Keseye göre cinsiyet tahmini

Aynı anda başlamaya da bilir kalp atışı canım belli olmuyor o işler kesin olarak 8. 9. Hatta 10. Hafta da bile belli olabilir sağlıklı 2 bebek olup olmadığı en iyisi doktorunu dinleyip beklemek. Bende ilk gebeligimde 5 haftalıkken büyük ihtimal ikiz dedi doktorum ama 8. Haftada belli olur demişti beklemek zor oluyor ama 8. Haftada gittiğimde bebek tekti. İki de olsa tekte olsa sağlıkla al kucağına inşallah

ay kızlar banada bakın ya 13+3 doktor iki haftaya belli olur dedi::)

Eklentiler

• IMG20230124110212.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 96
Ay evet ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için benimde ayın 7.sinde kontrlüm var 8.haftalık olacak allahın izniyle o zaman belli olur tek çift hiç fark etmez sağlıklı olsun yeter ben zaten öyle diyince bi şok oldum çünkü hiç beklemiyor ve bilgim yoktu sende sağlıkla kucağına altekrar çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim benimde 7 sinde kontrolüm var 17 haftalık oluyorum bende. Hepimiz sağlıkla inşallah kucağımıza alalim

Şu an 12 haftalığım, ama bu 8 haftalıkkendi Beni de yorumlar mısınız çookkk merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…