kesilmeyen süt

Süt kardeşi oluyosa ne olmuş annesi olmayan süt bekleyen o kadar bebek var ki anneleri yok diye ölsünler mi fazla sütü olan verebilir ölüme mi terketsinler
Anne sütü almayan bebekler ölüyor mu?
Yapmayın yahu, evet kesinlikle anne sütünün yerini tutmaz ama çok şükür bebeğin açlıktan ölmesini engelleyecek bir çok formül mama var.

Allahım benimde bu defa bol bol sütüm olsun
Nolur ya
Nolur
Leblebi yiyin helva yiyin su zaten biliyosunuzdur en etkilisi rezene çayi icin birde ben ilk dogum yaptigimda annem saolsun hazirlarda bnlari hep sonrada zaten duvara kadar fiskirio :) bu arada leblebi bana gore yapio yinede doktorunuza danisin malum gaz skintisi olmasin bebisle sizde

İlk bebeğimde çok sıkıntısını çektim bu süt kıtlığının
Korkuyorum şimdiden
bu bebişimde bari olsun ya
Hepsini yazdım bir yere
Yapıcam

Keşke benimde olsaydı yavruma sütum sadece 6 ay yetti . 2 aydır emmiyor çünkü yok
Sut olması Olmamasından çok çok çok daha iyidir sıkmayın canınızı Illa ki bir gün kesilir :)

Anne sütü almayan bebekler ölüyor mu?
Yapmayın yahu, evet kesinlikle anne sütünün yerini tutmaz ama çok şükür bebeğin açlıktan ölmesini engelleyecek bir çok formül mama var.
İlk bebeğimde çok sıkıntısını çektim bu süt kıtlığının
Korkuyorum şimdiden
bu bebişimde bari olsun ya
Hepsini yazdım bir yere
Yapıcam
benimde ilk dogum yaptigimda yoktu hatta hemsire mama takviyesi yapinca cildirmistim ama Allah annemden razi olsun yedirdi icirdi sutum oldu cok sukur Allahin izniyle sizinde olur saglikla buyutun bebeginizi

Seninki yine iyi benim oğlum 3 yaşında 1,5 yaşında sütten kestim hala sütüm geliyor ikinciye hamileyim şimdi yenisi geliyor

Keşke benimde olsaydı yavruma sütum sadece 6 ay yetti . 2 aydır emmiyor çünkü yok
Sut olması Olmamasından çok çok çok daha iyidir sıkmayın canınızı Illa ki bir gün kesilir :)
Olmasi tabikide bi anne icin cok guzel bisey ama bebek emmiyor ole boş boş orda duruyor ha deli gibi akan bi sut yok ama bi damlasini bile gormek istemiorum :))))

Seninki yine iyi benim oğlum 3 yaşında 1,5 yaşında sütten kestim hala sütüm geliyor ikinciye hamileyim şimdi yenisi geliyor
Allah bagişlasin :) kişiden kişiye degisiyor demekki napalim beklicez artik kesilmesini elbet kesilir ama doktorun soyledigi bisey vardi sen kizini sevdikce o sut gelecek bi yerde de okumustum evlatlik alinca bile o sevgiyle süt gelebiliyormuş mucizevi birsey ama işe yaramayince lafaya takiyorum :)

cay var sütü kesen? Nane Siyah, bide adacayi bol bol ic.

Ne kadar güzelmis ........ benim sutum yavrum daha 6 ayi dolmadan kesiliyor gibi..... cok üzülüyorum.... bu arada 3 5 gun emzirmeyince kesilirmis derler ben bu çocuğuna guldukcr sut gelme olayini ilkkez duydum ilginc.....en iyisi hic sikmayin bari zamanla kesilir herhalde tamamen

Emzirmeyi bırakalı 3 sene olacak geçen gün jinekolojik kontrolde doktor sıktı göğüs uçlarımı ve her ikisinden süt geldi. Hormon testi yaptı sorun çıkmadı. Normalmiş.

Bi kere bile aklıma gelmemişti ayol sıkıp bakmak. Senin nerden aklına geldi. İlahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…