• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ve bebek

asmalikonak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
629
108
23
26
Kızlar 4 hafta 5 günlük hamileyim.Bugun keseyi gördü doktor fakat bebeği görmedi daha küçük olduğu icinmi 2 hafta sonra gel dedi.Sizce ne zaman oluşur bebek.

Hayırlı olsun bu arada Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻Daha minicik 🥹8 haftaya kadar bekleniyor ama her bebeğe göre değişir tabiki

Küçük olduğu icin degilmi zaten keseyide zor gördüler de içi boş diyince bi üzüldüm falan sonrada küçük dedim daha inşallah oluşur 🥹🥹
Hayır hiç üzülmeyin ben 5 haftalıkken öğrendim kese belli belirsizdi 2 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duymuştum çok şükür sizde üzülmeyin güzel düşünün 🥰

Kızlar 4 hafta 5 günlük hamileyim.Bugun keseyi gördü doktor fakat bebeği görmedi daha küçük olduğu icinmi 2 hafta sonra gel dedi.Sizce ne zaman oluşur bebek.
Benim 6 hafta 2 günlük gördü doktor bugün kalp sesini de duyduk bence sizin daha çok küçük ondan

Benim 6 hafta 2 günlük gördü doktor bugün kalp sesini de duyduk bence sizin daha çok küçük ondan
Ondan demi bencede zaten keseyide vajinal muayene etti görmedim ultrason doktoruna gönderdi oda epey uğraştı zar zor gördü. Sizin keseyi 6 hafta 2 gunlukkenmi gördü doktor

Hayır hiç üzülmeyin ben 5 haftalıkken öğrendim kese belli belirsizdi 2 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duymuştum çok şükür sizde üzülmeyin güzel düşünün 🥰
İnşallah hersey cok guzel ilerler. Korkuyorum ilk cocugum tedaviyle olmustu buda kendiliğinden oldu kaybedeceğim diye cok Korkuyorum

Ondan demi bencede zaten keseyide vajinal muayene etti görmedim ultrason doktoruna gönderdi oda epey uğraştı zar zor gördü. Sizin keseyi 6 hafta 2 gunlukkenmi gördü doktor
Ben yeni gittim doktora erken olur diye gitmedim vajinal muayeneyi sevmediğim için direkt ultrasondan göründü

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-31-23-38-28-633_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-10-31-23-38-28-633_com.whatsapp.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 9
Bana fotoğraf vermediler ama ekranda kese gördüm sadece ici boştu oda erken oldugumu icin bilmiyorum umarım sizinde hamileliğiniz cok guzel ilerler🤍

İnşallah hersey cok guzel ilerler. Korkuyorum ilk cocugum tedaviyle olmustu buda kendiliğinden oldu kaybedeceğim diye cok Korkuyorum
Çok iyi anlıyorum benim de ilk ve uzun zaman sonra oldu nasıl geçecek zaman diyordum çok korkardım bebeğime birşey olacak diye şimdi 27 haftalığız elhamdülillah 30 gelsek rahatlayacağım diyorum yani hep bir tedirginlik🥹🥹

Çok iyi anlıyorum benim de ilk ve uzun zaman sonra oldu nasıl geçecek zaman diyordum çok korkardım bebeğime birşey olacak diye şimdi 27 haftalığız elhamdülillah 30 gelsek rahatlayacağım diyorum yani hep bir tedirginlik🥹🥹
İnşallah sagliklica alırsın bebisini kucağına ❤️❤️

Back
X