- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Bu konu cok tehlikeli.. ilerde sut kardesligi vs.Canım canım az önce bir konu gördüm anne sütüne ihtiyacı olan birine yardımcı olmak ister misin seni konuya etiketleyeceğim bi oku
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ali-yegenime-anne-sutu-ariyorum.945428/page-2
Ilacin adini yazarmisiniz ya benimkide kesilsin
öyle az az sıkınca hepimizin geliyor nerdeyseBitmedi iste bitse keske
Süt kardeşi oluyosa ne olmuş annesi olmayan süt bekleyen o kadar bebek var ki anneleri yok diye ölsünler mi fazla sütü olan verebilir ölüme mi terketsinlerBu konu cok tehlikeli.. ilerde sut kardesligi vs.
Anladim cevabiniz icin tesekkur ederim o zaman kafama takmaya gerek yok sanirim herkeste oluyormus doktor bile benimde ara ara gelio dedi ama takintiliyim isteÜzerinden 4 yil gecti hatirlamiyorum ama saglik ocagindaki doktor yazmisti bana, ve sonrasinda da dedigim gibi 1 yila yakin yine damla damla geldigi oldu, sadece sisip rahatsiz etmesini, ates yapmasini engelledi ilac. Sizin su an böyle bir sorununuz yok saniyorum.
Sıkınca ucundan az az sut gelmesi herkeste oluyor diye biliyorum ben.
Aynen canim ama herkeste oluyormus sanirim en iysi hic dokunmayip bir yil gecmesini beklemek :) bebeislerinede rabbim saglikli hayirli omur nasip etsin insallahCanım aynı sorun bende de var sıkıca geliyor ama daha sikmiyorum
Dr gittim dört ay oldu keseli memeden hiç bir test yapmadı kızım iki yaşına girecek Bir ay sonra ikinci bir evlat istiyorum kızım tüp Bebekti
Dr hormonların düzensiz çıkar test yapsakta dedi yaş 32olacak Bir ay sonra ne kadar bekliycem daha bilmiyorum
Niye bu kadar sinirlendiniz :) bitmismi hala geliyormu diye merak ediyorum toplasaniz bunu 3 kere yapmisimdir yani saatlerce sikmiorum nokta kadar ciknca birakiorum .sevgiler :)öyle az az sıkınca hepimizin geliyor nerdeyse
yani o kadarcık sütten halsizlik saç dökülmesi olmaz
kan tahlili yaptrın
cevap verin yaaa niye sıkıyorsunuz göğsünüzü
Niye anne sutu almayan cocuklar oluyomu?Süt kardeşi oluyosa ne olmuş annesi olmayan süt bekleyen o kadar bebek var ki anneleri yok diye ölsünler mi fazla sütü olan verebilir ölüme mi terketsinler
Yazık ya...Niye anne sutu almayan cocuklar oluyomu?
Istisnalar vardir tabii ama genel anlamda herkese dagitanlar var onlara karsiyim. Sebebini anlayanlar vardir illaki
Tam tersi saginca cogalirmis :) emdikce sagdikca cogalir diolar:)
Ilk dogum yaptigimda sutum azdi leblebi yedim bi baktim fiskirio leblebidenmiydi bilemem tabi ama bn ona bagliyorum gazli bi bebekse dikkatli olun aman gaz yapmasin bizde yapmamistiÇok kiskandim..Ben 2 saat gec emzirsem veya sagsam, arayi acsam hemen sutum azaliyor ve artsin diye bin takla atıyorum siz ne guzel bebeginizi sütten kesmissiniz yine sutunuz var.
Aynen oyle doktorda sagma sakin demistiAyrıca sutun sagilinca azalacağını söyleyenler yanlış yonlendiriyorsunuz. Sağmak sutu arttırır tecrübeyle sabittir.
Ayrıca sutun sagilinca azalacağını söyleyenler yanlış yonlendiriyorsunuz. Sağmak sutu arttırır tecrübeyle sabittir.[/QUOT
Yok zaten sağsan bile ilk gelen sütleri atman gerekir.. Bu kadar seni rahatsız ediyorsa Dostinex versin doktor yani neden bu kadar inat ediyor ki ilaç vermemek için.Icmiyor malesef saginca sut uretimide artar dedi doktor onun icin sagmiyorum ve bu kadar suredir goguste kalan sutun zararli olabileceginide dusunuorum yoksa hastanelere vermek mantikli olabilir tabikide
Yok sisme falan yok dustayken kntrol amacli skınca bi damla cikio yani ole dolu doluo olsa zaten 3 4 aydir olmustum agridanBir deee daha bugün arkadaşıma şahit oldum kadıncağız çocuğu 8aylık çalışmaya başladı. Artık gündüzleri sütünü sağıyor.. Bana dedi ki merili bir hafta önce evde bazen emmese sağsam iki biberon süt çıkardı. Şimdi sağıyor sağıyor yarım biberon doluyor. O azalıyor olayını ordan söyledim. Ve göğsünde süt kaldıkça seni rahatsız etmiyor mu şişmiyor mu göğüslerin öyle oluyorsa mecbur sağacaksın yani... Nasıl başa çıkıyorsun böyle?
Benim de öyleSorum acil oldugu icin buraya yaziyorum
Kizim sutten kesileli 3 4 ay oluyor ama benim sutum hala var doktora gittim normal sen bebegini sevmeye devam edince bile gelir dedi ilac istedim vermedi napicam ben daha ne kadar gelecek bu süt sadece sikinca hafif cikio ucundan sıktikca cogalir dedikleri icin sıkmiorum arada hala geliomu die bakiorum napicam ben bi ara sıkı sıkı bagladim hatta nette maydoz birakin yaziodu iki gun onu denedim yok ada cayi iki gun falan ictim oda yok ne sutmus kendimi inek gibi hissediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?