bir kere baktirdim ben yarin kontrolum var yolk gözükmüştü bakalim bebek gözükecekmi ama son 1haftadur bulanti koku hassasiyeti çok fazla hiç bişey yiyemiyorumİki günde bir beta hcg değerinize bastırmanızı öneririm. İkiye katlayarak gitmesi önemli. Bir de forumda okudum bu şekilde olanlar varmış Dr lar 10. Haftaya kadar bekletmiş bazı bebekler birazcık daha geç büyüyebiliyormus ve kalp atışı daha geç duyulan olmuş. Ama en önemlisi beta hcg düzenli artıyor mu? Benim düzenli artmadığı için gelişmedi ve kürtaj oldum. İnşallah sağlıkla gelir
Mrb durumunuzu merak ettim bende aynı şeyleri yaşıyorum.insallah bebeğinizi görürsünüz. Amin bende içindeinsallah gelişmeyi burdan yazarim tekrar
çok teşekkur ederim evet belirtiler bebeğin gelişimiymiş:)Mrb durumunuzu merak ettim bende aynı şeyleri yaşıyorum.insallah bebeğinizi görürsünüz. Amin bende içinde
bugun kontrole gittim çok şükür bebeği gördük kalp atişini duydukMrb durumunuzu merak ettim bende aynı şeyleri yaşıyorum.insallah bebeğinizi görürsünüz. Amin bende içinde
sizin kaç haftalik?yolk gözüktümü?Mrb durumunuzu merak ettim bende aynı şeyleri yaşıyorum.insallah bebeğinizi görürsünüz. Amin bende içinde
Gözünüz aydın olsun canım darısı başıma hayırlısıylabugun kontrole gittim çok şükür bebeği gördük kalp atişini duyduk
6 ve 7 haftada sadece Yok kesesi vardı Ama içinde bebek yok �şte ben bu Perşembe doktora gideceğim bakalım Allah nasip ederse emin olmak içinsizin kaç haftalik?yolk gözüktümü?
Sizin şu an kaç haftalık gelişim olarak ne dedi doktor geri falan var mı Haftasına göre uyumlu muGözünüz aydın olsun canım darısı başıma hayırlısıyla
Canım sen şu anda kaç haftalık sayılıyorsun ve doktor bebeğin gelişimi hakkında ne dedi ileri ya da geri olarak bir şey dedi mi hafta sonu uyumlu mu bunu da merak ediyorum çünkü gebeliğimiz aynı ben de 7 haftada yok kesesini gördüm Bana kürtaj olmamı söyledi doktor Ben her şeye rağmen bir iki hafta daha bekliyorumsizin kaç haftalik?yolk gözüktümü?
Canım sen şu anda kaç haftalık sayılıyorsun ve doktor bebeğin gelişimi hakkında ne dedi ileri ya da geri olarak bir şey dedi mi hafta sonu uyumlu mu bunu da merak ediyorum çünkü gebeliğimiz aynı ben de 7 haftada yok kesesini gördüm Bana kürtaj olmamı söyledi doktor Ben her şeye rağmen bir iki hafta daha bekliyo
yolk varsa bebek oluşuyormuşCanım sen şu anda kaç haftalık sayılıyorsun ve doktor bebeğin gelişimi hakkında ne dedi ileri ya da geri olarak bir şey dedi mi hafta sonu uyumlu mu bunu da merak ediyorum çünkü gebeliğimiz aynı ben de 7 haftada yok kesesini gördüm Bana kürtaj olmamı söyledi doktor Ben her şeye rağmen bir iki hafta daha bekliyorum
sizde gebelik belirtileri varmi?bulanti koku.hassasyeti gibiCanım sen şu anda kaç haftalık sayılıyorsun ve doktor bebeğin gelişimi hakkında ne dedi ileri ya da geri olarak bir şey dedi mi hafta sonu uyumlu mu bunu da merak ediyorum çünkü gebeliğimiz aynı ben de 7 haftada yok kesesini gördüm Bana kürtaj olmamı söyledi doktor Ben her şeye rağmen bir iki hafta daha bekliyorum
Kasık ve sırt ağrısı varyolk varsa bebek oluşuyormuş
sizde gebelik belirtileri varmi?bulanti koku.hassasyeti gibi
Maşallah allah kucağına alacağın günüde nasip etsin inşallahsad gore 7 haftada gittim sadce yolk gözuktu bu hafta 8 olmam gerekiyordu ama benm adet duzensizliği vardi döngu 28gun değilde 35-40 arasi gec döllenme olmus bugun bakti 6.4 haftada gozukyor dedi gayet sağlikli dedi yani tekrardan hesapladi bebeğin haftasini
inşallah sendende güzel haber bekliyoruz :)Bir de benimki tüp bebek embriyo transferi böyle bunda da Geç döllenme olur mu bunu anlamış değilim inşallah ben de burada mutlu ve güzel haberlerimi paylaşmak nasip olsun Perşembe günü gideceğim doktora başka bir hastaneye sonucu Buradan paylaşırım inşallah
geç döllenme ola bilirBir de benimki tüp bebek embriyo transferi böyle bunda da Geç döllenme olur mu bunu anlamış değilim inşallah ben de burada mutlu ve güzel haberlerimi paylaşmak nasip olsun Perşembe günü gideceğim doktora başka bir hastaneye sonucu Buradan paylaşırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?