- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
Kese mm kac acaba ve beta hcg bakti mi dr?Arkadaslar bazi seyleri sanirim eksik anlattim. Hikayemi tam anlatiyim size aslinda benim suanda sata gore 8. Haftayi tamamlamak uzere olmam gerekiyor ama doktor 6 haftalik gozukuyor gec dollenme olmus olabilir dedi. On gun soraya ona gore kurtaj dedi. Hala bole demesi normalmi acaba? Yoksa hersey ortada da benmi hasasas davraniyorum
Yolk sacla ilgili bisi demedi kese 17 mm diKese mm kac acaba ve beta hcg bakti mi dr?
Yolk sac ne zaman goruldu?
Canım güvenme o doktora bana da aynısını söyledi aptal doktor yardımcı doçent hemde bunu diyen boş gebelik dedi 4 haftalık dedi cuma gitmiştim 2 günde kafayı yicektim arkadaşımın ısrarıyla pazartesi doktora gittim ve bebeğimin 6 haftalık olduğunu öğrendim ve kalp atışını da duydum lütfen boşuna stres yapma ve hemen başka bir doktora git inşAllah sağlıklıdır kuzucuk Allah gönlüne göre versinBugün doktor kesenin 17 mm oldugunu ama kalp atisi olmadigini 10 gun sonra tekrar gelmemi soyledi yoksa kürtaj olacaksin dedi. Bukadar kolaymi yaaa((((((
Amin allah razi olsun boyle seyleri duymaya cok ihtiyacim var hayatim allak bullak oldu. Hicbisi yapmak istemiyorum ne yemek ne evden cikmak nede baska bisi pazartesi gitcem ins.Canım güvenme o doktora bana da aynısını söyledi aptal doktor yardımcı doçent hemde bunu diyen boş gebelik dedi 4 haftalık dedi cuma gitmiştim 2 günde kafayı yicektim arkadaşımın ısrarıyla pazartesi doktora gittim ve bebeğimin 6 haftalık olduğunu öğrendim ve kalp atışını da duydum lütfen boşuna stres yapma ve hemen başka bir doktora git inşAllah sağlıklıdır kuzucuk Allah gönlüne göre versin
inşAllah bunların hepsi aptal bir doktor hatasıdır canım stres yapma yine de sakin ol bol bol dua et Allah yardımcın olsunAmin allah razi olsun boyle seyleri duymaya cok ihtiyacim var hayatim allak bullak oldu. Hicbisi yapmak istemiyorum ne yemek ne evden cikmak nede baska bisi pazartesi gitcem ins.
Amin. Cok cok tesekkur ederiminşAllah bunların hepsi aptal bir doktor hatasıdır canım stres yapma yine de sakin ol bol bol dua et Allah yardımcın olsun
Kese mm el ile olcuyor dr lar o aslinda cok iyi bir veri degil. Beta sonucunuz suan size iyi bir sonuc verebilirYolk sacla ilgili bisi demedi kese 17 mm di
Ozaman dediginiz gibi saglik ocagina gidiyim pazartesi sabahKese mm el ile olcuyor dr lar o aslinda cok iyi bir veri degil. Beta sonucunuz suan size iyi bir sonuc verebilir
Siz baktirin mutlaka yazin buraya elinizde veri olursa net hareket edersiniz ultrasonu degerlendirmek dr göreceli bi durum beta sonucunuza gore dr gidersiniz tabi yineOzaman dediginiz gibi saglik ocagina gidiyim pazartesi sabah
Tamam canim insallahSiz baktirin mutlaka yazin buraya elinizde veri olursa net hareket edersiniz ultrasonu degerlendirmek dr göreceli bi durum beta sonucunuza gore dr gidersiniz tabi yine
Pazaetesi gittim. Kesem 21 mm olmuş ama doktor bebek cok kucuk dedi. Boyle olunca genelde düsükle sonuclaniyor, bol bol dinlen kendini yorma dedi. Hersey 9 aralikta belli olcak ins.Bende ikiz boş gebelik yaşadım ama bekleyin ben 6 dr gezdim yinede direknkurtaj olmadim. Cunku 14 sene bekledim. sonra kamama geldi 3 gun kanama sanci vs cektim ama suan yine hamileyim allah büyük. Pazartesi dra gittinizmi
Dinlen cnm bol bol herşey nasip kısmet allah yardımcın olsunPazaetesi gittim. Kesem 21 mm olmuş ama doktor bebek cok kucuk dedi. Boyle olunca genelde düsükle sonuclaniyor, bol bol dinlen kendini yorma dedi. Hersey 9 aralikta belli olcak ins.
Normaldir hamilesinya mesla iki hamileligimde de bende hiç olmadiBide goguslerimde asiri bi hassasiyet var halen
Kendimi acikcasi normal hamile gibi gormedigimden bu belirtiler kafami bulandiriyor. Doktorlar sagolsun icimde en ufak bi umut bile birakmadi artik uzulmuyorum ama nasipden oteye köy yokNormaldir hamilesinya mesla iki hamileligimde de bende hiç olmadi
Olur mu düşünme öyle eğer dr canını sıkıyorsa başka dr a git cnm strese sokma kendiniKendimi acikcasi normal hamile gibi gormedigimden bu belirtiler kafami bulandiriyor. Doktorlar sagolsun icimde en ufak bi umut bile birakmadi artik uzulmuyorum ama nasipden oteye köy yok
Gebeligim gercekten sıkıntili ki doktorlarin hepsi bi agizdan konusuyor. Canimi sıkmiyorum artik kabullendim herseyin hayirlisi..Olur mu düşünme öyle eğer dr canını sıkıyorsa başka dr a git cnm strese sokma kendini
Kabullenmek en güzel ama ümidini baki tut. Rabbimden umud edicezki o da versin. Herşeyin hayırlısını isticez elden başka ne gelir.. beni örnek al 14 sene de ilkkez hamile kaldım hemde ikiz ama sonlandırıldı. Umudumu hiç kesmedim şimdi rabbim yine nasip etti elhamdülillah. Sende umudunu yitirme cnmGebeligim gercekten sıkıntili ki doktorlarin hepsi bi agizdan konusuyor. Canimi sıkmiyorum artik kabullendim herseyin hayirlisi..
Kabullenmek en güzel ama ümidini baki tut. Rabbimden umud edicezki o da versin. Herşeyin hayırlısını isticez elden başka ne gelir.. beni örnekal 14 sene de ilkkez hamile kaldım hemde ikiz ama sonlandırıldı. Umudumu hiç kesmedim şimdiKabullenmek en güzel ama ümidini baki tut. Rabbimden umud edicezki o da versin. Herşeyin hayırlısını isticez elden başka ne gelir.. beni örnek al 14 sene de ilkkez hamile kaldım hemde ikiz ama sonlandırıldı. Umudumu hiç kesmedim şimdi rabbim yine nasip etti elhamdülillah. Sende umudunu yitirme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?