• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesenin sağ tüpe yakın olması

meryytoo

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
705
299
18
Kızlar bugün kese görme günümde vajinal ultrasonla kese yolk sac göründü ama hoca biraz sağ tüpe yakın dedi aşagı inebilir dedi bu durumu yaşayan var mı ?

Kızlar bugün kese görme günümde vajinal ultrasonla kese yolk sac göründü ama hoca biraz sağ tüpe yakın dedi aşagı inebilir dedi bu durumu yaşayan var mı ?
Ben de buna benzer bi şey yaşadım, aşağıda yukarı çıkabilir dedi bana da

Ben de randevu saatimi bekliyorum aşırı korkuyorum
İnşallah düzelir yolk sac görülmesi iyi bişey iç gebelik olduğuna işaret. Düzelecek inşallah

Bilemiyorum başka bi şey söylemedi mi neden sık bakmak istedi?
Bana kese aşağıda biraz dedi. Tepede değil gibi bi şey dedi
Yani tüpe yakın ama genelde ortalanır dedi pazartesi günüde bakacakmış yeri degişti mi yoksa aynı mı diye

Yani tüpe yakın ama genelde ortalanır dedi pazartesi günüde bakacakmış yeri degişti mi yoksa aynı mı diye
Ya bak hoca bunu dediyse vardır bir bildiği üzülme. İyi olacak Allah'ın izniyle
Ben daha muayene olmadım saatimi bekliyorum benim için de dua eder misin 😔

Ben de randevu saatimi bekliyorum aşırı korkuyorum
İnşallah düzelir yolk sac görülmesi iyi bişey iç gebelik olduğuna işaret. Düzelecek inşallah
Allah yardımcımız olsun. Her kontrol ayrı bi kalp çarpıntısı. Senin de keseydi değil mi? Güzel haberler al inşallah🌼

Bana da bu tarz dedi, genelde yukarı çıkıyor büyüdükçe dedi. Kese büyüyor ya büyüdükçe hem ortalayıp hem yukarı çıkıyor işte aynı mantık canım. Ben de bi garibim ama inşallah öyledir. Burda sordum ama çok yaşayan yoktu

Bana da bu tarz dedi, genelde yukarı çıkıyor büyüdükçe dedi. Kese büyüyor ya büyüdükçe hem ortalayıp hem yukarı çıkıyor işte aynı mantık canım. Ben de bi garibim ama inşallah öyledir. Burda sordum ama çok yaşayan yoktu
Çok eskiden varmış yaşayanlar ama bende son zamanlarda görmedim hiç rabbim sevincimizi daim etsin ne diyeyim

Çok eskiden varmış yaşayanlar ama bende son zamanlarda görmedim hiç rabbim sevincimizi daim etsin ne diyeyim
Sıkmayalım canımızı. Bazen de söylemek için söylüyorlar. Söylemeseler belki kendiliğinden düzelecek bi sonraki gittiğimizde

Back
X