- Konu Sahibi nisatpkoglu
-
Benimde böyle galiba cinsiyeti erkek
Benimde ultrason görüntüme bakar mısınız 7 haftalık tahminleri öğrenmek istiyorumKız gibi duruyor bi çıkıntısı yok sanki, karnınızın büyümesi nasıl sivri mi yassı mı
Arkadaşlar keseye göre cinsiyet tahmini oluyormuş bilgisi olan yazabilir mi? Cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim
Eki Görüntüle 3303264
Benimkine de bakar mısınız rica etsemAnlayamadım pek, az su mu içiyorsunuz acaba
Kız olabilirBakabilirmisiniz
Ramzi teorisine göre erkek canımkızlaar benimkide 9+5ti bueda sizce cinsiyet neee
doktorumuz da %65 erkek dedi. 6 gün sonra randevum kesin erkekse yazarım burauaRamzi teorisine göre erkek canım
Ayy yazın mutlaka merak ederimdoktorumuz da %65 erkek dedi. 6 gün sonra randevum kesin erkekse yazarım buraua
Suyu az gibi göründü de tabiki bir sorun yoktur herkesin farklıdır,kese de yuvarlak değil benimki gibi görünüyor erkek de olabilir sanki
Yaa maşallah hayırlı olsunMerhaba bebegimin cinsiyeti erkekmiş
Tişşikirler teyzesi. Dün ogrendim tam 15 haftaYaa maşallah hayırlı olsuntahminim tutmuş, kaçıncı haftada öğrendiniz
Benimki nedir acba tahmin edblrmsnz dha yeni 6 hftaBenimde böyle galiba cinsiyeti erkek
Bnimde kese yukarda ama bilemiorumArkadaşlar keseye göre cinsiyet tahmini oluyormuş bilgisi olan yazabilir mi? Cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim
Eki Görüntüle 3303264
Benim kesede yukrda kese gore cinsyt thmni oluyomsBenimde böyle galiba cinsiyeti erkek
Ayy bana da bi baksanAyy yazın mutlaka merak ederimhaberinizi bekliyorum
Kafası sağ tarafta dimiAyy bana da bi baksan8 haftalık vajinal görüntü
Valla kafası falan bişi demedi doktor amaKafası sağ tarafta dimi
Kafası sağ tarafta dim
Ayy bana da bi baksan8 haftalık vajinal görüntü
eğer öyleyse erkekAyy bana da bi baksan8 haftalık vajinal görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?