kese ve kalp atışı

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Arkadaşlar 5+3te kese ve kalp atışı duyulur mu bi garip korku içindeyim

Canım cvbn için çok teşekkür ederim peki ne zaman duydunuz ve bebeği ne zaman gördünüz?

MasAllah canım ya inşallah bana o kadar uzun aralık vermez ben cok kaygılı bi insanım ya cok sıkıntı

Ben 4+3 te keseyi gördüm,5+2de de kalp atışını duydum. Dr um sekiz haftaya kadar bekleriz dedi ama erkenden duyduk. Telaş yapmana gerek yok bence sakin ol görürsün elbetsağlıkla al inşallah bebeğini kucağına

Canım ben tam 5 haftalıkken keseyi gördüm 6 haftalıkken kalp atışını duydum çok acele etme kimi 8 haftada duyuyo belli olmuyo sakin bekle =)

Ayy masAllah canım ne güzel erkenden rahatlamışsın benim hcg 1613tü dün yarın gidicem inşallah görmeye

Arkadaşlar 5+3te kese ve kalp atışı duyulur mu bi garip korku içindeyim
Canım kese görülür. Ben 5 haftalikken gördüm..ama kalp atışıni 6 haftalikken duymuştum.tani herkeste farklı olabiliyor.ama 5 haftalikken kesinlikle duyulmaz.

Kese o zamanlarda görülür genelde, kalp atışınıysa 6+5 ken gidince duymuştum ilk

Canım ikisini aynı anda görmek istiyosan 7. Haftanın içinde git daha erken gidersen duyulmayabilir boşuna kendine eziyet etme. Ben 5+2 de kese için gittim keseye gördü ama daha yeni oluşan kese olduğu için yok şekli normal diil yok ole bole 4 gün boyunca ağladım okadar moralim bozulduki sonra 5+6 da gittiğimde kesme gayet sağlıklı bi görünüm almıştı. Biliyorum sabretmek zordur ama ne kadar geç o kadar iyi..

5+2DE keseyi gördük 7+2de kalp atısını duyduk cnm genelde 6 haftadan sonra duyuluyor kalp atısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…