Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de buna benzer bi şey yaşadım, aşağıda yukarı çıkabilir dedi bana daKızlar bugün kese görme günümde vajinal ultrasonla kese yolk sac göründü ama hoca biraz sağ tüpe yakın dedi aşagı inebilir dedi bu durumu yaşayan var mı ?
Sonrasında çağırdı mı tekrar ? Beni pazartesi tekrar çagırdıBen de buna benzer bi şey yaşadım, aşağıda yukarı çıkabilir dedi bana da
8 gün sonraya çağırdı cumartesi gitmiştim sonraki pazartesi gel dedi.Sonrasında çağırdı mı tekrar ? Beni pazartesi tekrar çagırdı
Evet8 gün sonraya çağırdı cumartesi gitmiştim sonraki pazartesi gel dedi.
Seni bu pazartesi mi 2 gün sonra?
Ben de randevu saatimi bekliyorum aşırı korkuyorumKızlar bugün kese görme günümde vajinal ultrasonla kese yolk sac göründü ama hoca biraz sağ tüpe yakın dedi aşagı inebilir dedi bu durumu yaşayan var mı ?
Bilemiyorum başka bi şey söylemedi mi neden sık bakmak istedi?
İnşallah ebru ne zaman içim rahatlayacak bilmiyorumBen de randevu saatimi bekliyorum aşırı korkuyorum
İnşallah düzelir yolk sac görülmesi iyi bişey iç gebelik olduğuna işaret. Düzelecek inşallah
Yani tüpe yakın ama genelde ortalanır dedi pazartesi günüde bakacakmış yeri degişti mi yoksa aynı mı diyeBilemiyorum başka bi şey söylemedi mi neden sık bakmak istedi?
Bana kese aşağıda biraz dedi. Tepede değil gibi bi şey dedi
Hep bi üzüntü ve umut arasındayız. Ne zor seylerİnşallah ebru ne zaman içim rahatlayacak bilmiyorum
Ya bak hoca bunu dediyse vardır bir bildiği üzülme. İyi olacak Allah'ın izniyleYani tüpe yakın ama genelde ortalanır dedi pazartesi günüde bakacakmış yeri degişti mi yoksa aynı mı diye
İnşallah ederim tabikiYa bak hoca bunu dediyse vardır bir bildiği üzülme. İyi olacak Allah'ın izniyle
Ben daha muayene olmadım saatimi bekliyorum benim için de dua eder misin![]()
Allah razı olsun. Ben de dua ediyorum senin içinİnşallah ederim tabiki![]()
Allah yardımcımız olsun. Her kontrol ayrı bi kalp çarpıntısı. Senin de keseydi değil mi? Güzel haberler al inşallahBen de randevu saatimi bekliyorum aşırı korkuyorum
İnşallah düzelir yolk sac görülmesi iyi bişey iç gebelik olduğuna işaret. Düzelecek inşallah
Bana da bu tarz dedi, genelde yukarı çıkıyor büyüdükçe dedi. Kese büyüyor ya büyüdükçe hem ortalayıp hem yukarı çıkıyor işte aynı mantık canım. Ben de bi garibim ama inşallah öyledir. Burda sordum ama çok yaşayan yoktuYani tüpe yakın ama genelde ortalanır dedi pazartesi günüde bakacakmış yeri degişti mi yoksa aynı mı diye
Çok eskiden varmış yaşayanlar ama bende son zamanlarda görmedim hiç rabbim sevincimizi daim etsin ne diyeyimBana da bu tarz dedi, genelde yukarı çıkıyor büyüdükçe dedi. Kese büyüyor ya büyüdükçe hem ortalayıp hem yukarı çıkıyor işte aynı mantık canım. Ben de bi garibim ama inşallah öyledir. Burda sordum ama çok yaşayan yoktu
Sagolasinn. Evet kese bakilacak. İnşallah hayırlı bir haber alırım bugünAllah yardımcımız olsun. Her kontrol ayrı bi kalp çarpıntısı. Senin de keseydi değil mi? Güzel haberler al inşallah![]()
Sıkmayalım canımızı. Bazen de söylemek için söylüyorlar. Söylemeseler belki kendiliğinden düzelecek bi sonraki gittiğimizdeÇok eskiden varmış yaşayanlar ama bende son zamanlarda görmedim hiç rabbim sevincimizi daim etsin ne diyeyim
Evet en olumsuzu genelde söylüyorlar hemenSıkmayalım canımızı. Bazen de söylemek için söylüyorlar. Söylemeseler belki kendiliğinden düzelecek bi sonraki gittiğimizde
Hangi doktor baktı bugunn Yücel hoca mıEvet en olumsuzu genelde söylüyorlar hemen