Nasıl anlıyorsunuz banada anlatır mısınızMaşallah eğer karın ulrasonuysa erkek gibi geldi bana hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahVajinalse kız
Tabiki :)Merhaba bende atsam teoriye göre tahminde bulunur musunuz
Ya ben ramziye göre bakıyorum ama kafa yapısı sanki minnoş bir kız gibi duruyorSen neye benzettin Yazmadın kuzumne görüyorsan ona göre yaz ama
İnternetten ramzi teorisini çok araştırdım hamileyken ve ultrason fotolarını çok inceledim öyle anlıyorum canım :)Nasıl anlıyorsunuz banada anlatır mısınız
Hemen atıyorumTabiki 6-9 haftalık ultrason görüntüsü varsa atın bakalım :)
Onu duymuştum kesin değil oYa ben ramziye göre bakıyorum ama kafa yapısı sanki minnoş bir kız gibi duruyor
Tmm atıyorum hemen6-9 haftalık ultrason görüntüsü varsa atabilir misiniz ramzi teorisi öyle bakılıyorda :)
Tmm atıyorum hemenburda 7 haftalikti sanırım karından
Seninki içime kız doğuyor ama Allah'tan hayırlısı inşallah bakim diğer arkadaş ne dicekBuda renklidir 7 hafta karından
Hayırlısı bakalım ilk kız diyensinSeninki içime kız doğuyor ama Allah'tan hayırlısı inşallah bakim diğer arkadaş ne dicek
Hiç bilmiyorum ben dahaHayırlısı bakalım ilk kız diyensintskkr ederim . Senin bebis nedir
Hahshshsh benim bebişin görüntüsü de çok tuhaf hiç tahmin edemiyorum boşuna demiyolar terzi kendi söküğünü dikemez diyeHayırlısı bakalım ilk kız diyensintskkr ederim . Senin bebis nedir
Şuan kaç hafta senin bebekHahshshsh benim bebişin görüntüsü de çok tuhaf hiç tahmin edemiyorum boşuna demiyolar terzi kendi söküğünü dikemez diye
Şuan 8+canım seninki kaç haftalıktıŞuan kaç hafta senin bebek
Seninki daha çok erkenmis canım benim 12+6 bugünŞuan 8+canım seninki kaç haftalıktı
Aaa maşallah kız sana doktor demedi mi cinsiyetiSeninki daha çok erkenmis canım benim 12+6 bugün
Yan duruyor benim bebiş foto attım bugunki ama görmedin sanırımAaa maşallah kız sana doktor demedi mi cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?