Grcmis olsun cnm.Sukurler olsun ben de o durumlar yok.Sadece karnimda gaz sancisi varLekelenme tarzı kanama oluyor genelde, tek taraflı ağrı ve beta duzensiz artıyor benimde ilki dıştı malesef. Aklına getrme bunu :)
İnsallah canim ya insallah normal gebelik olurCanım stres yapma benim birebir başıma geldi diyorum ya hemen gözükmüyor ama bekle sabırla dua et korkma inşallah görürsün bana da ikiz olabilir demişlerdi haftasına gire yüksekti ama beta yüksekse kusma çok oluyormuş ben hala kusuyorum mesela üzülme kan testi düzenli artıyorsa dış gebelik degildir
Usten bakiyor canim bana da vajinadan bakalim dedi ama ben kabul etmetim.Sana da cok gecmis olsun canimVajinal muayene mi yapıor yoksa üsten mi bakıyor benimde gözükmemişti dış gebelik demişlerdi alttan bakalım demişti doktor kabul etmedim beklicem dedim ilk bebegim alttan baktıktan sonra düştü ona bağlamıştım saçma belki ama baktımadim doktor bana hatta geri kafalı falan dedi vajinadan baktirmiyorum diye bi sürü şey dedi anlattığın halde korktuğumu bi hafta sonra ulturasyonda gözükmüştü dış gebelik değildi değerlerinde hemen hemen seninle aynıydı hakkında hayırlısı inşallah.
İnsallah canim insallah. Tsk ederim destegin icinayyyy canım ya benimde görünmemişti ama kanda değer artıyorsa problem yok demişti doktor 7 haftalıkken hem gördük hem kalbini duyduk korkma Allah kucağına almayı nasip etsin
Rahmim onde ama bakalim stres yapmamak elde degilRahmi ters olanlarda , benim gibi gebelik yeni olduğu için arkadaka kalabiliyor. Yinede vaginal ult. Yaptırmayın beklemek en iyisi. Bu kadar evham yapmayın varsa bebiş oradadır Allah’ın izniyle.
İnsallah canim baktircam ben de pazartesi .hayirlisi olur insallahÖncelikle hayırlı olsun, kan değeri artışların gayet güzel. Boşuna kendini üzme, bu kadar küçük haftada karından ultrasonla görünmemesi çok normal. Kaldı ki dış gebeliğin bir belirtisi de kan değeri artışlarının anormal artışlarıdır. Sende böyle bir durum yok.
Vajinal ultrasonun doğru yapıldığı takdirde hiç bir zararı yok. Hatta daha düşük ses dalgası ile bakıldığından daha bile zararsız olduğunu düşünen doktorlar var. Bana 31.haftada bile vajinal bakıldı rahim boyunu net ölçebilmek için.
Haftaya çok büyük ihtimalle görünür kese, sen kendini sakin tut ki vücudun strese girmesin. Güzel hamilelikler dilerim.
Allah razi olsun cnm destegin icin tskÇok normal bı yerde okumuştum unuttum 5000 veya 7000 altı ultrasonda gorunmuyor ıkı gunde bır ıkı katı artmıssa deger dıs gebelik sorunuda yok demektir sabredip bıraz daha bekleyeceksiniz sadece
O normal canım. Adet sancısı gibi ağrın olursada normal. Kafana takma bence. Pazartesi başka bir doktora görün çok merak ederim diyorsan :)Grcmis olsun cnm.Sukurler olsun ben de o durumlar yok.Sadece karnimda gaz sancisi var
O normal canım. Adet sancısı gibi ağrın olursada normal. Kafana takma bence. Pazartesi başka bir doktora görün çok merak ederim diyorsan :)[/QUOTE
Aynen meraktan catlayacam.Stres yapmak istemiyorum ama elimde degil.Pazartesi ilk isim baska hastaneye gitmek .Umarim bu kez gozukur
85 tl yse giderim ozele .Lokman hekime gittim bana yakin oldugu icin sadece giris 150 tl dedi .
Alttan baktırmayın düşük riski oluşturuyor.Zaten kilonuz da iyi 6.hafta mutlaka görünür.
Ne yazmışım "düşük riski oluşturuyor"Nasi dusuk riski olusturuyor ya ilk haftalarda normal bakmayin alttan bakin diye kadin dogum kitaplarinda yazar insnlari kokutmayin gereksiz yere
Ne yazmışım "düşük riski oluşturuyor"
Düşüğün sebebidir dememişim bu bir
İkincisi ben iki kürtajdan birini bu yüzden oldum.Ben yaşadım bunu bire bir.
6 hafta 2 günlükken doktorum alttan ultrasonla baktı ve son muaynemde 6 hafta 2 günlükken kalp atışinin durduğunu doktorum söyledi hanımefendi. Kafamdan uydurmuyorum yani..
Ben bugün betahcg yaptirdim 230.8 cikti sizce kac haftalik hamileyim
Bir hafta beklemeye karar verdim cnm.pazartrsi insallah gidecem hastaneye dualrinizi eksik etmeyin lutfenKonu sahibinin durumunu merak ettik
oluşturmuyor efendim. düşük riski oluşturuyor diyen kadın dogumcuya hiç rastlamadim, eğitiminden de şüphe ederim. düşüğün sebebi olmadığı gibi, düşük riski de oluşturmuyor. boş bilgilerle insanların kafasını bulandirmayınız.Ne yazmışım "düşük riski oluşturuyor"
Düşüğün sebebidir dememişim bu bir
İkincisi ben iki kürtajdan birini bu yüzden oldum.Ben yaşadım bunu bire bir.
6 hafta 2 günlükken doktorum alttan ultrasonla baktı ve son muaynemde 6 hafta 2 günlükken kalp atışinin durduğunu doktorum söyledi hanımefendi. Kafamdan uydurmuyorum yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?