- 31 Mart 2023
- 279
- 14
- 28
- 22
- Konu Sahibi nisatpkoglu
-
Hadi İNŞALLAH Doktorum biri durusuna gore erkek dedi biride kemik yapsna gore kz dedi Kafam karstı suan 25 haftalk 6 ekimde tekrar gidicem bakalmErkek gibime geliyor ama pipi göremedim
İnşallah çok isterim erkek olsun ayrım yapmaktan degil kıxım var buda erkek olursa getirmem çünkü tedaviler beni çok yıprattıErkek gibi sanki
İnşallah amin canım valla çok isterim erkek olsun saglıklı hayorlı tabi çok zorşuk çektim tedaviler yordu beni bir kız var buda oglan olırsa artık ywter rabbaim isteyenlere versin umarım tahmiminizi çıkar ❤Erkek gibi sanki
erkek benceBanada bakarmisiniz 15 haftalik cinsiyeti tahmini nedir sizce ??
ay ben sana kız demiştim başka bir gönderi de ama erkek sanırım senin :) çok kararsız kaldımEki Görüntüle 3309285 banada yorum yapabilirmisnz 13 haftalık
Doktor hiç bisey söylemedi erken dedi herkez kız dedi ama hayırlısı nasip bakalm cnmay ben sana kız demiştim başka bir gönderi de ama erkek sanırım senin :) çok kararsız kaldım
genelde kordon oraya geliyor diye söylemiyorlarmış iyice emin olmak için ben son 8 tahminimde hiç sekmeden tutturmuştum çevremdekilerin ama sen de durdum kaldımDoktor hiç bisey söylemedi erken dedi herkez kız dedi ama hayırlısı nasip bakalm cnm
Tahmini mi yorum yapıyorsun yoksa anliyormusun ultrasondangenelde kordon oraya geliyor diye söylemiyorlarmış iyice emin olmak için ben son 8 tahminimde hiç sekmeden tutturmuştum çevremdekilerin ama sen de durdum kaldımkız dedim ama erkek de olabilir
asla ultrosona bakıp anlamıyorum ben doktorun söylememesinin nedenini demiştim ben doktor değilim yorum yapamam benim ki his :)Tahmini mi yorum yapıyorsun yoksa anliyormusun ultrasondan
Instagramdan falan sayfalar var bakanlardan ondan sordum canım kusura bkmaasla ultrosona bakıp anlamıyorum ben doktorun söylememesinin nedenini demiştim ben doktor değilim yorum yapamam benim ki his :)
estagfirullah sağlıkla al kucağına :)Instagramdan falan sayfalar var bakanlardan ondan sordum canım kusura bkma
Çok teşekkür ederim canımestagfirullah sağlıkla al kucağına :)
Kime dednzkız gibii <3
Kime dednz acabakız galiba :")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?