kesilmeyen süt

Yukarida arkadasa yazdim bence bi deneyin artacakdir Allahin izniyle sutunuz

Yeni doğum yaptım ben sezeryan oldum bebeğime ilk günler mecburen mama vermek zorunda kaldım çünkü bi damla bile yoktu sütüm emziriyodum ama yine de gelsin diye. Sonrasında çevremdekiler de sağ olsun moral vermek yerine senin göğsün küçük sütün olmaz, yok yaa cık bu göğüste süt çıkmaz, boş iş yok sanmam sütün olmaz senin, oooo ben emzirirken o kadar çok sütüm vardı ki sağıp döküyordum fazlaydı diyenler Vs Vs e benim de ilk bebeğim acemilik lohusalık psikolojisi fln derken bebeğimi 3 ay emzirebildimo üç ayda da yemediğim içmediğim şey kalmadı sütüm olmadı gelmedi bebeğim ağladı günlerce her göğsüme aldığımda dudağını büze büze ağlıyordu mamaya devam ettik ama çok ağladım çok üzüldüm hala da mama kullanıyorum göğsümü ancak uykuluyken alıyor süt yok denecek kadar az. Bunu niye yazdım bilmiyorum ama Rabbim nasip ederse ikinci bebeğimde kulağımı tıkıyıcam her sese asla ama asla mama vermicem bebeğime... Şimdi siz bu konuyu açınca kötü oldum gözlerim doldu öyle paylaşmak istedim...

Kendi yaşadıklarımı okudum ama lütfen can sikmamaya çalış seneler sonra boşuna üzüldüm diyeceksin emin ol.beni depresyona bile soktular ne yazik ki.günde 4 5litre su ictim neler neler ama gelmemişti sütum 4 ay emdi birakti mama ike destekliyorduk zaten.simdi 1 yaşında oğlum var ve ina hamileyken dedim ki Nasıl olsa sütum olmayacak ugrasmayim ama.hicbir çaba göstermeme ragmen aldi gogsumu ve hala emiyor... Evet farklı bir his emzirmek duygusu ama gel gor ki kızımin hastalandığıni cok bilmeyiz oglum daha bir yaşında ama bronşit oldu vs.. Sen herkese kulağına tıka ve o anı yaşa canim

Konu başlıgını görünce kesilen yogurt gibi birşey canlandı zihnimde.....
Annelikten ve hamilelikten uzak olmak böyle birsey demek ki..
Zalımsın dünya...... :)

Üzülmeyin nolur siz elinizden geleni yapmissiniz ki buyuk ihtimal uzuldugunuz icin olmamis bnmde ilk gunler yoktu ilk saglik ocagina gittigimde hemsireye annem bana bnm sutun duvara fiskirircasina vardi seninkide sutmu diyo dedim anneme kizdi siz boyle yaparsaniz tabiki olmaz lohusalar zaten hassas yapmayin dedi sonrada bidaha oyle konusmadi kimeyi takmayin olursa ne ala olmazsada dunyanin sonu degil gogusleri boazulmasin diye bi damla vermeyen anneler var ( ne kadar anne tartisilir ) sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…