kese var yolk var bebek yok

bir kere baktirdim ben yarin kontrolum var yolk gözükmüştü bakalim bebek gözükecekmi ama son 1haftadur bulanti koku hassasiyeti çok fazla hiç bişey yiyemiyorum

İnşallah bebeği görürsün her zaman iyi düşün hayırlısı olsun… hassasiyetlerinin artması güzel. Gelişim olduğunu gösterir…

sizin kaç haftalik?yolk gözüktümü?
Canım sen şu anda kaç haftalık sayılıyorsun ve doktor bebeğin gelişimi hakkında ne dedi ileri ya da geri olarak bir şey dedi mi hafta sonu uyumlu mu bunu da merak ediyorum çünkü gebeliğimiz aynı ben de 7 haftada yok kesesini gördüm Bana kürtaj olmamı söyledi doktor Ben her şeye rağmen bir iki hafta daha bekliyorum

sad gore 7 haftada gittim sadce yolk gözuktu bu hafta 8 olmam gerekiyordu ama benm adet duzensizliği vardi döngu 28gun değilde 35-40 arasi gec döllenme olmus bugun bakti 6.4 haftada gozukyor dedi gayet sağlikli dedi yani tekrardan hesapladi bebeğin haftasini

yani geç döllenme ola biliyor onlarin hesaplamasina göre bazen olmaya biliyor bence bekle aldirma hatta imkanin varsa başka doktora gözük

yolk varsa bebek oluşuyormuş
sizde gebelik belirtileri varmi?bulanti koku.hassasyeti gibi

Maşallah allah kucağına alacağın günüde nasip etsin inşallah

Bir de benimki tüp bebek embriyo transferi böyle bunda da Geç döllenme olur mu bunu anlamış değilim inşallah ben de burada mutlu ve güzel haberlerimi paylaşmak nasip olsun Perşembe günü gideceğim doktora başka bir hastaneye sonucu Buradan paylaşırım inşallah

inşallah sendende güzel haber bekliyoruz :)

geç döllenme ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…