Kese ve kalp atışları

ohh aradığım cevap buydu :))))

Bişey daha sorcam ilişkiden 6 gün sonra 135,7 olması mümkün mü değerin ay kızlar bıktırdım ama

Benim doktorum surekli altan muayene ediyor , kafana takma bisey olmaz :)

Ben 5 haftalikken gittim kese felan gorunmedi, daha sonra goruldu..

Canım benim hcg değerim 4658 di kese göründüğünde
hergün 2 ye mi katlayacak o halde pazartesiden yani ayın 20 sinden sonra hergün 2 ye katladı ise perşembe görünür mü dersiniz ?

135,7 idi canım ya meraktan çatlıcam ya :)))
canim heyecanını anlıyorum tabii ki ama bi kaç hafta geçsin bulantılar başlasın iyice keyifsizleşiyosun ben daha öğrenir öğrenmez oda takımları felan bakmaya baslamıştım. şimdi çok keyifsizim bulantılardan dolayı hiç bakmıyorum

4320 olcak canım değerin kesin görünür ama bence keske daha öncesinden yükseldiğini görseydin
ya ne bileyim gitmedim perşembe gel deyince canım hayırlısı olsun yapacak birşey yok :)

ya kesinleşsin bir 4 aylık falan olsun en azından öyle almaya başlıcam eşya falan hem cinsiyeti de belli olmuş olur :)

Kızlar Merhaba size bi sorum olacak. Bugün değeri 1980 di ama kaç hafta olduğunu testte yazmadı neden yazmadı bir de kaç haftalik oldu bilen var mı yarın doktora gideceğim kese görünür mu ?

Arkadaşlar Merhaba bende aynı Sorunları yaşıyorum. Son adet tarihim 19 eylül ve cumartesi günü sol kasigimda ağrı var diye doktora gittim. Tabi hamilelik şüphem vardı. Ultrason da sol tarafta 2.5cmlik kist göründü , rahim de kese yoktu. Kan tahlili istendi beta 826 çıktı. Doktor 28inde gel dedi bugün kendisi yoktu başka dr vardı baktı kese yok dedi. Niye geldinki çok erken dedi. Sanki ben keyfine gittim diğer doktor gel demişti. Neyse sonuç olarak kese yok ve canım çok sıkkın. Yalnızım eşim 3 ay kadar yanimdada olmayacak. Eşime telefonda söyledim düşünün. Moralim çok bozuk. Yaşadığım yerde ailemden hic kimse yok. Eşimin duyarsizligida beni çok uzuyor. Ağlamamak için zor duruyorum.

Kızlar selam Beta değerim 5021 kese ve kalp atışı duyulurmu

BENDE de 2 cm kist çıktı ama birsey olmaz dedi biraz beklemek en iyisi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…