kese ve kalp atışı

Ahh kuzum arada böyle düşünüyorum da sonra dayanamam hiç diyorum acaba eve ultrason cihazı mı alsam :)

Ahh kuzum arada böyle düşünüyorum da sonra dayanamam hiç diyorum acaba eve ultrason cihazı mı alsam :)
Almisken bitane de bana aliwer:) ben kalp atislarini duydum şimdi de sürekli acaba atiomu kalbi bişe olmusmudur die dusunmekten kafayı yicem yani kucagimiza alana kadar bitmicek bu dusunceler:)

Almisken bitane de bana aliwer:) ben kalp atislarini duydum şimdi de sürekli acaba atiomu kalbi bişe olmusmudur die dusunmekten kafayı yicem yani kucagimiza alana kadar bitmicek bu dusunceler:)
Ayyy canım valla imkanım olsa benim gibi tüm tedirgin annelere allıveririm aklımdan hiç çıkmayacak ya :)

Ayyy canım valla imkanım olsa benim gibi tüm tedirgin annelere allıveririm aklımdan hiç çıkmayacak ya :)
:)) aslında en güzeli akışına birakmakda yapamiyoruz işte. . Eğer dünyaya geleceği varsa o bi şekilde gelicek Rabbim ne yazmissa o olur biz onları sağlıklı beslemek için elimizden geleni yapalimda takdir Allahın..

Kuzumm zihnim her dakika bin tane senaryo geciyo yahu

evet canm alttan bakılacak sanırım olsun napalım göreyim duyayım da
İnşallah duyarsın :)
Ama sıkıntı bunla da bitmiyor. Sonrasında ya bir şey olduysa, kalbi hala atıyor mu ki diye paronayak olmaya başlanıyor

İnşallah duyarsın :)
Ama sıkıntı bunla da bitmiyor. Sonrasında ya bir şey olduysa, kalbi hala atıyor mu ki diye paronayak olmaya başlanıyor
peki canım kacıncı haftadasın ve başedebildin mi bu durumla

peki canım kacıncı haftadasın ve başedebildin mi bu durumla
Bugün tam 11 hafta oldu. Normalde son adetime göre 11+4 ama 4 gün geriden geliyor. Geç döllenme oldu sanırım. Arada takılıyor aklıma, korkuyorum. Bir de burada çok takılınca kötü üzücü paylaşımlar görünce bu konularla ilgili hemen bana da olur mu aynısı diye düşünmeye başlıyorum. Allah herkesin kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin. Cuma kontrolüm ve ikili testim var bakalım.

Offf canım benim yaaa aynı beni anlatmışsın Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bilmiyorum nasıl rahatlayabileceğimizi

O kaygı herkeste oluyor canım ama sen çok düşünme. Kısmetse her türlü olur inşallah. 5 de kese 6 da bebek 7 de kalp atışı duyulur normalde

Çok kaygı yükledim canm kendime aklıma bi sürü senaryo geliyo
Canım sen benden daha fenaymissin.kasma bu kadar.sitres iyi değil canım.herkes senin gibi bunu aklından çıkarma.ve herşey normal gidiyor.kendine bunu söyle ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…