Kesik Saç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• PicsArt_1420992592869.webp
    PicsArt_1420992592869.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 822
Kuaförde fön çektirdiniz mi...hani fırçaya falan dolandıysa çaktırmadan kesmiş olabilirler.. Yani aklıma başka birşey gelmiyor.. Ya da öğrenciyseniz sınıfta arkanızda size gıcık birisi otururken kesmiş olabilir..çok ilginç ya.. Bariz kesilmiş..

kim böyle birşey yapsın ki.
uykuda falan kesmiş olmayasın?
her türlü şey geliyor akla.sende akla gelebilecek her türlü yoruma açığım dediyin için utana sıkıla birşey geldi aklıma.söyleyeyim dedim.hani dizilerde falan oluyorsa test (dna) falan yaptırmak için gelip gizlice bir tutam saç kesiyorlar falan.öyle olmuş olabilir mi?
niye böyle birşey yapmışlar gereçkten çok merak ettim canım.

kim böyle birşey yapsın ki.
uykuda falan kesmiş olmayasın?
her türlü şey geliyor akla.sende akla gelebilecek her türlü yoruma açığım dediyin için utana sıkıla birşey geldi aklıma.söyleyeyim dedim.hani dizilerde falan oluyorsa test (dna) falan yaptırmak için gelip gizlice bir tutam saç kesiyorlar falan.öyle olmuş olabilir mi?
niye böyle birşey yapmışlar gereçkten çok merak ettim canım.
Valla bilmiyorum. Ama kim ne niyetle yaptiysa umarim allahindan bulur.

Kuaförde fön çektirdiniz mi...hani fırçaya falan dolandıysa çaktırmadan kesmiş olabilirler.. Yani aklıma başka birşey gelmiyor.. Ya da öğrenciyseniz sınıfta arkanızda size gıcık birisi otururken kesmiş olabilir..çok ilginç ya.. Bariz kesilmiş..
Hayir genelde maşamida fonumude kendim yaparim ama bilmiyorum.

Benim bir tanidigimin saclari da öyleydi yani tepesi kisa kisa erkek saci gibi ayni dediginiz gibi dik dik kesilmis sanki yani sonra doktora gitti doktor ilac filan verdi kiriliyo muymus neymis yani bence sizin saçınızı da kimse kesmedi yapisiyla alakali

Hani 3 numaraya vurulsa anca esitleniyordu? Benmi yanlis anlamisim bilemedimde 3-4 ay sonra katli bir kesimle o sac araya kaynar. Uzulmeyin

Enterasan bir durum ..Dışarı çıkma bir süre çözüm bulman lazm

Muhakkak bir açıklaması vardır, canınızı sıkmayın. Öyle saclarınızı kestirecek kadar kısa değilmiş aslında. Yandan örgü yapabilirsiniz sıkıca sabitleyip, gerekirse tel toka takıp.
Saç ile ilgili bir rahatsızlık olabilir belkide, benim bir arkadaşimın saçlarının ön tarafında var böyle bir durum ve uzamıyordu o tepedeki saç, tabi birdenbire mi oldu ne oldu bilemiyorum ama doktora gitmişti, vitamin eksikliği gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X