- 5 Ağustos 2024
- 629
- 108
- 23
- 26
- Konu Sahibi asmalikonak
Kızlar 4 hafta 5 günlük hamileyim.Bugun keseyi gördü doktor fakat bebeği görmedi daha küçük olduğu icinmi 2 hafta sonra gel dedi.Sizce ne zaman oluşur bebek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük olduğu icin degilmi zaten keseyide zor gördüler de içi boş diyince bi üzüldüm falan sonrada küçük dedim daha inşallah oluşurDaha minicik8 haftaya kadar bekleniyor ama her bebeğe göre değişir tabiki
Hayır hiç üzülmeyin ben 5 haftalıkken öğrendim kese belli belirsizdi 2 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duymuştum çok şükür sizde üzülmeyin güzel düşününKüçük olduğu icin degilmi zaten keseyide zor gördüler de içi boş diyince bi üzüldüm falan sonrada küçük dedim daha inşallah oluşur![]()
Benim 6 hafta 2 günlük gördü doktor bugün kalp sesini de duyduk bence sizin daha çok küçük ondanKızlar 4 hafta 5 günlük hamileyim.Bugun keseyi gördü doktor fakat bebeği görmedi daha küçük olduğu icinmi 2 hafta sonra gel dedi.Sizce ne zaman oluşur bebek.
Ondan demi bencede zaten keseyide vajinal muayene etti görmedim ultrason doktoruna gönderdi oda epey uğraştı zar zor gördü. Sizin keseyi 6 hafta 2 gunlukkenmi gördü doktorBenim 6 hafta 2 günlük gördü doktor bugün kalp sesini de duyduk bence sizin daha çok küçük ondan
İnşallah hersey cok guzel ilerler. Korkuyorum ilk cocugum tedaviyle olmustu buda kendiliğinden oldu kaybedeceğim diye cok KorkuyorumHayır hiç üzülmeyin ben 5 haftalıkken öğrendim kese belli belirsizdi 2 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duymuştum çok şükür sizde üzülmeyin güzel düşünün![]()
Kızlar 4 hafta 5 günlük hamileyim.Bugun keseyi gördü doktor fakat bebeği görmedi daha küçük olduğu icinmi 2 hafta sonra gel dedi.Sizce ne zaman oluşur bebek.
Ben yeni gittim doktora erken olur diye gitmedim vajinal muayeneyi sevmediğim için direkt ultrasondan göründüOndan demi bencede zaten keseyide vajinal muayene etti görmedim ultrason doktoruna gönderdi oda epey uğraştı zar zor gördü. Sizin keseyi 6 hafta 2 gunlukkenmi gördü doktor
Ben yeni gittim doktora erken olur diye gitmedim vajinal muayeneyi sevmediğim için direkt ultrasondan göründü
Bende sevmiyorum ama direk ona aldılar biseyde diyemedim riskli buluyorum hamileyken sankiBen yeni gittim doktora erken olur diye gitmedim vajinal muayeneyi sevmediğim için direkt ultrasondan göründü
Sizinde 2 haftaya bebekte görünür bence inşallah hepimizin güzel ilerlerBana fotoğraf vermediler ama ekranda kese gördüm sadece ici boştu oda erken oldugumu icin bilmiyorum umarım sizinde hamileliğiniz cok guzel ilerler![]()
Çok iyi anlıyorum benim de ilk ve uzun zaman sonra oldu nasıl geçecek zaman diyordum çok korkardım bebeğime birşey olacak diye şimdi 27 haftalığız elhamdülillah 30 gelsek rahatlayacağım diyorum yani hep bir tedirginlikİnşallah hersey cok guzel ilerler. Korkuyorum ilk cocugum tedaviyle olmustu buda kendiliğinden oldu kaybedeceğim diye cok Korkuyorum
İnşallah sagliklica alırsın bebisini kucağınaÇok iyi anlıyorum benim de ilk ve uzun zaman sonra oldu nasıl geçecek zaman diyordum çok korkardım bebeğime birşey olacak diye şimdi 27 haftalığız elhamdülillah 30 gelsek rahatlayacağım diyorum yani hep bir tedirginlik![]()