kese oluşumu

Merhaba bir gelisme var mi? Umarım güzel haberler almissinizdir… benim son adet tarihim 4 nisan, son betahcg degerim 376, doktor 15 mayıs gününe randevu verdi kese için.
Merhaba dün doktora gittim kese gözüktü çok şükür kan değerim daha çıkmadı bugün çıkar diye düşünüyorum bir hafta sonra tekrar gideceğim inşallah kalbi duyarım :). Sizde durum nedir

Merhaba dün doktora gittim kese gözüktü çok şükür kan değerim daha çıkmadı bugün çıkar diye düşünüyorum bir hafta sonra tekrar gideceğim inşallah kalbi duyarım :). Sizde durum nedir
Kaç haftalıkken kese gözüktü canım

Normal karından mı gözüktü yoksa vajinal ultrasonla mı gözüktü canım benim de haftaya kontrolüm varda merak ediyorum
normal ultrasonda da baktı canım alttan da baktı benim lekelenmem oldu bi anda korktum doktorda kanama vajinalden mi nerden bakmam lazım dedi vajinalden de baktı. vajinalden bakınca tam net gözüktü yolksaçta oluşmuş dedi üstten bakınca yolku tam göremedi.

Merhaba bebeği gördüm canım çok şükür kalp atışını da dinledim 7+2 de gördüm sizde durum nedir
Bende dün gittim tüp bebekle hamile kaldım son adet tarihime göre 4+4 düm ama doktor keseyi 5+5 olarak ölçtü kese vardı beneği görwmedik çok korkuyorum

Bende dün gittim tüp bebekle hamile kaldım son adet tarihime göre 4+4 düm ama doktor keseyi 5+5 olarak ölçtü kese vardı beneği görwmedik çok korkuyorum
bende 5 te görememiştim canım sadece vajinal muayene ile yolksacı görebildik. içini ferah tut hemen hemen herkes 7. hafta yada 8 de kesin görüyorlar :) daha çok yeni

bende 5 te görememiştim canım sadece vajinal muayene ile yolksacı görebildik. içini ferah tut hemen hemen herkes 7. hafta yada 8 de kesin görüyorlar :) daha çok yeni
Ayy gerçekten mi biz hiç vajina muane yapmadık kese alanında kanama var diye 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah ozaman görürüm

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Canım biz bugün gittik çok şükür bebeği de duyduk kalp atışını da aldık rabbime şükürler olsun bu süreçte yazdığın mesaj içimi çok ferahlatmıştı sana da haber vereyim dedim sağlıcakla kucağımıza allım inşallah

İnanır mısın aklıma geldim dün naptın acaba diye bildirimlerde göremediğim için yazamadım. Çok sevindim tatlım sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…