- 3 Mart 2023
- 236
- 87
- 18
- Konu Sahibi yildiz3057
-
İnşallah zaten dün akşam tek sümüklü kahverengi akinti oldu o kadar bilmiyorum ama kötü hissetmiyorum nedense bebek görünecek gibi Bi his var şuan tam 6. Hafta oluyor 11 haziran sat tarihim bilmiyorum herseyin hayırlısı çok teşekkür ederim duaların için gerçektenKahve rengi akıntı normal açık pembe de normal 2. Aya kadar olur ama kan rengine dönerse doktora git birde biraz dinlen ağır kaldırma kardeşim inşallah kucağına alırsın dualarım seninle
İnanıyorum inşallah bebeğini kucağına alacaksın sadece bekle 8. Haftan dolsun biraz daha sabır üzme kendiniİnşallah zaten dün akşam tek sümüklü kahverengi akinti oldu o kadar bilmiyorum ama kötü hissetmiyorum nedense bebek görünecek gibi Bi his var şuan tam 6. Hafta oluyor 11 haziran sat tarihim bilmiyorum herseyin hayırlısı çok teşekkür ederim duaların için gerçekten
O zaman Bi 15 günüm daha var desenize bana hiç bisey demedi sadece kese var dedi o kadar sadece ihtimaller var dedi insan güzel şeyler der az da olsaBenimde sat 10 Haziran bende dün gördüm keseyi vajinadan baktı doktor kese göründü yolk sac da göründü içinde 5+5 dedi kalp atışını 15 gün sonra net duyarız dedi içinizi ferah tutun stres yapmayın kese varsa kalp atışı için şuan erken zaten
Çok teşekkür ederim ben de inanıyorum buna son kez görünecek sonra başka doktora gidicem duruma göreİnanıyorum inşallah bebeğini kucağına alacaksın sadece bekle 8. Haftan dolsun biraz daha sabır üzme kendini
Kaç haftalık ben 6+6 bebekle kal atışını gördüm erken dahaBide bende moyon var hemen ameliyat dedi korkuttu beni , ki benim adet tarihim 11 haziran
Kaç haftalık ben 6+6 bebekle kal atışını gördüm
Cok normal boşa stres yapma bidaki gidilinde hem bebeği görürsün hemde keseyi6 haftalık bugün programdan baktım ama sadece kese vardi
Bak hatta en son ki kese goruntumu atayım sana anlayan varsa yorumlanabilir mi acabaCok normal boşa stres yapma bidaki gidilinde hem bebeği görürsün hemde keseyi
Canm çok erken daha bebek için takma kafana daha en başından böyleysen 9 ay geçmezBak hatta en son ki kese goruntumu atayım sana anlayan varsa yorumlanabilir mi acaba
Cok normal boşa stres yapma bidaki gidilinde hem bebeği görürsün hemde keseyi
Herseyin hayırlısı ne diyim bana bol bol dua edin amaCanm çok erken daha bebek için takma kafana daha en başından böyleysen 9 ay geçmez
Ne güzel kesn bak sıkıntı etme kendine doktorunuza değiştir hemen en baştan olumsuz konuşmuşHerseyin hayırlısı ne diyim bana bol bol dua edin ama
Aynen yolk kese gerçi gözükmüyor ama aynen öyle yapicam değiştirilemez zaten 1 hafta daha bekleyeyim bu cuma yada ctesi gidicem tekrardan duruma göre başka doktoraNe güzel kesn bak sıkıntı etme kendine doktorunuza değiştir hemen en baştan olumsuz konuşmuş
Merhaba, doktora gittiniz mi durumunuz ne oldu acabaAynen yolk kese gerçi gözükmüyor ama aynen öyle yapicam değiştirilemez zaten 1 hafta daha bekleyeyim bu cuma yada ctesi gidicem tekrardan duruma göre başka doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?