Yok görmedim küçük olanları gördüm dur bakimmYan duruyor benim bebiş foto attım bugunki ama görmedin sanırım
Yan duruyor benim bebiş foto attım bugunki ama görmedin sanırı
TmmYok görmedim küçük olanları gördüm dur bakimm
Anlaşılmıyor ama işte maksat eğlence olsun bakıyoruzKız anlaşılmıyor ki bu haftalarda bebek
Gördüm gördüm şimdii kız nub teorisi varmış onda kesin bilirler seninkiniYan duruyor benim bebiş foto attım bugunki ama görmedin sanırım
Onu nerde yaptircam acabaGördüm gördüm şimdii kız nub teorisi varmış onda kesin bilirler seninkini
Burda bakıyorlar bi arama kısmına yaz nub teorisi diye çıkar karşına o daha garanti diyorlar ama bilmiyorum bende tamOnu nerde yaptircam acaba
Yazdım bakalım tskrrr edrrmmBurda bakıyorlar bi arama kısmına yaz nub teorisi diye çıkar karşına o daha garanti diyorlar ama bilmiyorum bende tam
KızTmm atıyorum hemenburda 7 haftalikti sanırım karından
Ayyy bunu bende kız tahmin ettim yaa maşallah
Kı
EminmisinnnAyyy bunu bende kız tahmin ettim yaa maşallahnuba gore baksN bide
Ramzi teorisini biraz biliyorum canım o yüzdenAyyy bunu bende kız tahmin ettim yaa maşallah
Kız canım nub için daha erken ben ondan anlamıyorum ama ramzi teorisine göre bakıyorumBuda renklidir 7 hafta karından
Heyecanla yorumlarınızı bekliyorumTahminleriniz 9 haftalık görüntü
Ya benimde bi teorim var ama gerçek mi bilmiyorum gözlemlerime göre çevremdeki ve hastanede gördüğüm çoğu kişide tutuyor kız çocukta daha hiperaltif daha güleç oluyor anneler erkektede daha sinirli agresif filan oluyorlar acaba doğru mu sizide hiperaktif neşeli gördüm maşallah cinsiyet kesin olursa haber verin lütfen listeye yazayım sizideAyyy ağzın bal yesin inşallah, 2 oğlum var teyzesi bu da kız olsa değişik olur :) Öğrenince yazarım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?