kesilen çorba yardım :(

aplasi

Eymen Mert'in annesi :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
960
708
158
kızlar hamile hamile grip oldum ve kendime tavuk suyuna çorba yapayım dedim ama hasta halimle pek başında durup karıştıramadım çorbam kesildi. nette baktım hep kesilmemesi için öneriler var kesildikten sonra bunu kurtarmanın bi yolu yokmu açım ve başka bişey yapmak için halim yok (

Ay kıyamam kuzum sana. Kesilen çorbanın dermanı yok diye biliyorum ama , inşallah bilen birileri vardır da halledersin.
(anneme sordum şimdi, limon falan düzeltir derler ama tadı iyi olmaz dedi )

Tavuk çorbasını kesen ne oraya takıldım?
Geçmiş olsun bu arada.

sanada gecmis olsun corbanada kesilen corbayi hic bisey kurtarmaz

Bir vejeteryan olaraktan söylüyorum blendıra ver baharatla tatlandır ye... vetamin olsun yavruya... tavuk çorbası yememiş biri olaraktan ne kadar basarılıysa...

Ay kıyamam kuzum sana. Kesilen çorbanın dermanı yok diye biliyorum ama , inşallah bilen birileri vardır da halledersin.
(anneme sordum şimdi, limon falan düzeltir derler ama tadı iyi olmaz dedi )
tavuklarını ayıklayıp baştan yaptım çorbayı, hasta hasta 2 kere iş çıktı başıma aç olmasam uğraşmazdım.
inşallah vardır bi çözümüde bundan sonrası için en azından o yöntemi denerim. bilenler cvp yazarsa iyi olur benim ve böyle sorunla karşılaşan herkes için:)

Canim geçmiş olsun.çorba kesilmemesi için terbiyeni kasede karistirdiktan sonra kasik kasik kaynattigin çorba suyundan yavaş yavaş ilave et.kasede terbiyen ilidiktan sonra yine yavaş yavaş corbana ilave et ve ederken de hizlica karistir.sakin terbiyeyi birden boca etme 1. Kural...2. Kural ise çorbaya tuzu piştikten sonra yani en son ilave et.afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…