Çok teşekkür ederim beni 1 hafta sonra çağırdı tekrar keseyi görücez dedi ama bnm testlerdende belli oluyo geç döllenme oldugu doktor şuan ne kadarlık oldugunu bilemeyiz tam dedi umarım haftaya görürüz keseyihayirli olsun canim..rabbim tamamina erdirsin insallah..ewet gec dollenmede olsa erken dollenmede olsa son adet tarihinden hesaplaniyor diye biliyorum.ben 5 haftalikken gittim keseyi gorduk.7 haftalikken gittim kalp atislarini duyduk.
canım öncelikle merhaba ben gebeliğmi adetim olmadan 10 gün once ogrendim bta hcg değerimden.. senin suan cok erken oldugu ve gec dollendıgı için gorunmuyordur.. benımde oyle olmustu ve 5-6 haftalıkken doktor alttan muayene ıle gorebıldı ancak hatta kalp atışlarını bıle duyduk .. içini ferah tut allahın iznıyle bebegimizi elimize sağ salim alalım...Çok teşekkür ederim beni 1 hafta sonra çağırdı tekrar keseyi görücez dedi ama bnm testlerdende belli oluyo geç döllenme oldugu doktor şuan ne kadarlık oldugunu bilemeyiz tam dedi umarım haftaya görürüz keseyi
Çok üzülüyordum acaba düşecekmi diyee inşallah bişey olmaz inşallah sağlıklı olur canımcanım öncelikle merhaba ben gebeliğmi adetim olmadan 10 gün once ogrendim bta hcg değerimden.. senin suan cok erken oldugu ve gec dollendıgı için gorunmuyordur.. benımde oyle olmustu ve 5-6 haftalıkken doktor alttan muayene ıle gorebıldı ancak hatta kalp atışlarını bıle duyduk .. içini ferah tut allahın iznıyle bebegimizi elimize sağ salim alalım...
Çok üzülüyordum acaba düşecekmi diyee inşallah bişey olmaz inşallah sağlıklı olur canım
içini ferah tut canım allahın izniyle birşeycik olmaz ben bile hala merak ediyorum nasıl ne durumda diye..Çok üzülüyordum acaba düşecekmi diyee inşallah bişey olmaz inşallah sağlıklı olur canım
içini ferah tut canım allahın izniyle birşeycik olmaz ben bile hala merak ediyorum nasıl ne durumda diye..
ya bide alttan muayene etti keseyi görmek için herkeste kızdı bana alttan muayene edince bebek düşüyo neden izin verdin diye işte şimdi pperşembe yine çağırdı gidince yine alttan muayene isticekmerhaba canim, hayırlısı olsun öncelikle. Ben 5 hf ken keseyi gördük 6+3 ken de kalp atışlarını dinledik. Ben yumurtlama dönemimden 4 gün sonra felan anlamıştım birşey olduğunu. 1 hafta sonrasında da test yaptırdım ve gördum sonucu çok şükür.
Öyle bişi yok canım benim 8 hafta oluncaya kadar alttan bakıldı hatta Başlarda pembelik geldiği için cok sık bakıldı suan 12 haftalık oldu şükür onlar kulaktan dolma yanlış bilgiler içini ferah tutya bide alttan muayene etti keseyi görmek için herkeste kızdı bana alttan muayene edince bebek düşüyo neden izin verdin diye işte şimdi pperşembe yine çağırdı gidince yine alttan muayene isticek
Kalp atışı görünüyorsa duymanız Şart deilki canın benim doktorum 11. Haftaya gelene kadar hiç dinletmedi kalp atışlarını sadece gördük çünkü dopleri açınca fazla enerji veriliyormuş bebeğe oyüzden dinletmedi ÖncesindeKızlar hayırlı olsun bebıslerınız Rabbım sag saglım kucagımıza versın ınsallah. Benm sat 3 eylul beklenen adet tarıhımden bır hafta sonra testımde 135 olarak vıktı ve oyle ogrendım gecen hafta ılk usg muayenemı ıldum kese nırmal gorundu ama 4+6 cıktı usg de. Doktora sırdum gecmı dollendı altı bıtmıs ılması gerekıodu dedım.ılm zamanlar usg cok guvenılır degıldır dedı haftaya kalp atıslarını duyalım dedı .dun gıttım bebegı gosterdı ama kalp atısını duyamadık altyan muayene etmek ıstemedı kanamalara sepep oluyo bazen ben zorunlu kalmadıkca bakmıorum dedı. Kalp atısı var ama duyamıyoruz kucuk oldugu ıcın dedı haftaya gıtces ınsallah duyarız cok korkuyorum
