- Konu Sahibi Okanzelis4442
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercektenmı çok korktum ben kesem göründü sadece kalp atısını bekliyorum sağlık ocağı illa kan baktırmamız lazım dedi orası için veya baktırdımKeseyi gördükten sonra betayanın bir önemi kalmıyor kesenin gelişimi önemli kalp atışı önemli doktorum keseyi gördükten sonra beta bakmadı bir daha
Evet10haziranda kese net gördü mü?
Kalp atışını duydunuz mu peki
Şimdi onu bekliyordum doktorum 3 hafta sonra gel dedi 9 gün geçti doktor kontrolünden sonra keseden yanıKalp atışını duydunuz mu peki
İnşallah sorun yoktur dur beta düşük değerde 1552 ben 6+5 gunluğumOo sizde bebek bile gozukmuş. Benim hcg iyi ama kesenin içinde daha bebek görünmedi.
Bayağı ileri tarih vermiş. İnşallah sağlıklı bi bebisdirŞimdi onu bekliyordum doktorum 3 hafta sonra gel dedi 9 gün geçti doktor kontrolünden sonra keseden yanı
Boşver sağlık ocağını çok şey istiyor onlar birde 3 haftayı bekleme yanındoktorundan memnunmusun bılmıyorum ama 15 gun en gec cagırması lazım kalp atısına yada bebegı gormek ıcın bence yakın zamanda yıne git hem için rahat ederGercektenmı çok korktum ben kesem göründü sadece kalp atısını bekliyorum sağlık ocağı illa kan baktırmamız lazım dedi orası için veya baktırdım
Aklında soru isareti varsa başka doktora git görün. İçin rahat eder en azindanKızlar bnm kese göründü 10 Haziran'da doktor keseye ve sata göre 5+2 dedi ve bugün 19 hazıran 17 Haziran'da verdiğim beta hCG değerim 1552 çıkmış bugün 6+5olduk değer düşük değilmi sizce sonucum saglık ocagının sonucu