- 5 Haziran 2023
- 92
- 15
- 8
- 26
- Konu Sahibi nisatpkoglu
-
Buna da bakar mısınBenimde böyle galiba cinsiyeti erkek
Kız gibi duruyor bi çıkıntısı yok sanki, karnınızın büyümesi nasıl sivri mi yassı mıBuna da bakar mısın
Banada bakarmsinz. 12+5 karindanKız gibi duruyor bi çıkıntısı yok sanki, karnınızın büyümesi nasıl sivri mi yassı mı
Kız gibi duruyor bi çıkıntısı yok sanki, karnınızın büyümesi nasıl sivri mi yassı
yassı gibi sanki ayrıca doktor 11+5te kesin değil ama büyük ihtimalle kız dedi 51+3te gittiğimde tekrar kız demişti değişmez umarımKız gibi duruyor bi çıkıntısı yok sanki, karnınızın büyümesi nasıl sivri mi yassı mı
Anlayamadım pek, az su mu içiyorsunuz acabaBanada bakarmsinz. 12+5 karindan
Bilmem susuzda kalmiyorum ama neden oyle dediniz. Suyu azmi geldi. Doktorum oyle bisey dememistiAnlayamadım pek, az su mu içiyorsunuz acaba
Suyu az gibi göründü de tabiki bir sorun yoktur herkesin farklıdır,kese de yuvarlak değil benimki gibi görünüyor erkek de olabilir sankiBilmem susuzda kalmiyorum ama neden oyle dediniz. Suyu azmi geldi. Doktorum oyle bisey dememisti
6 8 haftalikken yuvarlakti bebek buyudukçe degisiyorSuyu az gibi göründü de tabiki bir sorun yoktur herkesin farklıdır,kese de yuvarlak değil benimki gibi görünüyor erkek de olabilir sanki
Kız olabilirkızlaar benimkide 9+5ti bueda sizce cinsiyet neee
Az önce öğrendim yüzde yüz kız dediYassı gidiyorsa kız olabilir benimki minik top gibi çıkmış mesela erkek büyük ihtimalle tabi bunlar tahmin hayırlı sağlıklı evlat olurlar inşallah
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAz önce öğrendim yüzde yüz kız dedi
Bana da bakabilir misiniz? (9+1)Kız olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?