Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar nerdesinizKizlar bugün şükür kalp atışını duyduk 7+0 olduk ama ultrasonda 7+1 çıktı hersey güzelmiş sıkıntı yok oksapar iğne ve progestana devam ama miğde bulantım başladı kokuya dayanamiyorumbakım bakalım kese şekline göre cinsiyet ne olabilir
![]()
Chatgpht ne diyor :)Kizlar bugün şükür kalp atışını duyduk 7+0 olduk ama ultrasonda 7+1 çıktı hersey güzelmiş sıkıntı yok oksapar iğne ve progestana devam ama miğde bulantım başladı kokuya dayanamiyorumbakım bakalım kese şekline göre cinsiyet ne olabilir
![]()
Bir kızım var sağlıklı olsun öncelikle erkek olursada çok sevinirim ama eşim kız istiyorErkek bence
Ahahah o kankam kararsız yuvarlak gibi kız ama biraz sivri gibi erkek iki yorumda da bulunduChatgpht ne diyor :)
Ben erkek hissettim inşallah gönlünüze göre hayırlı olan olurBir kızım var sağlıklı olsun öncelikle erkek olursada çok sevinirim ama eşim kız istiyor![]()
İnşallah canım yorumun için çok mutlu oldum teşekkür ederimBen erkek hissettim inşallah gönlünüze göre hayırlı olan olur
Daha çok küçük ama kız gibi geldi
Çok saol canım rabbim sagliklisini versin biz işte anneler merak ediyoruzErkek kese şeklinden belli
İlk kızımın kesesine benziyor canım
Aynen öyle önemli olan sağlıklı olması hayırlısı olsunÇok saol canım rabbim sagliklisini versin biz işte anneler merak ediyoruzteşekkür ederim
Hiç anlamam ama erkek hissettimMerhaba benimkine de bakar mısınız en net bunlar var