• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseye rağmen 1552 beta acaba sorunmu var yardımcı olabilirmisimiz tecrubelerinizden🙄😓

Okanzelis4442

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
107
66
298
35
Bodrum
Kızlar bnm kese göründü 10 Haziran'da doktor keseye ve sata göre 5+2 dedi ve bugün 19 hazıran 17 Haziran'da verdiğim beta hCG değerim 1552 çıkmış bugün 6+5olduk değer düşük değilmi sizce sonucum saglık ocagının sonucu

Eklentiler

• 1000045547.webp
    1000045547.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 57
Keseyi gördükten sonra betayanın bir önemi kalmıyor kesenin gelişimi önemli kalp atışı önemli doktorum keseyi gördükten sonra beta bakmadı bir daha

Keseyi gördükten sonra betayanın bir önemi kalmıyor kesenin gelişimi önemli kalp atışı önemli doktorum keseyi gördükten sonra beta bakmadı bir daha
Gercektenmı çok korktum ben kesem göründü sadece kalp atısını bekliyorum sağlık ocağı illa kan baktırmamız lazım dedi orası için veya baktırdım

Eklentiler

• 1000041398.webp
    1000041398.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 52
Gercektenmı çok korktum ben kesem göründü sadece kalp atısını bekliyorum sağlık ocağı illa kan baktırmamız lazım dedi orası için veya baktırdım
Boşver sağlık ocağını çok şey istiyor onlar birde 3 haftayı bekleme yanındoktorundan memnunmusun bılmıyorum ama 15 gun en gec cagırması lazım kalp atısına yada bebegı gormek ıcın bence yakın zamanda yıne git hem için rahat eder

Bundan sonra betayı değil sırayla kalp stışını, yolk sacı, bebeği, sonra bebeğin boyutlarını takip edeceksiniz. Betayı unutun artık 😉

Kızlar benimde sorum olacak geçen hafta cuma günü keseyi gördük dün kanama oldu çok korktum acile gittik alttan muayene yaptı bebeğin kalp atışını dinletti fakat beta 5 bin geldi neden düşük çıktı 50 bin çıkanları duydum sağlıksız olma ihtimali var mı çok korkuyorum

Kızlar bnm kese göründü 10 Haziran'da doktor keseye ve sata göre 5+2 dedi ve bugün 19 hazıran 17 Haziran'da verdiğim beta hCG değerim 1552 çıkmış bugün 6+5olduk değer düşük değilmi sizce sonucum saglık ocagının sonucu
Aklında soru isareti varsa başka doktora git görün. İçin rahat eder en azindan

Back
X