- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
Canım ben büyük bebek için yorum yapamıyorum maalesef benimki ramzi teorsine göre bebeğin yerleşme ve plesantanın konumu ile ilgili. Evet karınla vajinel görüntüsü ayna gibi tam tersi yönde olduğu için cinsiyet yorumu ona göre değişiyor. Ramzi teorisine bakarsanız dediğimiz anlarsınız :)Bide büyük resminde mi kıza benziyor karınla alttan bakınca farklimi oluyor anlamadım ,
Ben o resmi ters çekmiştim ama zaten karnında bebek solda düz baktığınızda o zmn vajinal bakıldığında sağ tarafta kalıyorCanım ben büyük bebek için yorum yapamıyorum maalesef benimki ramzi teorsine göre bebeğin yerleşme ve plesantanın konumu ile ilgili. Evet karınla vajinel görüntüsü ayna gibi tam tersi yönde olduğu için cinsiyet yorumu ona göre değişiyor. Ramzi teorisine bakarsanız dediğimiz anlarsınız :)
Ben de zaten anladım ters attığınızı o şekilde baktım ve bebek sağda duruyor tekrar atın isterseniz emin olmamız için düz bi şekildeBen o resmi ters çekmiştim ama zaten karnında bebek solda düz baktığınızda o zmn vajinal bakıldığında sağ tarafta kalıyor
Yok karindan solda duruyor kendinize doğru çevirinBen de zaten anladım ters attığınızı o şekilde baktım ve bebek sağda duruyor tekrar atın isterseniz emin olmamız için düz bi şekilde
Bu vajinal görüntü mü? Eğer öyleyse evet solda erkek ama karından görüntüyse sağda ve kızYok karindan solda duruyor kendinize doğru çevirin
Canım erkek bence
HayırlısıCanım erkek benceSağlıkla gelsin yavrun inşallah
Vajinal ultrason 7+2Merhaba ben de merak ediyorum, cinsiyeti bana da bakabilir misiniz rica etsem
İnşallah gönlünüzdeki sağlıkla gelsin ikinci çocuk mu :)Ayyyy gerçekten mi inşaallh tahminin doğru çıkar canım. Çok istiyorum çünkü rabbimden
3.çocuk olacak ilk ikisiİnşallah gönlünüzdeki sağlıkla gelsin ikinci çocuk mu :)
Ay ne güzel Allah bağışlasın inşallah sağlıklı bir erkek çocuğunuz olur gönlünüzdeki gibi3.çocuk olacak ilk ikisiçocuk.
Merhaba görüntüyü biraz daha yakından atar mısınız bu şekilde anlaşılmıyordaBende tahmin alabilir miyimkarın ultrason 8+1 günlük
Bana erkek gibi geldi ama yinede emin olmadım eğer tekrar giderseniz foto yollayın tekrar bakalım..Şimdi tekrar attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?