• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseyi gördük 3 tane minik keseeee

Benim son adetim 3 temmuzdu.Transferin 16.günü keseleri gördük.
ıki gündür çok fazla midem bulanıyor,onun dışında bir aksilik yok canım.

benımde 11 temmuz ne zaman gorurum acaba doktor 25 ındemı dedı tranasferın 25.gunumu dedı anlamadım p.tesı kan testıne gıdınce sorarım bakalım

Keseleri görmek için birkaç gün daha bekle canım.Şu an görülmeyebilir.5. haftada ancak görebilirsin.

tebrikler canımm.. çok güzel bir haber..Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş...

25 indeyse eğer kalp atışlarıyla beraber görürsün inşalllah.6 HAFTALIKKENDE KALP ATIŞLARI GÖRÜLÜYOR ÇÜNKı.:Saruboceq:

alkisalkisalkis ne güzel 3 tane bebiş olcak onlar
inşallah hepside sağlıklı olur sağlıklı bi hamilelikle hepsinide kucaklarsın:1hug:
sen bide onları hareketlenince gör :sm_cool:

canım benimmmmmm hayırlı olsun bebişlerin darısı benim başıma haftaya bende gideceğim büyük ihtimalle kese görmeye

tebrikklerrrrrr......... ayy ne tatlilardirr kim bilirrrrr.. hakikaten ne guzel olur tane yan yanaaa ayy... Allah sana ve esine bagislasin yavrulariniiiii ... :lepi:

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin,diger bi msjını okudum doktorun keseyi görmek için erken kontrole çagırmış demek hemen belli oluyor,benim 16 temmuzda transferim olmustu sonuç pozitif ama doktorum 15 gün sonraya çagırdı,şimdi gitsem benimkilerde belli olur dimi...buarada kendi ve bebişlerine ii bak

canim insallah bebislerinin hepside saglikli bi sekilde gelismeye devam ederde hepsini kucagina alirsin.rabbim yardimciniz olsun..

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin,diger bi msjını okudum doktorun keseyi görmek için erken kontrole çagırmış demek hemen belli oluyor,benim 16 temmuzda transferim olmustu sonuç pozitif ama doktorum 15 gün sonraya çagırdı,şimdi gitsem benimkilerde belli olur dimi...buarada kendi ve bebişlerine ii bak

bENİM TRANSFERİM 20 TEMMUZDA OLDU.KESELERİ 4 AĞUSTOS TA GÖRDÜK CANIM.a.s

hyırlı olsun bebişlerin.........Allah kuluna taşıyabilecegini verirmiş........bundada bir hayır var...........onlarla birlikte hepinize saglık dilerim........

Back
X