Kese neden gorunmuyor :(

İnsallah canim ya insallah normal gebelik olur

Usten bakiyor canim bana da vajinadan bakalim dedi ama ben kabul etmetim.Sana da cok gecmis olsun canim

İnsallah canim baktircam ben de pazartesi .hayirlisi olur insallah

Grcmis olsun cnm.Sukurler olsun ben de o durumlar yok.Sadece karnimda gaz sancisi var
O normal canım. Adet sancısı gibi ağrın olursada normal. Kafana takma bence. Pazartesi başka bir doktora görün çok merak ederim diyorsan :)

85 tl yse giderim ozele .Lokman hekime gittim bana yakin oldugu icin sadece giris 150 tl dedi .

85 canim esinin yada senin calistigin kurumu soyle anlasmlari var bazi kurumlarla. Yuzde 20 indirimleri var. 10 gun icinde gittiginde de ucretsiz gidiyorsun

Kizlar bi sorum olacak aksam sol bacagima sol kasigima ve belimin sol tarafina vuran bi agri olustu normalde 5 haftaligim daha doktora gitmemistim agri olunca korktum devote hst aciline gittim doktor karnimdan bakti 8 mm kese gordu ama bebek gormedi daha erken onun icinde rahmimde gordugune gore dis gebelik degildir demi ben baya bi agri cektim tek tarafli oluncada korktum acikcasi doktorda biraz sinir bozucuydu ultrason basligi koymasiyla cekmesi bir oldu dogru duzgun bakmadi bile yat dinlen bir hafta sonra muayene ol dedi kafam allak bullak oldu

Kizlar bana da akil verin nolur, iki gun once gebe oldugunu ogrendim kan testinde 6076.29 yaziyo ama ultrasonda gorunmedi doktor daha yeni kese olusnamis dedi ama bu deger cok yuksek degil mi cok korkuyorum dis gebelik fln olur diye

Nasi dusuk riski olusturuyor ya ilk haftalarda normal bakmayin alttan bakin diye kadin dogum kitaplarinda yazar insnlari kokutmayin gereksiz yere
Ne yazmışım "düşük riski oluşturuyor"
Düşüğün sebebidir dememişim bu bir
İkincisi ben iki kürtajdan birini bu yüzden oldum.Ben yaşadım bunu bire bir.
6 hafta 2 günlükken doktorum alttan ultrasonla baktı ve son muaynemde 6 hafta 2 günlükken kalp atışinin durduğunu doktorum söyledi hanımefendi. Kafamdan uydurmuyorum yani..

Aynen oyle. Gereegi dahi yok bakmanin. 5.haftadan itibaren karnimdan bakıldi hic alttan baktırmadım. Koskoca docent ne gerek var yahu bebegi rahatsiz etmeyw demişti

oluşturmuyor efendim. düşük riski oluşturuyor diyen kadın dogumcuya hiç rastlamadim, eğitiminden de şüphe ederim. düşüğün sebebi olmadığı gibi, düşük riski de oluşturmuyor. boş bilgilerle insanların kafasını bulandirmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…