Amin canım insAllah duysam görsem rahatlayacam daAllah büyük canım Rabbim bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin hiç dert etme kafana çokta takma
MasAllah canım yine erken insAllah ben d eo zamanlarda duyabilirim rahatlayamayacam hiçKese o zamanlarda görülür genelde, kalp atışınıysa 6+5 ken gidince duymuştum ilk
Ahh kuzum arada böyle düşünüyorum da sonra dayanamam hiç diyorum acaba eve ultrason cihazı mı alsam :)Canım ikisini aynı anda görmek istiyosan 7. Haftanın içinde git daha erken gidersen duyulmayabilir boşuna kendine eziyet etme. Ben 5+2 de kese için gittim keseye gördü ama daha yeni oluşan kese olduğu için yok şekli normal diil yok ole bole 4 gün boyunca ağladım okadar moralim bozulduki sonra 5+6 da gittiğimde kesme gayet sağlıklı bi görünüm almıştı. Biliyorum sabretmek zordur ama ne kadar geç o kadar iyi..
Çok kaygı yükledim canm kendime aklıma bi sürü senaryo geliyoBeklemen lazım canım.telas yapma.sakin
Yani yarın duyamayacammmm5+2DE keseyi gördük 7+2de kalp atısını duyduk cnm genelde 6 haftadan sonra duyuluyor kalp atısı
Almisken bitane de bana aliwer:) ben kalp atislarini duydum şimdi de sürekli acaba atiomu kalbi bişe olmusmudur die dusunmekten kafayı yicem yani kucagimiza alana kadar bitmicek bu dusunceler:)Ahh kuzum arada böyle düşünüyorum da sonra dayanamam hiç diyorum acaba eve ultrason cihazı mı alsam :)
Normal ultrasonla bakmadı ama, alttan bakıldı. Sonrasında hep normal ultrason. Umarım duyarsın tez zamanda :)MasAllah canım yine erken insAllah ben d eo zamanlarda duyabilirim rahatlayamayacam hiç
Ayyy canım valla imkanım olsa benim gibi tüm tedirgin annelere allıveririm aklımdan hiç çıkmayacak ya :)Almisken bitane de bana aliwer:) ben kalp atislarini duydum şimdi de sürekli acaba atiomu kalbi bişe olmusmudur die dusunmekten kafayı yicem yani kucagimiza alana kadar bitmicek bu dusunceler:)
evet canm alttan bakılacak sanırım olsun napalım göreyim duyayım daNormal ultrasonla bakmadı ama, alttan bakıldı. Sonrasında hep normal ultrason. Umarım duyarsın tez zamanda :)
:)) aslında en güzeli akışına birakmakda yapamiyoruz işte. . Eğer dünyaya geleceği varsa o bi şekilde gelicek Rabbim ne yazmissa o olur biz onları sağlıklı beslemek için elimizden geleni yapalimda takdir Allahın..Ayyy canım valla imkanım olsa benim gibi tüm tedirgin annelere allıveririm aklımdan hiç çıkmayacak ya :)
Kuzumm zihnim her dakika bin tane senaryo geciyo yahu:)) aslında en güzeli akışına birakmakda yapamiyoruz işte. . Eğer dünyaya geleceği varsa o bi şekilde gelicek Rabbim ne yazmissa o olur biz onları sağlıklı beslemek için elimizden geleni yapalimda takdir Allahın..
İnşallah duyarsın :)evet canm alttan bakılacak sanırım olsun napalım göreyim duyayım da
peki canım kacıncı haftadasın ve başedebildin mi bu durumlaİnşallah duyarsın :)
Ama sıkıntı bunla da bitmiyor. Sonrasında ya bir şey olduysa, kalbi hala atıyor mu ki diye paronayak olmaya başlanıyor
Bugün tam 11 hafta oldu. Normalde son adetime göre 11+4 ama 4 gün geriden geliyor. Geç döllenme oldu sanırım. Arada takılıyor aklıma, korkuyorum. Bir de burada çok takılınca kötü üzücü paylaşımlar görünce bu konularla ilgili hemen bana da olur mu aynısı diye düşünmeye başlıyorum. Allah herkesin kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin. Cuma kontrolüm ve ikili testim var bakalım.peki canım kacıncı haftadasın ve başedebildin mi bu durumla
Offf canım benim yaaa aynı beni anlatmışsın Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bilmiyorum nasıl rahatlayabileceğimiziBugün tam 11 hafta oldu. Normalde son adetime göre 11+4 ama 4 gün geriden geliyor. Geç döllenme oldu sanırım. Arada takılıyor aklıma, korkuyorum. Bir de burada çok takılınca kötü üzücü paylaşımlar görünce bu konularla ilgili hemen bana da olur mu aynısı diye düşünmeye başlıyorum. Allah herkesin kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin. Cuma kontrolüm ve ikili testim var bakalım.
AminOfff canım benim yaaa aynı beni anlatmışsın Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bilmiyorum nasıl rahatlayabileceğimizi
İnsAllah canım duyarım6 haftalik ken duyuluyor
Canım sen benden daha fenaymissin.kasma bu kadar.sitres iyi değil canım.herkes senin gibi bunu aklından çıkarma.ve herşey normal gidiyor.kendine bunu söyle ....Çok kaygı yükledim canm kendime aklıma bi sürü senaryo geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?