Aynı anda başlamaya da bilir kalp atışı canım belli olmuyor o işler kesin olarak 8. 9. Hatta 10. Hafta da bile belli olabilir sağlıklı 2 bebek olup olmadığı en iyisi doktorunu dinleyip beklemek. Bende ilk gebeligimde 5 haftalıkken büyük ihtimal ikiz dedi doktorum ama 8. Haftada belli olur demişti beklemek zor oluyor ama 8. Haftada gittiğimde bebek tekti. İki de olsa tekte olsa sağlıkla al kucağına inşallahÇok çok çoook teşekkür ederim bu görüntü 6.hafta karın ultrasonuydu doktorumda aynısını dedi kesin bişi diyemem dedi ben 2 kalp atışı olsa aynı anda başlar diye düşünmüştümheycanlandım sadece ben tek sanıyodum çünkü en başındada
Canım bana bidaha bakarmısın daha önce küçük dedin bir daha gidince yaz dedinİnternetten ramzi teorisini çok araştırdım hamileyken ve ultrason fotolarını çok inceledim öyle anlıyorum canım :)
Ay evet ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için benimde ayın 7.sinde kontrlüm var 8.haftalık olacak allahın izniyle o zaman belli olur tek çift hiç fark etmez sağlıklı olsun yeter ben zaten öyle diyince bi şok oldum çünkü hiç beklemiyor ve bilgim yoktu sende sağlıkla kucağına alAynı anda başlamaya da bilir kalp atışı canım belli olmuyor o işler kesin olarak 8. 9. Hatta 10. Hafta da bile belli olabilir sağlıklı 2 bebek olup olmadığı en iyisi doktorunu dinleyip beklemek. Bende ilk gebeligimde 5 haftalıkken büyük ihtimal ikiz dedi doktorum ama 8. Haftada belli olur demişti beklemek zor oluyor ama 8. Haftada gittiğimde bebek tekti. İki de olsa tekte olsa sağlıkla al kucağına inşallah
Teşekkür ederim benimde 7 sinde kontrolüm var 17 haftalık oluyorum bende. Hepimiz sağlıkla inşallah kucağımıza alalimAy evet ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için benimde ayın 7.sinde kontrlüm var 8.haftalık olacak allahın izniyle o zaman belli olur tek çift hiç fark etmez sağlıklı olsun yeter ben zaten öyle diyince bi şok oldum çünkü hiç beklemiyor ve bilgim yoktu sende sağlıkla kucağına altekrar çok teşekkür ederim
Oy maşallahhhhTeşekkür ederim benimde 7 sinde kontrolüm var 17 haftalık oluyorum bende. Hepimiz sağlıkla inşallah kucağımıza alalim
Hayır maalesef göstermedi henüz 7 sinde gittiğimde umutluyum gösterecek inşallahOy maşallahhhhcinsiyet belli oldu mu
Ay hadi inşallah geç gösterdiyse kız derler bizde amaHayır maalesef göstermedi henüz 7 sinde gittiğimde umutluyum gösterecek inşallah
Burda tahminde bulunan arkadaşta kız dedi hayırlısı olsun 4 buçuk yaşında bir oğlum var sağlıkla doğsun da budaAy hadi inşallah geç gösterdiyse kız derler bizde ama
Evet aminnnn inşallah evlat evlattır hayırlısı olsunBurda tahminde bulunan arkadaşta kız dedi hayırlısı olsun 4 buçuk yaşında bir oğlum var sağlıkla doğsun da buda
Bu haftalarda belli olmuyor 7-9 haftalık görüntüyü atarsanız yorumlarızMerhaba bende bir tahmin alabilir miyim5 haftalik
Canım Vajinal ultrason mu acaba ona göre yorumlucamda :)Canım bana bidaha bakarmısın daha önce küçük dedin bir daha gidince yaz dedin
7-9 Haftalık görüntüsünü atarsanız yorumlayabilirim böyle bilemiyorum maalesef nub dan hiç anlamıyorum :)Kızlar banada bakın ya:)
bu var canım:)7-9 Haftalık görüntüsünü atarsanız yorumlayabilirim böyle bilemiyorum maalesef nub dan hiç anlamıyorum :)
Eğer vajinalse erkek karındansa kız :)Canım bana bidaha bakarmısın daha önce küçük dedin bir daha gidince yaz dedin
Karındansa erkek vajinelse kız canım :)bu var canım:)
ay hatırlamıyorum ki canım benim karından çok zor göründüğü için son zmanlar anca göründü)))ama karında dan ki sanki:)))Eğer vajinalse erkek karındansa kız :)
Karındansa erkek vajinelse kız canım :)
Erkek o zaman canım zaten çok nadir vajinal bakıyor doktorlar ilerki haftalarda :)ay hatırlamıyorum ki canım benim karından çok zor göründüğü için son zmanlar anca göründü)))ama karında dan ki sanki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?