- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Doktorlar hani keseyi gormeden keseyi gorse kalp atisi duymadan hamile saymiyolar ya icinde bi can oldunu kabul etmiyolar ya biz anneleri hic dusunmuyolarmi.
Insallah duymazsa alttan ulturasonlada bakabilirler haberin olsunInsallah minigimin kalp atisini duyarim gittigimde bu kez
Ben kalp atışını 7 haftalıkken duymuştum acele etmeyin 10 haftaya kadar bekleyinDoktor bi 5+6 dedi bi tam 6 haftalik dedi beni deniyor heralde
Belirti olarak mide bulantim hafif var, sol gogsumde daha cok hassasiyet var saga gore, cabuk yoruluyorum. Ne agrim ne sizim ne kanamam hicbisi yokİlk hamileliğim boş gebelik ti. İki doktora gidip karar vermiştim. 10 haftalık olmuştu benim. O zamana kadar birşey dememişti doktor. Artık kese belirli bir mm ye ulaşıp bebek yoksa boş gebelik kesinleşiyor. Sizin daha erken bir süre daha bekleyin. Boş gebelik de de normal hamilelik de ki şeyler yaşanıyor. Mide bulantısı vb
Cok guzel soyluyosun arkadasim insallah banada dedigin gibi olur. Ben acele etmiyorum zaten doktor aceleci(((((Ben kalp atışını 7 haftalıkken duymuştum acele etmeyin 10 haftaya kadar bekleyin
Benim de kanamam olmamıştı hiç. Hatta doktor çoğunlukla düşüklerin nedeni boş gebelik tir. Boş gebelik olduğunu bilmeden çoğu zaman düşer demişti.Belirti olarak mide bulantim hafif var, sol gogsumde daha cok hassasiyet var saga gore, cabuk yoruluyorum. Ne agrim ne sizim ne kanamam hicbisi yok
Doktor okadar karamsar bi tablo cizdiki her lavaboya gidisim korkuyla oluyo. Kanama olmayabilirmis evet bos gebelikteBenim de kanamam olmamıştı hiç. Hatta doktor çoğunlukla düşüklerin nedeni boş gebelik tir. Boş gebelik olduğunu bilmeden çoğu zaman düşer demişti.
Ama sizin için henüz çok erken. İkinci çocuğum da 7haftalıkken görünmüştü
aslında aynı düşündüm bende.benimde bir kızım var dokuz yaşında.hep duamdada allahım benden önce anne olmayanlara nasip eyle vardı mayıs ayında kürtaj oldum şuan gene hamileyim kan testi yapmadım daha.sıkma canını inan herşey olacağına varıyor.bikaç hastanedene özel devlet,hepsi aynı şeyi dersede yapacak birşey kalmıyor.umarım doktorun yanılmıştır.ama sakın sonuç kötüde olsa üzülme canım.aynı seyi bende yasadım.vücudunu fabrika gibi düşün dedi doktorum.eğerki bebek sakatlık anomoli varsa vücut hiç oluşmasına izin vermiyor dedi.üzme canını sakın seni ben iyi anlarımRabbim ne yazdiysa o olur o olan hayirli olur. Bitane kizim var elh. bu duyguyu rabbim tatdirdi cok sukur olmazsada napalim.
belki de bu haftalarda bazılarında görülmüyordur. Kesin bir problem görse şimdi kürtaj önerirdi ama bekleyelim demiş. Demek ki değişen bir şeyler olabiliyor bu sürede. En iyisi bekleyip 10 gün sonra yaptırmak, yine şüphede olma ihtimaline karşın bir yerden daha randevu alın
Ayni hamilelik belirtileri bunlar. Bu bos gebelik ne kadar sinsi bisey boylebu arada yaşamış olan biri olarak paylaşmak istedim.belki birileri merak eder.benim hiç kanamam olmadı.midem hep bulandı sırtım çıkcak gibi ağrıyordu.yerde yarım saat oturamıyordum .çamaşır katlamak ölümdü.hergün kızımın çantasını okula götürürken ağlıyordum.o derece düşünün.bütün hamilelik belirtileri vardı.nefesim çok kesılıyordu anormal derecede yatagı toplarken bilenefes nefese kalıyordum.bu arada kilolu değilim.nefesime engel bişey yok.
Aslında Söylemesi daha iyi olmuş doktorunun. Benim ilk kontrolüm 4-5haftalıkken falandı. Bir sorun görmedi.kese oluşmuş dedi sadece. Ben bayağı bebeğim olacak diye onunla konuştum, yelek örmeye falan başladım. Sonra boş kese olduğunu öğrenince aslında bebek hiç olmamış ve ben boşa konuşmuşum. Kendimi deli gibi hissetmiştimDoktor okadar karamsar bi tablo cizdiki her lavaboya gidisim korkuyla oluyo. Kanama olmayabilirmis evet bos gebelikte
Ne kadar zor bi durum yasamissiniz((( ben kendimi kaptirmamaya calisiyorum. Hatta yedigime ictigime cok dikkat ederdim mesela bolca ceviz falan ama simdi hicbisiye elim gitmiyo. Belkide yok diye bilemiyorum her bakimdan zor ama buda bi surec yasancakAslında Söylemesi daha iyi olmuş doktorunun. Benim ilk kontrolüm 4-5haftalıkken falandı. Bir sorun görmedi.kese oluşmuş dedi sadece. Ben bayağı bebeğim olacak diye onunla konuştum, yelek örmeye falan başladım. Sonra boş kese olduğunu öğrenince aslında bebek hiç olmamış ve ben boşa konuşmuşum. Kendimi deli gibi hissetmiştim
İnşallah senin bebiş vardır. Herşeyin hayırlısı sıkma canını
Kese 21 mm di bebek yoktu. 9 haftalik olana kadar bekledim her sey normaldi. Panik yapmayın. Sadece bekleyin.Bugün doktor kesenin 17 mm oldugunu ama kalp atisi olmadigini 10 gun sonra tekrar gelmemi soyledi yoksa kürtaj olacaksin dedi. Bukadar kolaymi yaaa((((((
ne yaniii 6 haftalıkken mi bunu söylüyor . o doktorun diplomayi iptal etsinler. benim 8. haftada duyuldu kalp atışı. ben iki hastaneye birden gidiyorum. birinin dediği birinde tutmuyor.Doktor bi 5+6 dedi bi tam 6 haftalik dedi beni deniyor heralde
malesef öyle ne hayatımda duydum ne birşey.ama malesef yaşayarak öğrendim evet çok üzüldüm ama çabuk toparlandım.en azından evladım var allahım sen hiç olmayanlara bu acıyı yaşatma dedim.bu arada benım kızımda 2011 doğumlu aslında ona anlatmak daha sıkıntılı olduAyni hamilelik belirtileri bunlar. Bu bos gebelik ne kadar sinsi bisey boyle
Arkadaslar bazi seyleri sanirim eksik anlattim. Hikayemi tam anlatiyim size aslinda benim suanda sata gore 8. Haftayi tamamlamak uzere olmam gerekiyor ama doktor 6 haftalik gozukuyor gec dollenme olmus olabilir dedi. On gun soraya ona gore kurtaj dedi. Hala bole demesi normalmi acaba? Yoksa hersey ortada da benmi hasasas davraniyorumne yaniii 6 haftalıkken mi bunu söylüyor . o doktorun diplomayi iptal etsinler. benim 8. haftada duyuldu kalp atışı. ben iki hastaneye birden gidiyorum. birinin dediği birinde tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?