Kese ve kalp atışları

Gene yasama sen bence nolur nolmaz zaten biraz değişik bir durum olmuş ama gene senin bileceğin bişey tabi.ama bana kalırsa soyle bir yerleşsin daha sonra olur zaten:)
Eşimde kafayı sıyırdı tutturdu doktora sorsana deyip duruyor adamı arayıp nasıl sorayım utancımdan geberiyorum zaten

Ya arayıp sorulmaz tabi ama bence sabredin Allah korusun zaten bi garip gecikmen döllenmen :)

ya bide alttan muayene etti keseyi görmek için herkeste kızdı bana alttan muayene edince bebek düşüyo neden izin verdin diye işte şimdi pperşembe yine çağırdı gidince yine alttan muayene isticek

canim sen herkese bakma bence, benim hastanede çalışıp alttan muayene olan çok arkadaşlarım var doktor zaten keseyi görür görmez çıkıyor hemen telaşa kapılma sakın. Hem düşük riski olsa doktorlar niye alttan baksın

Umarım öyle olur canım birde kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor normal mi ?

Ya arayıp sorulmaz tabi ama bence sabredin Allah korusun zaten bi garip gecikmen döllenmen :)
Evet bende eşime aradım her ihtimale kadar ilişki olmasın dedi doktor dedim Beyaz yalanlar olur dimi ama

Sanırım ilişki yasağının düşük ihtimaliyle alakası yok.
Bu, geçici bir durum ve sadece önlem amaçlı.
Ben de 5 haftalıkken keseyi gördüm; vajinal ultrason ile.
Allah nasip ederse iki hafta sonra kalp atışlarını duyacağız

İnşallahh :) Şimdi 5 haftalık olana kadar göremez isek yani perşembe eminim kese daha oluşmamış olucak doktor ne dicek bana tekrar mı çağıracak yoksa dış gebelik falan demesinden çok tırsıyorum yaa

Öncelikle mrb henüz herşey çok yeni endişelenmen normal ama kendini sitrese sokma ilk üç ay düşük olacak mı dış gebelik mi kalbi atacak mı diye sorular beyninde dönüp duruyor insanın. Ben bundan tam bir yıl önce daha hiç doktora gidemeden hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra düşük ile acile gittim ağlamaktan bitap düştüm kendimi suçladım falan falan,doktorum bana şunu söyledi bu gebelik normal sağlıklı bir gebelik olsaydı düşük yaşamazdın vücudumuz muhteşem bir mekanizmaya sahip Hatalı olan genleri kabul etmeyip vücuttan atıyor o Yüzden doktorun söylemediysek eşinle ilişkini kesmene gerek yok. Çok yeni olduğundan dolayı doktor görebilmek için alttan muayene yapmış gayet normal ben 6+2 günlükken doktor sadece keseyi gördü ve 10 gün sonra tekrar gel dedi ve kalp atışlarını duyduk çok şükür. O Yüzden kendini sitrese sokma bu güzel anlarının tadını çıkar. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Endişelenmen normal...
Ama böyle geçmez bu hamilelik bak söyliim sana :)

Fazla düşünmeden, elimizden geleni yapmamız, kalanı Allah'a havale etmemiz gerek.
Yoksa, ihtimalleri sayarsak, milyonlarcası var.. Hem kötü, hem iyi...

Ben hamileliğimi öğreneli 6-7 gün oldu. Başta deli gibi endişeliydim, hele bi de sürpriz bi hamilelikti benimki.. Ağlama krizleri falan görmen lazım :)Ama geçiyo. azıcık daha rahatlıyorsun alıştıkça sanırım.

Doktor kontrollerimi aksatmıyorum. Hepsi bu.

canm duyamaya bilirsin bir hafta sonra. benimde geç döllenme oldu adetim 10 gün geçtikten sonra betahcg 47 çıktı br gün sonra 63 1 hafta sonra 1600 ne kese ne bebek göremedik bir hafta sonra keseyide kalp atışınıda gördük adetten hesaplayınca 8 9 haftalıktı doktor 6 haftalık dedi ama doğum tarihini adet tarihine göre belirledi acele etme sabırlı ol bana kalırsa 2 hafta sonra git

Kızlar benim bir sorum daha var şşimdi bu hcg değerim ayın 20 sinde 135,7 idi ya her gün 2 ye mi katlıyor ? yani öyle 2 ye katlasa şuan değerim 17369,6 mı ? off çatlıcam ama haa :)

ya açıkçası çok fazla takmıyorum sadece aklıma takılıyor işte kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor bu normal birşey mi ? Doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi keseyi bence yine göremeyecek ama yinede gitmek istiyorum en azından içimde şüphe falan olmaz :)

yani hcg değerin kaçtı keseyi görüdüğünüzde ? :)

canm kasık ağrısı çok normal bebeğin oluşuyo canlanıyo çok güzel ağrısıda olcak tabi

yani hcg değerin kaçtı keseyi görüdüğünüzde ? :)
hcg ye en son baktırdığımda 1600 dü ve görünmedi bir hafta sonra gittim test yapmadı doktor hemen göründü 2000 de karından göründüğünü demişti doktorum 1500 de de vainal ultrasonda göründüğünü

Benimde kese gorundu 5 haftalikken simdi kalp atisini bekliyorum haftaya gitcem suan 6+4 kalp atisi olurcmu suan ultrasondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…