- 19 Mayıs 2017
- 284
- 116
- 18
- 34
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Kesilir umarimBenim de öyle
Bazı kadında oluyormuş
Sıkmakla gelen süt normal kabul ediliyor
Cunku o sizsiniz buda benim .hasasiyetlerimizin ayni olmasi gerekmioBenimde sıkınca bir damla geliyo sıkmasam var mi yok mu belli değil hic bunun icin acil konu acma gereği duymadim
Allah iyiliğinizi versin neden sinirleneyimNiye bu kadar sinirlendiniz :) bitmismi hala geliyormu diye merak ediyorum toplasaniz bunu 3 kere yapmisimdir yani saatlerce sikmiorum nokta kadar ciknca birakiorum .sevgiler :)
Bennsitren kestikten 1 sene sonra gitti sütüm bir şey olmadı amaSorum acil oldugu icin buraya yaziyorum
Kizim sutten kesileli 3 4 ay oluyor ama benim sutum hala var doktora gittim normal sen bebegini sevmeye devam edince bile gelir dedi ilac istedim vermedi napicam ben daha ne kadar gelecek bu süt sadece sikinca hafif cikio ucundan sıktikca cogalir dedikleri icin sıkmiorum arada hala geliomu die bakiorum napicam ben bi ara sıkı sıkı bagladim hatta nette maydoz birakin yaziodu iki gun onu denedim yok ada cayi iki gun falan ictim oda yok ne sutmus kendimi inek gibi hissediorum
Allah iyiliğinizi versin neden sinirleneyim
kaç insan sormuş 0onları es geçer gibi yapmışsınız o yüzden bende yazdım
sevgiler :)
Buraya gore cozum umursamamk normal birseymis gibi devam etmek .degisik birsey duyar yada sonuca ulastiginiz birsey olursa sizde yazin lutfeenBenim de oglum emmeyi birakali 1 yildan fazla oldu. Hala sut geliyor. Oyle sıkarsam 1 damla falan degil baya baya... 6 saatte bir dolup tasiyor. Doktor test yapti ilac var ama vermek istemiyorum dedi.
Inek gibi hissetmiyor degilim.
Cozum bulursaniz bana da soyleyin.
Peki durum goguslerin daha cok sarkmasina neden olmadi miBennsitren kestikten 1 sene sonra gitti sütüm bir şey olmadı ama
Sıkınti vermiyor cok sukur ama bu durum daha cok sarkmaya neden olur diede korkuyorum bi yandanda asil birden sutu kesersem o zaman daha cok sarkar die dusunuorum kafamda deli sorular :)Bence size sikinti vermiyorsa takmayin kafaniza.
Yok Zaten sarkma okur biraz ama sonra siz destekleyiciler egzersiz vs toparlanıyor geriPeki durum goguslerin daha cok sarkmasina neden olmadi mi
Gerçekten miYok Zaten sarkma okur biraz ama sonra siz destekleyiciler egzersiz vs toparlanıyor geri
Evet bende iki gun ictim devam edeyim o zamanBen bol bol adaçayı icmistim azala azala bitmişti sütüm
E tabiki ben 75 benden 95 e çıkmıştım 50 kilodan da 90 kg ya deneyimlerimden söylüyorum korkmaGerçekten mi
Bende 60 kiloda 78 kiloya ciktim simdi 63 kiloyum ama su malum sarkma olayindan korkuyorum insallah dediginiz gibi olur tesekkurler cvp icin :)E tabiki ben 75 benden 95 e çıkmıştım 50 kilodan da 90 kg ya deneyimlerimden söylüyorum korkma
Üstelik oğlumu3 yaşına kadar emzirdimGerçekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?