Kese neden gorunmuyor :(

Isteyen istedigi yerinden baktirsin yahu. Bu millet boyle. Kendine kulagindan bakildiysa bile artik normal olarak onu kabul eder. He he tamam sizinki normal coook normal boşuna değil asiri normal. Koskoca hacettepe yanılıyor egitim yanlis tip yanlis siz haklisiniz size defalarca alttan bakanlar hakli ve dogru. Cunku sizd bakildi o sekilde. Kotu olma luksu var mi hic.

Benim 6+0'da gözüktü sabret canım

M Mira93 mecbur olmadigin sürece vajinal ultrason tercih etme. 4 haftalik iken karnimdan 7 cm keseyi gorduk. Ilk gebeliklerde ve riskli gebe grubundaki hastalarda alttan muayene onerilmez. Ilk bebegin ve endiselisin sanirim. Baktirma alttan bir sey olmayacak olsa dahi icine kurt dusurme lüzumu yok. Pazartesiyi de bekleme. Yarina randevunu al ve git bi hastaneye. Kac haftalik olacak yarin

Yarin 5+6 olacak insallah cnm

hacettede hangi dr vajinal baktirmanın düşük yaptığını söylemiş çok merak ettim? bunun sana ya da bana bakilmakla alakasi yok, usenmedim tek tek arastirdim yabanci yayin okudum. tip literaturlerinde hic bir tane bile vajinal ultrasonun zararlı olduğuna dair yayın yok. ayrıca ilk gebelik haftalarında ektopik gebelik, heterotopik gebelik vs. dışlamak için vajinal usg öneriliyor bile. siz ne okudunuz acaba? kaynak gosterseniz de bizde faydalansak?

ayrıca tabiiki isteyen istediği yerden baktırsin, zaten hic bir dr hicbir hastaya istemedigi kabul etmedigi bir muayene yapmaz. ama vajinal usg dusuk riski yapiyor diye yalan yanlış haberlerle doldurmayınız buraları.

Yarin 5+6 olacak insallah cnm

Ortadoguya randevu alip git bence yarin. Varsa da yoksa gorunur inan bana. Detayli ultrasona yollarlar gerekirse ki orada herseyi gorurler. Geciktirme ayni hataya ben düştüm sen dusme.

ayrıca tabiiki isteyen istediği yerden baktırsin, zaten hic bir dr hicbir hastaya istemedigi kabul etmedigi bir muayene yapmaz. ama vajinal usg dusuk riski yapiyor diye yalan yanlış haberlerle doldurmayınız buraları.

Hi hi tamam doldurmayiz.

Konu sahibi bak bu cekildiginde tam 31 gunluk hamile idim. Senden daha da kucuk ama gozuktu. Ortadoguya git keseyi gor rahatla. Bi ihtimal eger dis gebelik ise cok büyük riskleri var beklemenin bekleme.

Herkeste olmayabilir fakat ben yaşadım. Acele edipte riske atmaya değmez.
Ve sizin dediğiniz gibi tüm doktorların kabul ettiği bir şey değil.Bu konuyla ilgili farklı düşünen doktorlarımız var yani ..

:)) Canım ya çok güzel yazmissin belli ki arkadaşlar böyle kesin ve net konuşmayı, iddia etmeyi alışkanlık edinmişler. Tamam onlar alttan baktirsinlar ben bire bir yaşadım diyorum,siz kendi doktorunuzdan bahsetmişsiniz hala sabit fikir olabilirlilik örnekler yok yani.
Yine söylüyorum alttan baktırmayin arkadaşlar sabırlı olun doktorunuz haftasında görsün. Başkasında olmaması bizde olmayacağı anlamına gelmez.

Hem bu bir yaşanan durumu paylaşmaktır kimseyi korkutup kafa bulandırmak degildir!

Tesekkur ederim canim malesef var böyle tibba yuzde yuz guvenen insanlar. Benim ucuncu hamileliğim ılkinde 2 gun ardarda alttan bakıldı. Kanamam basladi doktor gittik dusuk baslamis dedi. Vajinal bakildi mi dedi evet dedik keske boyle yapmasaydınız dedi . Memorial hastanesinde oldu bu olay. Bebek düştü ikinci de hacettepe ye gittim. Ben direk alttan mi dedim . Doktor risk yok ,gorulmeyen birsey yok neden alttan bakalim ki dedi. Ama anlatamazsin ki. O yuzden hic yormadim kendimi fark ettiysen. Vicdan yapıyorlar. Yaptigina kotu dedirtmiyor kimse

Tsk ederim canim .soyledigini dikkate alacam

Bak ozel hastane reklami yapiyor diyecekler simdi bana. Ben bu ikisinde gordugum icin oneriyorum. Ortadogu birde etlik zubeyde hanim. Hacettepe geriden gördü. Bi devlete daha gittik oda geriden gördü

Evet canım aynen ..
Sende sıkıntılar yaşamışsın ama şimdi hamilesin şükür. Bebeğini sağlıcakla kucağina alman dilelerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…