Kese var, yolk sac var ama bebek yok :((((

HurremSultan

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.435
1.129
333
42
Hocam Merhaba,
Son regl tarihim 1 Temmuz bugün itibariyle 7+0 hamileyim baştan herşey yolundaydı geçen hafta 5+5 te Vaginal ultrasonda kese 10’25 olarak izlendi 5+0 olarak hesaplandı regl tarihine göre 5 gün geriden geliyordu. 8 gün sonra bugün yapılan Vaginal ultrasonda kese 16 mm ve yolk kese oluşmuş ancak embriyo ve kalp atışı görülmedi , Dr 2-3 sonra bakılıp kürtaj ile sonlandıralım dedi internette 10. Hafta da bile kalp atışının Çıktığı yazılı olduğu tecrübeler var. Kese hala geri görünüyor. 6 haftanın Başında gibi görünüyor.Bu nedenle alınsın denildi bu gebeliğin gelişme ve yaşama ihtimali yok mu ? Biraz daha beklenmesi sonucu değiştirir mi ? Dün bakılan Bhcg 20.900 çıktı progestan 40 çıktı kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama bir ağrım ya da kanamam yok, ne önerirsiniz, beklemek durumu değiştirir mi yoksa aldırmalı mıyım ? Çok teşekkür ederim.

Canim bende senin durumuna benzer bir gebelik gecirdim iki kez.kese oluştu fakat gerisi yok..benimde aynen gelisimi geriden geliyodu ikisinide kurtajla sonlandirmak zorunda kaldik.benim kanamam baslamisti ufak ufak ve kesenin seklide bozulmaya baslamisti.sonradan oğrendim ki kanimda pihtilaşma egilimi varmis bir sebep bu olabiliyormus.dilerim senin durumun benim ki gibi olmaz ve yavrucugunu gorebilirsin.her ihtimale karsi kurtaj olmak durumunda kalirsan vakit kaybetmeden genetik tahlillerini yaptirmani tavsiye ederim cok gecmis olsun canim.

Merhabalar : 1 hafta sonra yenıden usg kontrolu uygun olur . Aynı sonuc cıkması halınde kullanılan ılacları bırakıp kendı kendıne düşmesını beklemek uygun olucaktır.
0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız.Bundan sonra yapılacak testler ve işlemler acısından detaylı bılgılendırıleceksınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…