kese var yolk var bebek yok

Poncik 15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
245
71
98
33
son adet tarihine göre 7 haftalik kese ve yolk gözüktu ama bebek gözükmedi böyle.durum yaşayan varmi?

Daha kücüktür muhtemelen sen gönlünü ferah tut eger kalbin com ragat etmiyosa baska bi doktora gorun bazen cihazlar bile etkiliyo

2farkli doktora gittim ayni doktorda gec döllenmedir dedi ultrasona gore 5.6haftalik gozukyordu benm adetlerde duzensiz
O zaman gorunmemesi cok normal benim 5 haftalikken karindan kese bile görünmemisti yolk kesesi göründüyse vardir insallah bebeginde. Stres yapmamaya calis cok iyi anliyorum seni bundan once bi dusügüm oldu benim. O yuzden brnde cok korkuyodum ama yolk kesesi varsa bebeginide görürsün haftaya

inşallah

inşallah sizde sağlikla kucağiniza alirsiniz:)

İki günde bir beta hcg değerinize bastırmanızı öneririm. İkiye katlayarak gitmesi önemli. Bir de forumda okudum bu şekilde olanlar varmış Dr lar 10. Haftaya kadar bekletmiş bazı bebekler birazcık daha geç büyüyebiliyormus ve kalp atışı daha geç duyulan olmuş. Ama en önemlisi beta hcg düzenli artıyor mu? Benim düzenli artmadığı için gelişmedi ve kürtaj oldum. İnşallah sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…