Insallah rabbim banada nasip eder insallah hayirlisiylaCanım sen 8.haftaya kadar bekle benim yengem 8 + 2 bebekle birlikte kalp atışı duydu
İnşallah canım inşallah burdayım der sana ama sen doktorunu değiştir başka birine daha gitInsallah rabbim banada nasip eder insallah hayirlisiyla
Insallah bikacgun daha bekleyim gidicemİnşallah canım inşallah burdayım der sana ama sen doktorunu değiştir başka birine daha git
Rabbim ne yazdiysa o olur o olan hayirli olur. Bitane kizim var elh. bu duyguyu rabbim tatdirdi cok sukur olmazsada napalim.inşallah canım hayırlı haberler alırsın .bende bu sebepten kürtaj oldum üç ayrı doktora gittim 2 özel bir devlet benim malesef sonuç değişmedi insallah senın değişirr
Sizin daha çok başta kalp atışı hemen duyulmaz ki ben vajinal ultrasonla 6+4 de duydum ki karından ultrasonla daha geç duyulabilirdi stres çok yıpratır bu dönemde sizi ama hak veriyorum kalp atışını duyana kadar bende korkuyodum bence mümkünse doktorunuzu değiştirin ve karından değil de vajinal ultrason dan deneyin geç döllenme ihtimali de olabilir kötu olasılıklar yerine iyi şeyler düşünmeye calisinBu mesajlariniz beni umutlandiriyo arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Doktordan geldimden beri nerdeyse moral bozukluguyla yataktan hic cikmiyorum(( cok yiprandim kac saattir. Tutarsizligi konusuna gelirsek evet tutarsiz bana bide zaten daha kalp atislari gozukmezde dedi. Ama kurtajda dedi. Hersey ne kadar kolay hakka girmek ne kadar kolay icimdeki cana kiymayi dusunmek ne kadarda kolay
Yolk sac gordumla ilgili bisi demedi. Kese gelismis ama kalp atisi yok oladabilir olmayadabilir kanaman olursa acile git on gun sora gel yoksa kurtaj olucaksin dedi. Bu soyledikleri acaba normalde benmi hassasimYolk sac varsa büyük ihtimal boş gebelik değildir.Benim yolk sacı kendi doktorum gördü normalde boş gebelikte gözükmez ama gidişata göre boş gebelik demişti o da yanıldı. Diğer gittiğim yolk sac hiç prof.görememişti devlet hastanesiydi bir de.Bazı doktorlar insanı üzmeyi çok seviyor
Bu zamana kadar hep vajinal bakti. Ama son gittigimde bakmadi giciklikya belki vajinal baksa gorcekti. Belkide gormuyceni bildi icin bana pat diye demedi. Alistirmak icin on gun dedi. Iste kendimi avutuyom boyleSizin daha çok başta kalp atışı hemen duyulmaz ki ben vajinal ultrasonla 6+4 de duydum ki karından ultrasonla daha geç duyulabilirdi stres çok yıpratır bu dönemde sizi ama hak veriyorum kalp atışını duyana kadar bende korkuyodum bence mümkünse doktorunuzu değiştirin ve karından değil de vajinal ultrason dan deneyin geç döllenme ihtimali de olabilir kötu olasılıklar yerine iyi şeyler düşünmeye calisin
O doktora gitme her olumsuzluk ihtimalinde seni yıpratır ki hamilelikte de sürekli riskli haller olabiliyo hiç risk olmasa bile birden bile gelişim durabiliyo iyi düşünüp sabretmekten başka elimizden bişi gelmezBu zamana kadar hep vajinal bakti. Ama son gittigimde bakmadi giciklikya belki vajinal baksa gorcekti. Belkide gormuyceni bildi icin bana pat diye demedi. Alistirmak icin on gun dedi. Iste kendimi avutuyom boyle
Olmasa benim olmazdı canım.Doktor %95 bebek oluşmaz ben kaç senelik doktorum bir bildiğim var demişti bak yanıldı 8.haftadaydık üstelik.Ha yine kaybettim ama boş gebelik değildi.Bence seninki de değil doktorlar umut vermezler zaten bir terslik olduğunda doktoru suçlamayalım diyeYolk sac gordumla ilgili bisi demedi. Kese gelismis ama kalp atisi yok oladabilir olmayadabilir kanaman olursa acile git on gun sora gel yoksa kurtaj olucaksin dedi. Bu soyledikleri acaba normalde benmi hassasim
Sadece kese gozukmesiyle kalp atisi duyulmaz zaten cunku bebek gozukmeyecek kadar kucuk zatenDoktor bi 5+6 dedi bi tam 6 haftalik dedi beni deniyor heralde
Ultrasyon gorunrusunden anlayan varmi arkadaslarEki Görüntüle 2559672
Bu zamana kadar hep vajinal bakti. Ama son gittigimde bakmadi giciklikya belki vajinal baksa gorcekti. Belkide gormuyceni bildi icin bana pat diye demedi. Alistirmak icin on gun dedi. Iste kendimi avutuyom boyle
Vajinal baktiricam zaten iyi bi doktor kurtaj demeden diger secenek olan vajinal bakardi. Insallah guzel hayirli haberi veririm insallahO doktora gitme her olumsuzluk ihtimalinde seni yıpratır ki hamilelikte de sürekli riskli haller olabiliyo hiç risk olmasa bile birden bile gelişim durabiliyo iyi düşünüp sabretmekten başka elimizden bişi gelmez
Bence en geç pazartesi başka doktora git ve vajinal baktır ve bize de iyi haberlerini ver
Yok bakmadi kadin herzaman alttan bakan kadin ne zaman gittiysem hep alttan bakti. Hani beni on gun surundurcek burnumdan getircek ya bakmadiAlttan nasıl bakmaz ben de cift keseyle boş gebelikten kürtaj oldum katından baktım 20mm fazlaydı birinci kese diğeri daha küçüktü geriden geliyordu karından gormeyince alttan baktı sesi bile açtı bazen kenarlara saklanıyor diye kalp atışı varmı diye baktı sonra kürtaj oldum
Insallah minigimin kalp atisini duyarim gittigimde bu kezSadece kese gozukmesiyle kalp atisi duyulmaz zaten cunku bebek gozukmeyecek kadar kucuk zaten
Yok bakmadi kadin herzaman alttan bakan kadin ne zaman gittiysem hep alttan bakti. Hani beni on gun surundurcek burnumdan getircek ya bakmadi
Doktorlar hani keseyi gormeden keseyi gorse kalp atisi duymadan hamile saymiyolar ya icinde bi can oldunu kabul etmiyolar ya biz anneleri hic dusunmuyolarmi.Ben tarihlerden felan emindim direk.kurtaj oldum ama şuan yine öyle bise.olsa beklerim stres yapma bekle araştır başka iyi doktora git allah'ın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?