Kese var bebek gorunmuyor.. yardim

Rose3601

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
347
202
23
34
Merhaba arkadaşlar sata gore 6 haftalik gebeyim kese gorundu fakat bebek yok denildi. Cok uzgunum son adet tarihim 12 temmuz 6+6 da gitmistim yalniz 15 agustosta kan testim 149 2 gun sonra 480 2 gun sonra 1790 cikmisti gec dollenme olabilir mi lutfen yorumlarinizi bekliyorum

5 haftalikken gittim ne kese ne bebek gozukmedi. Dr test istedi 760 cikti 2 gun sonra 2083 du haftaya gel dedi 6 haftalikken gittim sadece kese gozuktu ici bostu. 1hafta sonra gel dedi yine 7 haftalikken gittim bebekte gozuktu. Heycan yapma stres yapma gozukcek bebegin insallah

Minacim cevabin icin cok tesekkur ederim elimde degil cok tedirginim

Son düzenleme:
Hic stres yapma haftaya gorulur ins.
Allahim bu stres öldurecek hepimizi
Surekli korku icindeyiz.
Bol bol dua at fatiha ayetel kursi felak nas oku
Rabbim yardimcimiz olsun

Duruum cok tesekkur ederim.. keske daha gec gitseydim hep diyorum cok stres cok once beta duzgun artacak mi sonra kese var mi simdide bebek var mi.. Allah'm yardimcimiz olsun ama tecrübeli arkadaşların yorumlarina gercekten cok ihtiyacim var

ben de 5.haftamdayım. doktor haftaya keseyi de kalp atışını da görmemiz lazım dedi. ama okuduğum kadarıyla 6., 7. haftalarına kadar kalp atışını göremeyenler var. haftaya göremezsek olumsuz olacakmış gibi hissettirdi doktor. hamileliği erken öğrenince böyle her şeye kafa takıyorsun işte, ben de öyleyim. içimizi ferah tutalım, inş gözükecek bebeklerimiz er ya d geç.

Daha çok küçük görünmemesi normal :) bir arkadaşım 8. Haftaya kadar görememişti.

Nisancim burdaki yorumlara bakiyorum 5. 6. Haftalarda goren var bende sikinti mi var die dusunuyorum haliyle doktorumda normal haftaya bakalm demisti ama ben cok korkuyorum

Bana da aynısını söylemişti , içini ferah tut inşallah herşey yolunda dır, henüz endişelenmek için çook erken 8. Haftaya kadar bekleyen anneler var. Benim kese oluşup bebek görünmediğinde ki betam 4000 küsürlerdeydi. 10 bin üzeri olunca görmeliyiz demişti doktor. Sabredin bakalım beklemek çok yıpratıyor biliyorum 10 gün geçmek bilmemişti bizim için...

Mide bulantilarimda basladi 10 gun sonra gel demisti daha 6 gun var stres icindeyim albeni cim

Arkadaslar 2-3 gundur mide bulantilarim baslasi beta hcg yükselmese olmazdi herhalde bos gebelikte dustugu icin bu sekil dusundum kasik agrisi falanda pek yok ara ara oluyor sadece insallah sagliklidir

Arkadaslar 2-3 gundur mide bulantilarim baslasi beta hcg yükselmese olmazdi herhalde bos gebelikte dustugu icin bu sekil dusundum kasik agrisi falanda pek yok ara ara oluyor sadece insallah sagliklidir
Sagliklidir insallah korkmayin yukselmeniz normal sekilde artmis bulaniyijizda baslamis buyuk ihtimal gec dollenme

slm arkadaslar bende yenı uye oldum bugun hastaneye gıttım 6+4 gunluk gebe oldugumu soyledı doktor keseyıde gordu ama bebegım ve kalp atıslarnı duyamadım doktor cuma tekrar gel dedı eger goremezsem hamılelegını sollandırmam gerekecek dedı cok korkuyorum yaa cok ıstıyorum bebegımı hayırlısıyla ınsallah cuma gunu görurum bos gebelık cıkmaz sızce ne yapmalıyım ???

bende ilk 6 haftalıkken gittim sadece kese görüntü dr 2 hafta sonra gel dedi hem miniği hem kalp atışlarını dinledik bence başka doktora git iki hafta sonra ne o ya öyle görmessem hemen sonlandırırım demek belki geç döllencek bence başka doktora git canm içiini de ferah tut

cuma gunu kontrole gıdecem eger yıne aynı seylerı soylerse baska doktora yonelecem ınsallah saglıklı bır sekılde bebeklerımıze kavusurız dua edın canım.bu arada benım kesem 19mm cıktı sence bu ıyımı senınkı kac cıktı ?

bence direk başka dr git valla bana öyle dicek moralim çok bozulması bi yana dr nefret ederdim inşallah canm sağlıkla gelsin miniklerimiz benm 6.haftada kese 15 mm di

bence direk başka dr git valla bana öyle dicek moralim çok bozulması bi yana dr nefret ederdim inşallah canm sağlıkla gelsin miniklerimiz benm 6.haftada kese 15 mm di

7.haftamı bitirdirdiktennsonrq görüldü benimki hiç stres yapma canım.bebişinin keyfini cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…