Amin Allah razı olsun canım banada dua et nolurinşallah sendende güzel haber bekliyoruz :)
tabiki ederim inşallah güzel haberini bekliyoruz:)Amin Allah razı olsun canım banada dua et nolur
Çok teşekkürlertabiki ederim inşallah güzel haberini bekliyoruz:)
iyi günler bugun kontrolunuz vardi sanirsam .nasil geçti ?inşallah güzel haberlerinizi aliriz:)Çok teşekkürler
İyi günler canım.merak edip düşündüğün için çok teşekkür ederim. kötü geçti maalesef ümit yok 9 haftalık gebelik ultrason da 6.haftada takılı kalmış ölü bir gebelik var maalesef.pazartesi günü kurtaj olacağım.hakkimizda hayırlısı buymuş çok üzüldüm çok yıprandım ama yapacak hiç bir şey yok.allahtan gelen başım gözüm üstüne. Bir gün kısmet olur bizede hamilelik inşallah hayırlısıyla.iyi günler bugun kontrolunuz vardi sanirsam .nasil geçti ?inşallah güzel haberlerinizi aliriz:)
çok üzüldm inşallah en kisa zamanda sağlikli bir gebelik mujdesi verirsinİyi günler canım.merak edip düşündüğün için çok teşekkür ederim. kötü geçti maalesef ümit yok 9 haftalık gebelik ultrason da 6.haftada takılı kalmış ölü bir gebelik var maalesef.pazartesi günü kurtaj olacağım.hakkimizda hayırlısı buymuş çok üzüldüm çok yıprandım ama yapacak hiç bir şey yok.allahtan gelen başım gözüm üstüne. Bir gün kısmet olur bizede hamilelik inşallah hayırlısıyla.
Allah razi olsun.asla normal yolla cocugum olamaz.iki tüpümde ameliyatla alındı. Benim ki tüp bebek artık ne zaman o müjdeyi veririm allah büyük canım.cok zor gerçekten. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah. İyi günler Allaha emanet ol kendine iyi bak poncikçok üzüldm inşallah en kisa zamanda sağlikli bir gebelik mujdesi verirsin
o zaman inşallah güzel haberini aliriz bi dahaki denemede Allah isteyen herkesin kucağina çocuk nasib etsin sende kendine iyi bakAllah razi olsun.asla normal yolla cocugum olamaz.iki tüpümde ameliyatla alındı. Benim ki tüp bebek artık ne zaman o müjdeyi veririm allah büyük canım.cok zor gerçekten. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah. İyi günler Allaha emanet ol kendine iyi bak poncik
Merhaba siz bebeğinizi gördünüz mupazartesi kontrol var insallah gorurum
evet gecen hafta bebeğide kalp atişinida duydukMerhaba siz bebeğinizi gördünüz mu
Ya maşallah maşallah canım benimde görünür mü acaba cuma bir daha gidecem yaevet gecen hafta bebeğide kalp atişinida duyduk
sizinki kacinci hafta? yolk gözuktumuYa maşallah maşallah canım benimde görünür mü acaba cuma bir daha gidecem ya
Ya bak şimdi geçen perşembe 2830 larda gittik doktor keseyi gördü ama.haftaa çarşamba gel.krsin karat verelim.dedi bugün hiç göremedi keseyi dış gebelik olabilir dedi başka doktora gittik bir saat sonra keseyi hemen gördü sonra detaylı bakti kese sıvı öle.dolu olabilir dedi beta.da çok yüksel miyor ondan korkuyorumsizinki kacinci hafta? yolk gözuktumu
vajinalmi bakti?belki daha kucuktur bir iki hafta bekleyin benimde gec gozukmustuYa bak şimdi geçen perşembe 2830 larda gittik doktor keseyi gördü ama.haftaa çarşamba gel.krsin karat verelim.dedi bugün hiç göremedi keseyi dış gebelik olabilir dedi başka doktora gittik bir saat sonra keseyi hemen gördü sonra detaylı bakti kese sıvı öle.dolu olabilir dedi beta.da çok yüksel miyor ondan korkuyorum
Allah razı olsun canım çok teşekkürlero zaman inşallah güzel haberini aliriz bi dahaki denemede Allah isteyen herkesin kucağina çocuk nasib etsin sende kendine iyi bak
Evet hem.karindan hem.vajinadan baktivajinalmi bakti?belki daha kucuktur bir iki hafta bekleyin benimde gec gozukmustu
Evet hem.karindan hem.vajinadan bakti
sizinki kac haftalik?daha kucukse bebek gozukmeye bilir cunkin benim 5.4 kese yolk gozukmustu 6.4 bebek .gec dollenme olmus sad gore 8ci haftada gozuktuEvet hem.karindan hem.vajinadan bakti
beni iki kere alttan muayne etti şukur kanama fln olmadi ama ağri olmuştu o günUltrasonu iyi olan bir hastaneye gidin, eski model olabilir. Biz 5. Hafta keseyi gördük, sakıncalı olduğunu düşündüğü için doktor alttan muayene etmedi kanama vs olur diye, 10 gün sonra gel dedi kalp sesini duyarız dedi. Ki öyle oldu sesini duyduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?