- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Dediğin 2. Oğlumda tuttu çok agresiftim a.a oğlum da agresifYa benimde bi teorim var ama gerçek mi bilmiyorum gözlemlerime göre çevremdeki ve hastanede gördüğüm çoğu kişide tutuyor kız çocukta daha hiperaltif daha güleç oluyor anneler erkektede daha sinirli agresif filan oluyorlar acaba doğru mu sizide hiperaktif neşeli gördüm maşallah cinsiyet kesin olursa haber verin lütfen listeye yazayım sizide
Aaa oda doğru çocuğun karakteri de olabilir ben kızımda çok uykucu neşeli ve nazlı olmuştum kızımda aynen öyle hem çok uykucu hem neşeli hemde aşırı nazlı bunda da çok sinirliyim ve tahammülsüz oldum nedenini çözemiyordum etrafımı hep gözlemledim inşallah çocuğum öyle olmaz ya kendime bile katlanamıyorum ben şuanDediğin 2. Oğlumda tuttu çok agresiftim a.a oğlum da agresifilk oğlum ise melek gibidir çok güleç. Ben tüm hamileliğim boyunca kahkahalarima yapıyorum ben ya derdim kendi kendime. Bence çocuğun karakteri ile ilgili de olabilir bunda hem enerjik hem mutluyum.bakalim ne olacak
Merhaba hamileliğin nasıl gectigiyle de alakalı olabilir bence bu konu. Ben oğluma hamileyken çok pozitif, hareketli bı dönem geçirdim sinirlerim alınmış gibi cok da duygusaldım hiç bulantim olmamıştı. Şimdi tekrar hamileyim 16 haftalık cinsiyeti henüz belli değil ama ilaçlara rağmen her gün bulantı ve kusmayla geçiyor. Agresif değilim bunda da ama çok tatsız geçiyor baş dönmesiyle birleşince. Neyse sayılı gün çabuk geçer diyip bekliyorum artıkAaa oda doğru çocuğun karakteri de olabilir ben kızımda çok uykucu neşeli ve nazlı olmuştum kızımda aynen öyle hem çok uykucu hem neşeli hemde aşırı nazlı bunda da çok sinirliyim ve tahammülsüz oldum nedenini çözemiyordum etrafımı hep gözlemledim inşallah çocuğum öyle olmaz ya kendime bile katlanamıyorum ben şuan
Ya buda rahat aslında mide bulantım filan hiç olmadı sadece kanama alanı varmış bu yüzden sürekli ilaç kullanıp uzanmak zorundayım belkide o yüzden böyleyim ama ilaçlardan oncede ilk haftalar yine böyleydim yaniMerhaba hamileliğin nasıl gectigiyle de alakalı olabilir bence bu konu. Ben oğluma hamileyken çok pozitif, hareketli bı dönem geçirdim sinirlerim alınmış gibi cok da duygusaldım hiç bulantim olmamıştı. Şimdi tekrar hamileyim 16 haftalık cinsiyeti henüz belli değil ama ilaçlara rağmen her gün bulantı ve kusmayla geçiyor. Agresif değilim bunda da ama çok tatsız geçiyor baş dönmesiyle birleşince. Neyse sayılı gün çabuk geçer diyip bekliyorum artık
Diyorum ya hamileliğin nasıl gectigiyle de alakalı olabiliyor bence bu durumYa buda rahat aslında mide bulantım filan hiç olmadı sadece kanama alanı varmış bu yüzden sürekli ilaç kullanıp uzanmak zorundayım belkide o yüzden böyleyim ama ilaçlardan oncede ilk haftalar yine böyleydim yani
yanılma payınız % kaç oluyor acaba 2 kızım var tabiki öncelik sağlıklı olması ama erkek olmasını istiyorum
Canım zaten %50 ihtimal var ya kız ya erkek meraktan böyle yöntemler bulmuşlar bizde eğlencesine bakıyoruz yoksa nasıl geçecek 9 ayOk
yanılma payınız % kaç oluyor acaba 2 kızım var tabiki öncelik sağlıklı olması ama erkek olmasını istiyorum
Yanılma payı tabikide var Allah sağlıkla gönlünüzdekini versin inşallahOk
Amin inş hepimizin gönlüne göre olsun inşYanılma payı tabikide var Allah sağlıkla gönlünüzdekini versin inşallah
Bana kız gibi geldi canım :)
Bana özellikle 2. Fotoğrafta tek bir kesede 2 bebek var gibi geldi ama bu net olarak 2. Kontrolünüzde belli olur. Çünkü hamileliğin en başlarında böyle durumlar olabiliyor 2 gibi görünüp teke dusebiliyor benim ilk gebeligimde öyle olmuştu ama 8. Haftada kontrole gittiğimde tek bir bebek kalp atışı duymuştuk. 2 bebek kalp atışı dinletmezse size doktorunuz tek demektir. Bunu da şimdi tek ya da ikiz demek yanlış olur burdanSizce bu ikiz gebelik mi tek gebelik mi kızlar doktorum net birşey söylemedi daha deliricem lütfen yardım edermisiniz bir kalp atışı gördük 6 haftadayım daha önce hiç bi ultrason görmedim anlamıyorum kesenin içinde böyle iki tane mi oluyo yoksa tek beyazlık mı doktorum bi kalp atışı görünce diğeri için yolk kesesi de olabilşr ama embriyoda olabilir dedi yardım lütfen fikirleriniz nelerdir?
Eki Görüntüle 3197720
Eki Görüntüle 3197719
Çok çok çoook teşekkür ederim bu görüntü 6.hafta karın ultrasonuydu doktorumda aynısını dedi kesin bişi diyemem dedi ben 2 kalp atışı olsa aynı anda başlar diye düşünmüştümBana özellikle 2. Fotoğrafta tek bir kesede 2 bebek var gibi geldi ama bu net olarak 2. Kontrolünüzde belli olur. Çünkü hamileliğin en başlarında böyle durumlar olabiliyor 2 gibi görünüp teke dusebiliyor benim ilk gebeligimde öyle olmuştu ama 8. Haftada kontrole gittiğimde tek bir bebek kalp atışı duymuştuk. 2 bebek kalp atışı dinletmezse size doktorunuz tek demektir. Bunu da şimdi tek ya da ikiz demek yanlış olur burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?