yaaa bunu duyduguma çok sevindimm görümcem özellikle çok tepki verdi bnm alttan muayene etti ilk bebeğim ondan düştü falan diye çok üzülmüştümÖyle bişi yok canım benim 8 hafta oluncaya kadar alttan bakıldı hatta Başlarda pembelik geldiği için cok sık bakıldı suan 12 haftalık oldu şükür onlar kulaktan dolma yanlış bilgiler içini ferah tut
Yok canım öyle bişey kalbini iyi tut benimde Başlarda hep lekelenmelerim vardı cok üzülüyordum korkuyodum 1 tane düşüğüm var çünkü hep korktum sonra biraz rahatladıkca gecti lekelenmeler deyaaa bunu duyduguma çok sevindimm görümcem özellikle çok tepki verdi bnm alttan muayene etti ilk bebeğim ondan düştü falan diye çok üzülmüştüm
benim hiç lekelenme falan yok sadece kasık ağrılarım oluyor işte ama insan düşünüyor elbet.. Sonuçta düşük olsa bile rabbim bilir ama insan işte düşünmeden edemiyor...Yok canım öyle bişey kalbini iyi tut benimde Başlarda hep lekelenmelerim vardı cok üzülüyordum korkuyodum 1 tane düşüğüm var çünkü hep korktum sonra biraz rahatladıkca gecti lekelenmeler de
Doktor kaç haftalık dedi canım adetin nekadar geçmişti öğrendiğindebenim hiç lekelenme falan yok sadece kasık ağrılarım oluyor işte ama insan düşünüyor elbet.. Sonuçta düşük olsa bile rabbim bilir ama insan işte düşünmeden edemiyor...
Benim çok değişik oldu adetimden 10 gün geçtiğinde falan kanda hiçbiryerde çıkmadı sonra bir doktora gittim o zaman neden adet olmuyorum diye doktorda bana yumurtlaman gecikmiş şuan yumurtlama dönemindesin dedi o gün 14.10.2014 yani bundan 12 gün önce ilişki yaşandı bende 20 sinde ( ilişkiden tam 6 gün sonra) yani adetimin geçtiğinden 15 gün sonra gittim test yaptırdım kan testi 135,7 çıktı perşembe kanıma bile bakmadı çok küçük daha dedi eski teslerin negatif oldugunu ve tarihini görünce. Sonra alttan muayene etti kese gözükmüyor daha çok küçük dedi işte... Ben eminim 14.10.2014 deki ilişkiden tuttu ama doktor şimdi hesaplama karışık 1 hafta sonra tekrar gel dedi işteDoktor kaç haftalık dedi canım adetin nekadar geçmişti öğrendiğinde
Bir kaç hafta geçsin netleşir zaten ultrason ölçümlerini baz alır herhalde baya değişik olmuş senin çünkü :) hayırlısıyla sağlıklı olsun ınsallahBenim çok değişik oldu adetimden 10 gün geçtiğinde falan kanda hiçbiryerde çıkmadı sonra bir doktora gittim o zaman neden adet olmuyorum diye doktorda bana yumurtlaman gecikmiş şuan yumurtlama dönemindesin dedi o gün 14.10.2014 yani bundan 12 gün önce ilişki yaşandı bende 20 sinde ( ilişkiden tam 6 gün sonra) yani adetimin geçtiğinden 15 gün sonra gittim test yaptırdım kan testi 135,7 çıktı dün kanıma bile bakmadı çok küçük daha dedi eski teslerin negatif oldugunu ve tarihini görünce. Sonra alttan muayene etti kese gözükmüyor daha çok küçük dedi işte... Ben eminim 14.10.2014 deki ilişkiden tuttu ama doktor şimdi hesaplama karışık 1 hafta sonra tekrar gel dedi işte
ya korkuyorum işte perşembe tekrar çağırdı ve alttan muayene edicek biliyorum korkuyorum o yüzden birde ilişki yasak falan demedi hiçbirşey ilişki yaşansa birşey olmaz dimi ?Bir kaç hafta geçsin netleşir zaten ultrason ölçümlerini baz alır herhalde baya değişik olmuş senin çünkü :) hayırlısıyla sağlıklı olsun ınsallah
Gene yasama sen bence nolur nolmaz zaten biraz değişik bir durum olmuş ama gene senin bileceğin bişey tabi.ama bana kalırsa soyle bir yerleşsin daha sonra olur zaten:)ya korkuyorum işte perşembe tekrar çağırdı ve alttan muayene edicek biliyorum korkuyorum o yüzden birde ilişki yasak falan demedi hiçbirşey ilişki yaşansa birşey olmaz dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?