Keseyi gördük 3 tane minik keseeee

cnm Allah hakkınızda hayırlısını versin çok güzel bi duygudur eminim....inşallah herşey öyle bi gelişir bu zor kararı vermek zorunda kalmazsın ..sevgiler.

Maşallah,Rab'bim korusun meleklerini.Gerçekten çok hoş ya,hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin Allah..:Saruboceq:

süper yaaaa tebrik ederim inşallah üçünnnde kalp atışını duyarsın sağlıcakla kucağına alırsın çok sevindim senin adına çocuk özlemi çok başka biişey rabbim herkese versin tez zamanda ben iki kere tüp bebek denedim ama ikiside boş gebelik oldu malesef kalp atışını duyamadık.kürtaj oldum.şimdi 3.için hastane araştırıyorum ama hangisini tercih edicem karar vermek zor.güvenim kalmadı.

maşallah maşallah.......
canım üçüz bebek bekleyenler topiği var.çok güzel ğaylaşımlar var...
tabii karar senin ama ben olsam eğer sağlıklıysa asla hiçbirine kıyamazdım......

mrd yaptırmıştın cnm

canım arkadaşım çok tebrik ederim tekrardan.hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.sen bu zor günleri aşmasını bildin eminim bundan sonrada herşey yolunda gidecek.çok öpüyorum tatlişkom hihoyyyt

canim tebrikler Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kurban oldum ALLAHIM iste böyle birisi bak canim sen 1 tane beklerken o sana 3 tane verdi ALLAH hakinda hayirlisini versin hersey gönlünce olsun.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…