi isteyen herkese
Aminnn darısı benimde başıma bir kız evlat istiyorum hemde çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?