- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Anne sütü almayan bebekler ölüyor mu?Süt kardeşi oluyosa ne olmuş annesi olmayan süt bekleyen o kadar bebek var ki anneleri yok diye ölsünler mi fazla sütü olan verebilir ölüme mi terketsinler
Leblebi yiyin helva yiyin su zaten biliyosunuzdur en etkilisi rezene çayi icin birde ben ilk dogum yaptigimda annem saolsun hazirlarda bnlari hep sonrada zaten duvara kadar fiskirio :) bu arada leblebi bana gore yapio yinede doktorunuza danisin malum gaz skintisi olmasin bebisle sizdeAllahım benimde bu defa bol bol sütüm olsun
Nolur ya
Nolur
İlk bebeğimde çok sıkıntısını çektim bu süt kıtlığınınLeblebi yiyin helva yiyin su zaten biliyosunuzdur en etkilisi rezene çayi icin birde ben ilk dogum yaptigimda annem saolsun hazirlarda bnlari hep sonrada zaten duvara kadar fiskirio :) bu arada leblebi bana gore yapio yinede doktorunuza danisin malum gaz skintisi olmasin bebisle sizde
Anne sütü almayan bebekler ölüyor mu?
Yapmayın yahu, evet kesinlikle anne sütünün yerini tutmaz ama çok şükür bebeğin açlıktan ölmesini engelleyecek bir çok formül mama var.
benimde ilk dogum yaptigimda yoktu hatta hemsire mama takviyesi yapinca cildirmistim ama Allah annemden razi olsun yedirdi icirdi sutum oldu cok sukur Allahin izniyle sizinde olur saglikla buyutun bebeginiziİlk bebeğimde çok sıkıntısını çektim bu süt kıtlığının
Korkuyorum şimdiden
bu bebişimde bari olsun ya
Hepsini yazdım bir yere
Yapıcam
Seninki yine iyi benim oğlum 3 yaşında 1,5 yaşında sütten kestim hala sütüm geliyor ikinciye hamileyim şimdi yenisi geliyorSorum acil oldugu icin buraya yaziyorum
Kizim sutten kesileli 3 4 ay oluyor ama benim sutum hala var doktora gittim normal sen bebegini sevmeye devam edince bile gelir dedi ilac istedim vermedi napicam ben daha ne kadar gelecek bu süt sadece sikinca hafif cikio ucundan sıktikca cogalir dedikleri icin sıkmiorum arada hala geliomu die bakiorum napicam ben bi ara sıkı sıkı bagladim hatta nette maydoz birakin yaziodu iki gun onu denedim yok ada cayi iki gun falan ictim oda yok ne sutmus kendimi inek gibi hissediorum
Olmasi tabikide bi anne icin cok guzel bisey ama bebek emmiyor ole boş boş orda duruyor ha deli gibi akan bi sut yok ama bi damlasini bile gormek istemiorum :))))Keşke benimde olsaydıyavruma sütum sadece 6 ay yetti . 2 aydır emmiyor çünkü yok
Sut olması Olmamasından çok çok çok daha iyidir sıkmayın canınızı Illa ki bir gün kesilir :)
Allah bagişlasin :) kişiden kişiye degisiyor demekki napalim beklicez artik kesilmesini elbet kesilir ama doktorun soyledigi bisey vardi sen kizini sevdikce o sut gelecek bi yerde de okumustum evlatlik alinca bile o sevgiyle süt gelebiliyormuş mucizevi birsey ama işe yaramayince lafaya takiyorum :)Seninki yine iyi benim oğlum 3 yaşında 1,5 yaşında sütten kestim hala sütüm geliyor ikinciye hamileyim şimdi yenisi geliyor
9 aylikken . bn kesmedim yemek yemeye de baslamisti istemediMerak ettim bebegin kac yasinda sütten kestin?
9 aylikken . bn kesmedim yemek yemeye de baslamisti istemedi
Cok ugrastim ama istemedi disde cikatiyorduMinikken birakmis. Belki bilincaltin hala onun süte ihtiyaci oldugunu dusundugu icin vucudun uretmeye devam ediyor. Keske arada teklif etmeye devam etseydin.
Hangi cay sutu kesen ?cay var sütü kesen? Nane Siyah, bide adacayi bol bol ic.
Hangi cay sutu kesen ?
Emzirmeyi bırakalı 3 sene olacak geçen gün jinekolojik kontrolde doktor sıktı göğüs uçlarımı ve her ikisinden süt geldi. Hormon testi yaptı sorun çıkmadı. Normalmiş.Sorum acil oldugu icin buraya yaziyorum
Kizim sutten kesileli 3 4 ay oluyor ama benim sutum hala var doktora gittim normal sen bebegini sevmeye devam edince bile gelir dedi ilac istedim vermedi napicam ben daha ne kadar gelecek bu süt sadece sikinca hafif cikio ucundan sıktikca cogalir dedikleri icin sıkmiorum arada hala geliomu die bakiorum napicam ben bi ara sıkı sıkı bagladim hatta nette maydoz birakin yaziodu iki gun onu denedim yok ada cayi iki gun falan ictim oda yok ne sutmus kendimi inek gibi hissediorum
Cok tesekkur ederim ada cayi var ona devam edeyim o zamannane cayi
siyah türk cayi
salbei almanca - sözlüge baktim adacayi yaziyor
en iyi sütü kesen o adacayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?