- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
- 83
cnm yaaa cok mrak ettm foto koyabılırmsn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm yaaa cok mrak ettm foto koyabılırmsn![]()
Eki Görüntüle 1370440cnm yaaa cok mrak ettm foto koyabılırmsn![]()
Ne kadar kisa oldugu belli degil mi ?Erkek saçı gibi demiştiniz ben göremiyorum öyle bir kesim![]()
AYYYY cnm ya gercekten kesılms bu sac cok uzuldum kım yapabılır kı sana gcık olana kvgalı oldugun bırı faln varmı
Yapabilcek biri yok etrafimda fakat gizli bi dusmanim varsa bilemicemAYYYY cnm ya gercekten kesılms bu sac cok uzuldum kım yapabılır kı sana gcık olana kvgalı oldugun bırı faln varmı
Bilemiyorumkim kesmiş ki yaa![]()
Valla bilmiyorum. Ama kim ne niyetle yaptiysa umarim allahindan bulur.kim böyle birşey yapsın ki.
uykuda falan kesmiş olmayasın?
her türlü şey geliyor akla.sende akla gelebilecek her türlü yoruma açığım dediyin için utana sıkıla birşey geldi aklıma.söyleyeyim dedim.hani dizilerde falan oluyorsa test (dna) falan yaptırmak için gelip gizlice bir tutam saç kesiyorlar falan.öyle olmuş olabilir mi?
niye böyle birşey yapmışlar gereçkten çok merak ettim canım.
Hayir genelde maşamida fonumude kendim yaparim ama bilmiyorum.Kuaförde fön çektirdiniz mi...hani fırçaya falan dolandıysa çaktırmadan kesmiş olabilirler.. Yani aklıma başka birşey gelmiyor.. Ya da öğrenciyseniz sınıfta arkanızda size gıcık birisi otururken kesmiş olabilir..çok ilginç ya.. Bariz kesilmiş..